Başkan Argan’dan Başkent Değerlendirmesi

SİYASET 04.02.2019 - 00:22, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1533+ kez okundu.
 

Başkan Argan’dan Başkent Değerlendirmesi

Ak Parti Ünye İlçe Başkanı Kenan Selim Argan teşkilat olarak Ankara’da bulundukları teması değerlendirerek teşekkür etti.
Ünye OSB ziyaretlerinden Ak Parti’nin seçim manifestosu programına kadar teşkilat olarak yaptıkları temaslarla ilgili Başkan Argan şunları kaydetti: “Geçtiğimiz günlerde Ankara’da Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan beyefendinin teşrifleri ile gerçekleştirilen, seçim manifestosuna Ak Parti Teşkilatımız olarak katılım sağladık. Ankara ziyaretlerimiz kapsamında Bölgemizde planlanan “OSB” için birtakım ziyaretler gerçekleştirdik ve inşallah olumlu sonuçlar ile Ünye’mize bu güzel projeyi kazandırmış olacağız. Bu esnada Ankara ziyaretlerimiz dolayısıyla karşılık veremediğim hemşehrilerimizin Hayırlı olsun dilek ve temennilerine duyarlı olduğumu özellikle belirtmek isterim. Bu vesile ile şahsımı telefon, mesaj ve diğer iletişim araçları ile arayan, tebrik eden ve başarı dileklerini ileten arkadaşlarıma, dostlarıma ve tüm hemşehrilerime hizmet yolunda birlikte yürüdüğüm dava arkadaşlarıma, en başta da aileme teşekkür ve saygı dolu duygularımı arz etmek istiyorum. Bu şuurla sizlerin destek ve duası, Cenab-ı Allah’ın takdiri ile millete hizmet yolunda gayretlerimizi güçlü bir irade ve artan bir heyecan ile sürdürmeye devam edeceğiz. Dün olduğu gibi bugünden sonra da Ünye’de Ak Parti teşkilatı ve gönüldaşları, siyasi faaliyetlerini her zaman olduğu gibi kardeşlik ruhu içerisinde sürdürecektir. Partimizin misyonu, vizyonu ve ilkelerinin bilinci ve sorumluluğunda olan bir hizmetkarınız olarak, ilçemizin sorunlarını birlik ve beraberlik içinde çözerek devam edeceğiz. Bu kutlu görev süremizde yapacağımız tüm hizmetlerimizde siz değerli Ünye’li hemşerilerimizin dualarını esirgemeyeceğiniz dileğiyle herkesi en kalbi duygularımla selamlıyor, en derin saygılarımı sunuyorum.”
Ak Parti Ünye İlçe Başkanı Kenan Selim Argan teşkilat olarak Ankara’da bulundukları teması değerlendirerek teşekkür etti.

Ünye OSB ziyaretlerinden Ak Parti’nin seçim manifestosu programına kadar teşkilat olarak yaptıkları temaslarla ilgili Başkan Argan şunları kaydetti:

“Geçtiğimiz günlerde Ankara’da Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan beyefendinin teşrifleri ile gerçekleştirilen, seçim manifestosuna Ak Parti Teşkilatımız olarak katılım sağladık. Ankara ziyaretlerimiz kapsamında Bölgemizde planlanan “OSB” için birtakım ziyaretler gerçekleştirdik ve inşallah olumlu sonuçlar ile Ünye’mize bu güzel projeyi kazandırmış olacağız. Bu esnada Ankara ziyaretlerimiz dolayısıyla karşılık veremediğim hemşehrilerimizin Hayırlı olsun dilek ve temennilerine duyarlı olduğumu özellikle belirtmek isterim. Bu vesile ile şahsımı telefon, mesaj ve diğer iletişim araçları ile arayan, tebrik eden ve başarı dileklerini ileten arkadaşlarıma, dostlarıma ve tüm hemşehrilerime hizmet yolunda birlikte yürüdüğüm dava arkadaşlarıma, en başta da aileme teşekkür ve saygı dolu duygularımı arz etmek istiyorum. Bu şuurla sizlerin destek ve duası, Cenab-ı Allah’ın takdiri ile millete hizmet yolunda gayretlerimizi güçlü bir irade ve artan bir heyecan ile sürdürmeye devam edeceğiz. Dün olduğu gibi bugünden sonra da Ünye’de Ak Parti teşkilatı ve gönüldaşları, siyasi faaliyetlerini her zaman olduğu gibi kardeşlik ruhu içerisinde sürdürecektir. Partimizin misyonu, vizyonu ve ilkelerinin bilinci ve sorumluluğunda olan bir hizmetkarınız olarak, ilçemizin sorunlarını birlik ve beraberlik içinde çözerek devam edeceğiz. Bu kutlu görev süremizde yapacağımız tüm hizmetlerimizde siz değerli Ünye’li hemşerilerimizin dualarını esirgemeyeceğiniz dileğiyle herkesi en kalbi duygularımla selamlıyor, en derin saygılarımı sunuyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.