Ünye 1957 Spor Çakır’a emanet

SPOR 12.01.2019 - 23:08, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1439+ kez okundu.
 

Ünye 1957 Spor Çakır’a emanet

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig (BAL) 4’üncü grupta mücadele eden Ünye 1957 Spor’da Teknik Direktörlük görevine Çağlar Çakır’ın getirildiği öğrenildi.
Spor Toto Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden Ünye 1957 Spor’da belirsiz durum netlik kazanmaya başladı. Mevcut yönetimin kongre kararı almasının ardından belirsizliğin yaşandığı Ünye 1957 Spor’da ikinci yarı için hazırlıklar başladı. Ünye Belediyesi Spor Müdürü Murat Ülgen’den alınan bilgiye göre, takımda ilk olarak transfer çalışmaları başladı. Ünyespor eski Teknik Direktörlerinden Orhan İhtiyaroğlu, Çağlar Çakır ve Ünyesporlu eski Futbolcu Mehmet Dönmez’den oluşan komitenin transfer çalışmalarına başladığı öğrenildi. Takımda Teknik Direktörlüğe Çağlar Çakır’ın getirildiği, yardımcılığını ise Mehmet Dönmez’in yapacağı bildirildi. Ünye 1957 Spor’da birinci yarı mücadele eden bazı futbolcuların takım döndüğü ve ikinci yarı için antrenmanlara bugün başlanılacağı, takımda ilk hedefin BAL’da kalmak olduğu ifade edildi.
Spor Toto Bölgesel Amatör Lig (BAL) 4’üncü grupta mücadele eden Ünye 1957 Spor’da Teknik Direktörlük görevine Çağlar Çakır’ın getirildiği öğrenildi.

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden Ünye 1957 Spor’da belirsiz durum netlik kazanmaya başladı.

Mevcut yönetimin kongre kararı almasının ardından belirsizliğin yaşandığı Ünye 1957 Spor’da ikinci yarı için hazırlıklar başladı.

Ünye Belediyesi Spor Müdürü Murat Ülgen’den alınan bilgiye göre, takımda ilk olarak transfer çalışmaları başladı.

Ünyespor eski Teknik Direktörlerinden Orhan İhtiyaroğlu, Çağlar Çakır ve Ünyesporlu eski Futbolcu Mehmet Dönmez’den oluşan komitenin transfer çalışmalarına başladığı öğrenildi.

Takımda Teknik Direktörlüğe Çağlar Çakır’ın getirildiği, yardımcılığını ise Mehmet Dönmez’in yapacağı bildirildi.

Ünye 1957 Spor’da birinci yarı mücadele eden bazı futbolcuların takım döndüğü ve ikinci yarı için antrenmanlara bugün başlanılacağı, takımda ilk hedefin BAL’da kalmak olduğu ifade edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.