Ünye TYP’den 50 kişi

BÖLGE GÜNDEMİ (Web Sitesi) - Web Sitesi | 20.01.2019 - 00:13, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1491+ kez okundu.
 

Ünye TYP’den 50 kişi

Ünye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ile Fen İşleri Müdürlüğü’nde 6 ay süre ile çalışacak olan 50 kişi kura ile belirlendi.
Ünye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ile Fen İşleri Müdürlüğü’nde 6 ay süre ile çalışacak olan ve Toplum Yararına Programlar (TYP) kapsamında daha önce İŞKUR’a başvurularını gerçekleştiren 346 kişiden 2019/2 dönem 50 adet alım için dün Ünye Belediyesi Meclis Salonu’nda kura çekildi. Başvuru gerçekleştiren 346 kişi noter huzurunda gerçekleştirilen kurada hazır bulundu. Gerçekleştirilen kura sonra isimleri çıkan 50 kişi temmuz sonuna kadar istihdam edilmiş olacak. 30 Temmuz 2019’a kadar çalışacaklar Konuya ilişkin açıklamada bulunan Ünye Belediye Başkan Vekili Mehmet Yaşar Sezgül, 346 kişi arasından noter huzurunda yapılan kura ile seçilecek 50 kişinin 1 Şubat 2019 tarihinde iş başı yapacağını belirtti. Çalışanlar için ise proje bitiş tarihinin 30 Temmuz 2019 olduğunu kaydeden Başkan Vekili Sezgül, son alım yapılan personelle birlikte TYP kapsamında Ünye Belediyesi’nde iş başı yapan İŞKUR personeli sayısının 100’e ulaştığını sözlerine ekledi. TYP’nin ülkenin istihdam problemine büyük oranda katkı sağladığının altını çizen Ünye Belediye Başkan Vekili Mehmet Yaşar Sezgül, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü’ne teşekkür ederken, çalışma hakkı kazanan müracaat sahiplerine hayırlı olmasını diledi.
Ünye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ile Fen İşleri Müdürlüğü’nde 6 ay süre ile çalışacak olan 50 kişi kura ile belirlendi.

Ünye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ile Fen İşleri Müdürlüğü’nde 6 ay süre ile çalışacak olan ve Toplum Yararına Programlar (TYP) kapsamında daha önce İŞKUR’a başvurularını gerçekleştiren 346 kişiden 2019/2 dönem 50 adet alım için dün Ünye Belediyesi Meclis Salonu’nda kura çekildi. Başvuru gerçekleştiren 346 kişi noter huzurunda gerçekleştirilen kurada hazır bulundu. Gerçekleştirilen kura sonra isimleri çıkan 50 kişi temmuz sonuna kadar istihdam edilmiş olacak.

30 Temmuz 2019’a kadar çalışacaklar

Konuya ilişkin açıklamada bulunan Ünye Belediye Başkan Vekili Mehmet Yaşar Sezgül, 346 kişi arasından noter huzurunda yapılan kura ile seçilecek 50 kişinin 1 Şubat 2019 tarihinde iş başı yapacağını belirtti. Çalışanlar için ise proje bitiş tarihinin 30 Temmuz 2019 olduğunu kaydeden Başkan Vekili Sezgül, son alım yapılan personelle birlikte TYP kapsamında Ünye Belediyesi’nde iş başı yapan İŞKUR personeli sayısının 100’e ulaştığını sözlerine ekledi.

TYP’nin ülkenin istihdam problemine büyük oranda katkı sağladığının altını çizen Ünye Belediye Başkan Vekili Mehmet Yaşar Sezgül, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü’ne teşekkür ederken, çalışma hakkı kazanan müracaat sahiplerine hayırlı olmasını diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.