Halka seçimi değil, geçimi anlatın

SİYASET 30.01.2019 - 23:44, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1614+ kez okundu.
 

Halka seçimi değil, geçimi anlatın

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, Cumhur ittifakı kapsamında 17 ilçede AK Parti’nin adaylarını destekleyeceklerini belirterek, adaylara uyarılarda bulundu.
Enginyurt, “Şuan vatandaş seçim değil, geçim derdimdeyim, diyor. AK Parti’nin adayları seçimle birlikte geçimin de nasıl olacağını anlatsınlar. İstihdam projelerini anlatsınlar. Üretim projelerini anlatsınlar.” dedi. MHP Ordu İl Teşkilatı Perşembe’de toplantı yaparak seçim çalışmalarını sürdürüyor.. Toplantıya MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, Perşembe Belediye Başkanı Kemal Bahtiyar ve AK Parti Perşembe Belediye Başkan adayı Mustafa Tandoğan’da katıldı. Toplantıda konuşan MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, Cumhur ittifakı’na dikkat çekerek, adaylara önemli uyarılarda bulundu.   NEFSİNİZE  HAKİM OLUN… Enginyurt, “AK Parti içindeki nefsi kavgalar AK Partilileri bağlar. Ben isterim ki, bu kavgadan geri dursunlar. Ben isterim ki, bu kavganın zamanı olmadığını anlasınlar. Genel Başkanımız Devlet Bahçeli beka sorunumuz var derken, AK Partililer de bunun anlasınlar. Ülkede hakikaten beka sorunu var. Eğer seçimlerde Cumhur ittifakı yüzde 50’nin altına düşerse birileri pusuya yattı bekliyor. 5 bin tır silah verilen PKK-PYD Türkiye’ye saldırmak için fırsat kolluyor. Emlakçı Trump bir gece Türkiye için tweet atacak ve tıpkı Venezuela’da olduğu gibi Türkiye’de halkı sokağa çağıracak. Beka sorunu diye biz bunu söylüyoruz. Birileri Perşembe’de beka sorunu yok diyor, ama Türkiye’de beka sorunu olur.” diye konuştu.   BU GEMİ BATARSA TÜRKİYE BATAR… Değerli AK Partililer sizi uyarmak bize düşmez, ama bizde sizinle birlikte bir gemiye bindik diyen Enginyurt, “ Bu gemi batarsa Türkiye batacak. Bu gemi batarsa ülke sıkıntıya düşecek. Türk milleti sıkıntıya düşecek. Ya Allah’ın işine bakın 17 yıldır AK Partililere yalvarıyorum. Oyu bize verin diyorum. Olmaz diyorlar. Recep Tayyip Erdoğan’a oy vereceğim diyorlar. Şimdi ise biz AK Partiye oy istiyoruz, adamlar vermiyoruz diyorlar. Ne ayaksınız siz. Ne değişti. Değişen ne nefis. Ben olamadım varsın yıkılsın, ben yoksam bedelini ödeyecekler mantığı var.” dedi.   VATANDAŞLAR  BAŞKAN ADAYINI GÖRMEK İSTİYOR… Enginyurt, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Cumhur ittifakı’nın başarı ile ayağa kaldırmak zorundayız. Bu toplantıları her ilçede yapacağız. 19 İlçe başkanımızla sahada olacağız. Ak partili arkadaşlarıma tavsiyem odur ki, sahaya insinler. Sahada olsunlar. Bu millet belediye başkan adaylarını görmek istiyor. Şuan vatandaş seçim değil, geçim derdimdeyim diyor. AK Parti’nin adayları seçimle birlikte geçimin de nasıl olacağını anlatsınlar. İstihdam projelerini anlatsınlar. Üretim projelerini anlatsınlar.” Adaylar Cumhurbaşkanımıza güvenerek oy istemesinler. Cumhurbaşkanına güvenerek oy isteme devrinin bittiğini ifade eden Enginyurt, son olarak ise şunları söyledi: “Perşembe’li diyor ki, ilçemizi Recep Tayyip Erdoğan yönetmeyecek. Perşembeyi halk yönetecek diyor. Bu nedenle projeleri göreyim, diyor. Perşembe’ye ne yapılacak bileyim diyor. İstanbul’da ki Perşembe’liyi nasıl geri getirecek onu düşünmeliyiz. Bunun için yapılacak hizmetleri anlatmalıyız.” 
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, Cumhur ittifakı kapsamında 17 ilçede AK Parti’nin adaylarını destekleyeceklerini belirterek, adaylara uyarılarda bulundu.

