167 Aday var

SİYASET 13.11.2018 - 23:36, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2086+ kez okundu.
 

167 Aday var

Büyükşehir Belediyesi Parti grubu İl Başkanı Halit Tomakin Başkanlığında Kasım ayı toplantısını yaptı. Toplantıya Büyükşehri Belediye Başkanı Engin Tekintaş, İlçe Belediye Başkanları ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyeleri katıldı
Toplantının açış konuşmasını yapan Başkan Halit Tomakin, 31 Mart tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler seçim sürecinin başladığını ifade ederek , “Genel Merkez tarafından açıklanan 5 – 12 Kasım tarihleri arasında aday adayları müracaatlarının 16 Kasım 2018 Cuma gününe kadar uzatıldığını bugüne kadar 167 Belediye Başkan aday adayının müracaatta bulunduğunu, aday adaylarımımızın içinde 3 bayan, 2 engelli 1 genç aday adayı bulunduğunu belirterek, 2014 seçimlerinde aday adayı sayımız 147 idi Cuma gününe kadar sayının artmasını bekliyoruz , arkadaşlar bu demek oluyor ki, hem aday adaylarımızın ,hemde vatandaşlarımızın AK PARTİ’ye olan güveni , inancı , Liderimize olan sarsılmaz inancı ve kopmaz bağı artarak devam ediyor ,bize düşen en önemli görev ise bu ilgi ve alakayı , bu güveni ve inancı asla zayi etmeden hizmetlerimizle paralel gönülleri feth ederek 20 de 20 parolamızı 31 Mart 2018 tarihinde yapılacak olan seçimlerde hayata geçirmek olacaktır” dedi. Başkan Tomakin , 15 gün önce Cumhurbaşkanımız tarafından İl Başkanlığına atandığını hatırlatarak, “Ama ben bu teşkilatın yabancısı değilim , 2001 de kurucu Merkez İlçe Başkan Yardımcılığı, 2004 – 2006 yıllarında Merkez İlçe Başkanlığı, 2009 – 2014 yıllarında İl Belediye Meclis üyeliği ve son olarak 5 . olağan il Kongresinde İl Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulunduğunu belirterek, şimdi İl Başkanı olarak hep birlikte beraberce kenetlenerek, saflarımızı sıklaştırarak görev yapacağız” dedi.
Büyükşehir Belediyesi Parti grubu İl Başkanı Halit Tomakin Başkanlığında Kasım ayı toplantısını yaptı. Toplantıya Büyükşehri Belediye Başkanı Engin Tekintaş, İlçe Belediye Başkanları ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyeleri katıldı

Toplantının açış konuşmasını yapan Başkan Halit Tomakin, 31 Mart tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler seçim sürecinin başladığını ifade ederek , “Genel Merkez tarafından açıklanan 5 – 12 Kasım tarihleri arasında aday adayları müracaatlarının 16 Kasım 2018 Cuma gününe kadar uzatıldığını bugüne kadar 167 Belediye Başkan aday adayının müracaatta bulunduğunu, aday adaylarımımızın içinde 3 bayan, 2 engelli 1 genç aday adayı bulunduğunu belirterek, 2014 seçimlerinde aday adayı sayımız 147 idi Cuma gününe kadar sayının artmasını bekliyoruz , arkadaşlar bu demek oluyor ki, hem aday adaylarımızın ,hemde vatandaşlarımızın AK PARTİ’ye olan güveni , inancı , Liderimize olan sarsılmaz inancı ve kopmaz bağı artarak devam ediyor ,bize düşen en önemli görev ise bu ilgi ve alakayı , bu güveni ve inancı asla zayi etmeden hizmetlerimizle paralel gönülleri feth ederek 20 de 20 parolamızı 31 Mart 2018 tarihinde yapılacak olan seçimlerde hayata geçirmek olacaktır” dedi.

Başkan Tomakin , 15 gün önce Cumhurbaşkanımız tarafından İl Başkanlığına atandığını hatırlatarak, “Ama ben bu teşkilatın yabancısı değilim , 2001 de kurucu Merkez İlçe Başkan Yardımcılığı, 2004 – 2006 yıllarında Merkez İlçe Başkanlığı, 2009 – 2014 yıllarında İl Belediye Meclis üyeliği ve son olarak 5 . olağan il Kongresinde İl Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulunduğunu belirterek, şimdi İl Başkanı olarak hep birlikte beraberce kenetlenerek, saflarımızı sıklaştırarak görev yapacağız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.