Ünye İçin Güç Birliği Yaptılar

BÖLGE GÜNDEMİ (Ordu Olay ) - Ordu Olay Gazetesi | 20.09.2018 - 14:38, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1704+ kez okundu.
 

Ünye İçin Güç Birliği Yaptılar

Ünye’deki oda ,borsa ve sivil toplum kuruluşları Ankara’ya çıkartma yaptı.Ünye için önümüzdeki süreçte birlikte hareket etme kararı alan STK Başkanları ,Ünye’yi Başkente taşıdılar.
Ünye Ticaret ve Sanayi Odası (ÜTSO) Başkanı İrfan Akar, Meclis Başkanı Tuncay Sağlam, Ticaret Borsası Başkanı Mustafa Uslu, Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ümit Özkan ve Elele Derneği Başkanı Adem Atik yer aldığı heyet Ankara’da bir dizi temaslarda bulundular. Hemşehrilerimizi Ziyaret Ettik Ünye’den  Başkentte çıkartma yapan heyet ,Ankara’da görev yapan hemşehri bürokrat ve siyasilere ziyarette bulundular. Ziyaretler kapsamında MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Faruk Aksu’yu , AK Parti Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Hamarat’ı , Dışişleri Bakan Yardımcılığına atanan Yavuz Selim Kıran’ı ve Devlet Denetleme Kurulu Başkanı Yunus Arıncı makamlarında ziyaret ettiler. Ünye’yi En İyi Şekilde Temsil Etmeye Çalıştık Ziyarette Ünye üzerine istişarede bulunulurken,Ünye’nin gelişmesi ve sorunlarının giderilmesi anlamında sivil toplum kuruluşları olarak birlikte hareket ettiklerini belirten heyet,hemşehri bürokrat ve siyasileri konular üzerinde bilgilendiler.Ankara çıkarmasının oldukça verimli ve Ünye adına memnunluk verici geçtiğini belirten STK başkanları,Ünye’yi Ankara’ya taşımaya devam edeceğiz.Ünye her haliyle hizmetlerin en iyisini hakkediyor ,tüm çabamız bu yönde dediler.  
Ünye’deki oda ,borsa ve sivil toplum kuruluşları Ankara’ya çıkartma yaptı.Ünye için önümüzdeki süreçte birlikte hareket etme kararı alan STK Başkanları ,Ünye’yi Başkente taşıdılar.

Ünye Ticaret ve Sanayi Odası (ÜTSO) Başkanı İrfan Akar, Meclis Başkanı Tuncay Sağlam, Ticaret Borsası Başkanı Mustafa Uslu, Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ümit Özkan ve Elele Derneği Başkanı Adem Atik yer aldığı heyet Ankara’da bir dizi temaslarda bulundular.

Hemşehrilerimizi Ziyaret Ettik

Ünye’den  Başkentte çıkartma yapan heyet ,Ankara’da görev yapan hemşehri bürokrat ve siyasilere ziyarette bulundular. Ziyaretler kapsamında MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Faruk Aksu’yu , AK Parti Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Hamarat’ı , Dışişleri Bakan Yardımcılığına atanan Yavuz Selim Kıran’ı ve Devlet Denetleme Kurulu Başkanı Yunus Arıncı makamlarında ziyaret ettiler.

Ünye’yi En İyi Şekilde Temsil Etmeye Çalıştık

Ziyarette Ünye üzerine istişarede bulunulurken,Ünye’nin gelişmesi ve sorunlarının giderilmesi anlamında sivil toplum kuruluşları olarak birlikte hareket ettiklerini belirten heyet,hemşehri bürokrat ve siyasileri konular üzerinde bilgilendiler.Ankara çıkarmasının oldukça verimli ve Ünye adına memnunluk verici geçtiğini belirten STK başkanları,Ünye’yi Ankara’ya taşımaya devam edeceğiz.Ünye her haliyle hizmetlerin en iyisini hakkediyor ,tüm çabamız bu yönde dediler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.