Enginyurt, “Şuan vatandaş seçim değil, geçim derdimdeyim, diyor. AK Parti’nin adayları seçimle birlikte geçimin de nasıl olacağını anlatsınlar. İstihdam projelerini anlatsınlar. Üretim projelerini anlatsınlar.” dedi.

MHP Ordu İl Teşkilatı Perşembe’de toplantı yaparak seçim çalışmalarını sürdürüyor.. Toplantıya MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, Perşembe Belediye Başkanı Kemal Bahtiyar ve AK Parti Perşembe Belediye Başkan adayı Mustafa Tandoğan’da katıldı.

Toplantıda konuşan MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, Cumhur ittifakı’na dikkat çekerek, adaylara önemli uyarılarda bulundu.

 

NEFSİNİZE 

HAKİM OLUN…

Enginyurt, “AK Parti içindeki nefsi kavgalar AK Partilileri bağlar. Ben isterim ki, bu kavgadan geri dursunlar. Ben isterim ki, bu kavganın zamanı olmadığını anlasınlar. Genel Başkanımız Devlet Bahçeli beka sorunumuz var derken, AK Partililer de bunun anlasınlar. Ülkede hakikaten beka sorunu var. Eğer seçimlerde Cumhur ittifakı yüzde 50’nin altına düşerse birileri pusuya yattı bekliyor. 5 bin tır silah verilen PKK-PYD Türkiye’ye saldırmak için fırsat kolluyor. Emlakçı Trump bir gece Türkiye için tweet atacak ve tıpkı Venezuela’da olduğu gibi Türkiye’de halkı sokağa çağıracak. Beka sorunu diye biz bunu söylüyoruz. Birileri Perşembe’de beka sorunu yok diyor, ama Türkiye’de beka sorunu olur.” diye konuştu.

 

BU GEMİ BATARSA TÜRKİYE BATAR…

Değerli AK Partililer sizi uyarmak bize düşmez, ama bizde sizinle birlikte bir gemiye bindik diyen Enginyurt, “ Bu gemi batarsa Türkiye batacak. Bu gemi batarsa ülke sıkıntıya düşecek. Türk milleti sıkıntıya düşecek. Ya Allah’ın işine bakın 17 yıldır AK Partililere yalvarıyorum. Oyu bize verin diyorum. Olmaz diyorlar. Recep Tayyip Erdoğan’a oy vereceğim diyorlar. Şimdi ise biz AK Partiye oy istiyoruz, adamlar vermiyoruz diyorlar. Ne ayaksınız siz. Ne değişti. Değişen ne nefis. Ben olamadım varsın yıkılsın, ben yoksam bedelini ödeyecekler mantığı var.” dedi.

 

VATANDAŞLAR 

BAŞKAN ADAYINI GÖRMEK İSTİYOR…

Enginyurt, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Cumhur ittifakı’nın başarı ile ayağa kaldırmak zorundayız. Bu toplantıları her ilçede yapacağız. 19 İlçe başkanımızla sahada olacağız. Ak partili arkadaşlarıma tavsiyem odur ki, sahaya insinler. Sahada olsunlar. Bu millet belediye başkan adaylarını görmek istiyor. Şuan vatandaş seçim değil, geçim derdimdeyim diyor. AK Parti’nin adayları seçimle birlikte geçimin de nasıl olacağını anlatsınlar. İstihdam projelerini anlatsınlar. Üretim projelerini anlatsınlar.”

Adaylar Cumhurbaşkanımıza güvenerek oy istemesinler. Cumhurbaşkanına güvenerek oy isteme devrinin bittiğini ifade eden Enginyurt, son olarak ise şunları söyledi: “Perşembe’li diyor ki, ilçemizi Recep Tayyip Erdoğan yönetmeyecek. Perşembeyi halk yönetecek diyor. Bu nedenle projeleri göreyim, diyor. Perşembe’ye ne yapılacak bileyim diyor. İstanbul’da ki Perşembe’liyi nasıl geri getirecek onu düşünmeliyiz. Bunun için yapılacak hizmetleri anlatmalıyız.” 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.