Vali Erol, İş Geliştirme Toplantısına Katıldı

BÖLGE GÜNDEMİ 30.09.2023 - 17:45, Güncelleme: 03.10.2023 - 22:48 614+ kez okundu.
 

Vali Erol, İş Geliştirme Toplantısına Katıldı

Vali Muammer Erol, Ordu Sanayici ve İş Adamları Derneği (ORDUSİAD)’nin düzenlediği İş Geliştirme Toplantısına katıldı.
        Aktuğ Hotel’de düzenlenen İş Geliştirme Toplantısına, Vali  Muammer Erol, MHP Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk, ODÜ Rektörü Prof. Dr. Orhan Baş, Ordu Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) Başkanı Levent Karlıbel, Ordu Sanayici ve İş Adamları Derneği(ORDUSİAD) Başkanı Burhan Çakmak ve iş insanları katıldı.   İş Geliştirme Toplantısında bir konuşma yapan Vali Muammer Erol, sanayici ve iş insanlarının,  toplumun önde gelenlerinin, şehirlerinin dertleriyle dertlendiğini ortaya koymak için gayret gösterdiğini belirterek, samimiyet ve gayret olduğu sürece sorunların çözüme kavuşacağının altını çizdi.   Vali Erol, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Şehrin sorunlarının çözüme kavuşturulmasında, şehrin önde gelenlerinin, şehirde yaşayan ve bütün sorumluluğu taşıyan insanların taşın altına elini koyması güzel. Önümüzdeki dönemde konu bazlı ‘bugün bu  konuyu konuşacağız’ deyip, hazırlıkları da yaparak, masaya yatırır ve çözüm odaklı toplantılara dönüştürürüz. Davet için teşekkür ederim bunla başlayalım arkası da gelecektir.”   ”Bölgemizde işi, aşı, istihdamı  geliştirmek için elbirliğiyle çalışacağız. Her zaman sizin yanınızdayız” diyerek, konuşmasına başlayan MHP Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk, “Millet bahçesine yapılacak olan şu anki projede 417 araçlık otopark var. 40 muhtarın talebiyle 2 bine çıkarılması amacıyla Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğüne  başvuru yapıldı. Bölgenin Milletvekili olarak Sayın Valimizin önderliğinde bu işleri takip edeceğiz. Sayın Valimiz deneyimi, tecrübesiyle Ordu’ya büyük hizmetler yapacaktır” şeklinde konuştu.   ODÜ Rektörü Prof. Dr. Orhan Baş konuşmasında, “Çalışma aşkımız çok güçlü. Üniversite ile şehrin elele kol kola yürümesini istiyoruz. Projelerimiz, hedeflerimiz var” dedi.    Ordu Sanayici ve İş Adamları Derneği(ORDUSİAD) Başkanı Burhan Çakmak ise yaptığı konuşmada, Ordu’nun sosyo ekonomik açıdan iyi bir durumda olmadığına dikkat çekerek, “Ordu’da 2022 yılında fert başına düşen milli gelir ortalaması 4.841 dolar. Türkiye ortalamasının yüzde 50 altındayız. İş insanı olarak bizlere, siyasetçilere, kamu yöneticilerimize çok önemli görevler düşüyor. Hep beraber bu güzel şehri omuzlayıp, sırtlayıacağız” dedi ve Ordu’da  ara eleman sorunu yaşandığını ifade etti.
Vali Muammer Erol, Ordu Sanayici ve İş Adamları Derneği (ORDUSİAD)’nin düzenlediği İş Geliştirme Toplantısına katıldı.

 

 

 

 

Aktuğ Hotel’de düzenlenen İş Geliştirme Toplantısına, Vali  Muammer Erol, MHP Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk,

ODÜ Rektörü Prof. Dr. Orhan Baş, Ordu Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) Başkanı Levent Karlıbel, Ordu Sanayici ve İş Adamları Derneği(ORDUSİAD) Başkanı Burhan Çakmak ve iş insanları katıldı.

 

İş Geliştirme Toplantısında bir konuşma yapan Vali Muammer Erol, sanayici ve iş insanlarının,  toplumun önde gelenlerinin, şehirlerinin dertleriyle dertlendiğini ortaya koymak için gayret gösterdiğini belirterek, samimiyet ve gayret olduğu sürece sorunların çözüme kavuşacağının altını çizdi.

 

Vali Erol, konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Şehrin sorunlarının çözüme kavuşturulmasında, şehrin önde gelenlerinin, şehirde yaşayan ve bütün sorumluluğu taşıyan insanların taşın altına elini koyması güzel. Önümüzdeki dönemde konu bazlı ‘bugün bu  konuyu konuşacağız’ deyip, hazırlıkları da yaparak, masaya yatırır ve çözüm odaklı toplantılara dönüştürürüz. Davet için teşekkür ederim bunla başlayalım arkası da gelecektir.”

 

”Bölgemizde işi, aşı, istihdamı  geliştirmek için elbirliğiyle çalışacağız. Her zaman sizin yanınızdayız” diyerek, konuşmasına başlayan MHP Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk, “Millet bahçesine yapılacak olan şu anki projede 417 araçlık otopark var. 40 muhtarın talebiyle 2 bine çıkarılması amacıyla Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğüne  başvuru yapıldı. Bölgenin Milletvekili olarak Sayın Valimizin önderliğinde bu işleri takip edeceğiz. Sayın Valimiz deneyimi, tecrübesiyle Ordu’ya büyük hizmetler yapacaktır” şeklinde konuştu.

 

ODÜ Rektörü Prof. Dr. Orhan Baş konuşmasında, “Çalışma aşkımız çok güçlü. Üniversite ile şehrin elele kol kola yürümesini istiyoruz. Projelerimiz, hedeflerimiz var” dedi. 

 

Ordu Sanayici ve İş Adamları Derneği(ORDUSİAD) Başkanı Burhan Çakmak ise yaptığı konuşmada, Ordu’nun sosyo ekonomik açıdan iyi bir durumda olmadığına dikkat çekerek, “Ordu’da 2022 yılında fert başına düşen milli gelir ortalaması 4.841 dolar. Türkiye ortalamasının yüzde 50 altındayız. İş insanı olarak bizlere, siyasetçilere, kamu yöneticilerimize çok önemli görevler düşüyor. Hep beraber bu güzel şehri omuzlayıp, sırtlayıacağız” dedi ve Ordu’da 

ara eleman sorunu yaşandığını ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.