Kamyon Garajı kent dışına taşınıyor

BÖLGE GÜNDEMİ 12.01.2019 - 22:38, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1573+ kez okundu.
 

Kamyon Garajı kent dışına taşınıyor

Ünye Belediye Başkan Vekili Yaşar Sezgül, “Ünye Kent Merkezi’nden kamyon garajını çıkaralım istedik Bu yerlerden Ünye Sebze ve Meyve halinin arkasında bulunan bir alan ile ilgili görüşmelerimiz sürüyor.
Ünye Belediye Başkan Vekili Yaşar Sezgül, “Ünye Kent Merkezi’nden kamyon garajını çıkaralım istedik ve çalışmalarımızı başlattık. Bu yerlerden Ünye Sebze ve Meyve halinin arkasında bulunan bir alan ile ilgili görüşmelerimiz sürüyor. İşlemler tamamlandığında kamyon garajımızı kent merkezi dışına taşımış olacağız” dedi. Ünye’nin kanayan yaralarından birinin de Kamyon Garajı meselesi olduğunu dile getiren Ünye Belediye Başkan Vekili Sezgül, “Ünye Kent Merkezinden kamyon garajını çıkaralım istedik ve çalışmalarımızı başlattık. Bu konuda birkaç yer tespiti yapmıştık. Bu yerlerden Ünye Sebze ve Meyve halinin arkasında bulunan bir alan ile ilgili görüşmelerimiz sürüyor. İşlemler tamamlandığında kamyon garajımızı kent merkezi dışına taşımış olacağız” dedi. Oto Galericiler Sitesi projesi hayata geçiyor Ünye’ni acil çözülmesi gereken konularından birinin de oto galerici esnafı ile ilgili olduğunu belirten Ünye Belediye Başkan Vekili Mehmet Yaşar Sezgül, “Özellikle galerici esnafımız yoğun olarak sahil şeridinde faaliyet gösteriyor ve araçlar kaldırımları işgal ediyor. Bu konuda da hızlı bir çalışma sürecinin içine girdik. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımızla görüştük. Daha önce kamyon garajı olarak Ordu Büyükşehir Ünye Belediyesi’nden devraldığı alanı tekrar 25 yılığına Ünye Belediyesine devredecek. Bu alana Oto Galericiler Sitesi yaparak hizmete sunacağız ve önemli bir sorunu daha geride bırakmış olacağız” diye konuştu.
Ünye Belediye Başkan Vekili Yaşar Sezgül, “Ünye Kent Merkezi’nden kamyon garajını çıkaralım istedik Bu yerlerden Ünye Sebze ve Meyve halinin arkasında bulunan bir alan ile ilgili görüşmelerimiz sürüyor.

Ünye Belediye Başkan Vekili Yaşar Sezgül, “Ünye Kent Merkezi’nden kamyon garajını çıkaralım istedik ve çalışmalarımızı başlattık. Bu yerlerden Ünye Sebze ve Meyve halinin arkasında bulunan bir alan ile ilgili görüşmelerimiz sürüyor. İşlemler tamamlandığında kamyon garajımızı kent merkezi dışına taşımış olacağız” dedi.

Ünye’nin kanayan yaralarından birinin de Kamyon Garajı meselesi olduğunu dile getiren Ünye Belediye Başkan Vekili Sezgül, “Ünye Kent Merkezinden kamyon garajını çıkaralım istedik ve çalışmalarımızı başlattık. Bu konuda birkaç yer tespiti yapmıştık. Bu yerlerden Ünye Sebze ve Meyve halinin arkasında bulunan bir alan ile ilgili görüşmelerimiz sürüyor. İşlemler tamamlandığında kamyon garajımızı kent merkezi dışına taşımış olacağız” dedi.

Oto Galericiler Sitesi projesi hayata geçiyor

Ünye’ni acil çözülmesi gereken konularından birinin de oto galerici esnafı ile ilgili olduğunu belirten Ünye Belediye Başkan Vekili Mehmet Yaşar Sezgül, “Özellikle galerici esnafımız yoğun olarak sahil şeridinde faaliyet gösteriyor ve araçlar kaldırımları işgal ediyor. Bu konuda da hızlı bir çalışma sürecinin içine girdik. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımızla görüştük. Daha önce kamyon garajı olarak Ordu Büyükşehir Ünye Belediyesi’nden devraldığı alanı tekrar 25 yılığına Ünye Belediyesine devredecek. Bu alana Oto Galericiler Sitesi yaparak hizmete sunacağız ve önemli bir sorunu daha geride bırakmış olacağız” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.