İYİ PARTİ ORDU İL BAŞKANLIĞINA ADAY OLDUĞUNU DUYURDU

DÜNYA 29.12.2022 - 16:00, Güncelleme: 30.12.2022 - 00:27 3977+ kez okundu.
 

İYİ PARTİ ORDU İL BAŞKANLIĞINA ADAY OLDUĞUNU DUYURDU

İyi parti genel merkezinin almış olduğu kararla milletvekilliği ve belediye başkanlığı adaylığına çıkacak adayların il ve ilçe başkanlıklarından istifası istenmişti.
   ilçe kongreleri sürecini tamamlayan iyi parti ordu il başkanlığı 22 ocak 2023 te yapılacak  il kongresine hazırlıklarına devam etmişti. Bu karar ile   çalışmaları ile dikkat çeken mevcut iyi parti ordu il başkanı Ekrem Şentürk genel merkezin ve Ordu iyi parti teşkilatının oluru ile milletvekili aday adayı olacağını duyurmuştu.  Ordu iyi parti il başkanlığı kurucu üyesi Aynı zamanda iyi partinin Ordu ilçe teşkilatlarında kurulmasında büyük emeği bulunan İşadamı Ali ihsan Aydın'ın   31 Aralık 2022 de Cumartesi saat 13.00 de Ordu iyi parti il binasında yapılacak olan toplantı için   İl başkanlığı adaylığını sosyal medyasından  ilan etti. Konuyla ilgili basına yazılı açıklama yapan Ordu İyi Parti İl başkan adayı iş adamı Ali İhsan Aydın" Ordu'daki iyi partili bütün  üyelerimizin  isteği ve düşüncesi   ve aynı istek ve  düşünceleri paylaştığım,İlçelerde olduğu gibi Ordu da bir demokrasi şöleni yapacağız. İl başkanlığı sürecinde adaylık açıklaması  yapan adaylarla el ele kol kola olacağız ,tüm partili  arkadaşlarımızla gönülleri fetedeceğiz insanlara dokunacağız dertlerine derman olmak için Haziran ayında yapılacak genel seçimlerde partimizi birinci parti olarak çıkartacağız Ordu da seçilecek olan 6 milletvekilinin millet ittifakı olarak 6 sınada talibiz.Bu yolda hiç durmadan tüm ilçelerimizle istişare ederek,çalışacağız ..Maddi manevi hiç bir tüketimden ben ve oluşturacağımız yönetim kurulu arkadaşlarım partimizi iktidar partisi yapana dek bu fedakarlıktan kaçınmayacağız.. Kazananın İYİ PARTİ olacağı demokrasi şölenimiz olan il başkanlığı kongremizin bir adım öncesinde Ordu iyi parti il başkanlığımı açıklamak üzere tüm basın mensuplarını ve Ordu İyi parti ailesini 31 ARALIK 2022 CUMARTESİ saat 13.00 da il binasına beklediğimi belirtiyor yeni yılın ülkemize adalet, barış huzur getirmesini Yüce Allah'tan temenni ediyorum" dileğini belirtti.Bizde basın emekçileri olarak çıktığı bu yolda başarılar diliyoruz.
İyi parti genel merkezinin almış olduğu kararla milletvekilliği ve belediye başkanlığı adaylığına çıkacak adayların il ve ilçe başkanlıklarından istifası istenmişti.

 

 ilçe kongreleri sürecini tamamlayan iyi parti ordu il başkanlığı 22 ocak 2023 te yapılacak  il kongresine hazırlıklarına devam etmişti.

Bu karar ile   çalışmaları ile dikkat çeken mevcut iyi parti ordu il başkanı Ekrem Şentürk genel merkezin ve Ordu iyi parti teşkilatının oluru ile milletvekili aday adayı olacağını duyurmuştu.

 Ordu iyi parti il başkanlığı kurucu üyesi Aynı zamanda iyi partinin Ordu ilçe teşkilatlarında kurulmasında büyük emeği bulunan İşadamı Ali ihsan Aydın'ın   31 Aralık 2022 de Cumartesi saat 13.00 de Ordu iyi parti il binasında yapılacak olan toplantı için   İl başkanlığı adaylığını sosyal medyasından  ilan etti.

Konuyla ilgili basına yazılı açıklama yapan Ordu İyi Parti İl başkan adayı iş adamı Ali İhsan Aydın" Ordu'daki iyi partili bütün  üyelerimizin  isteği ve düşüncesi   ve aynı istek ve  düşünceleri paylaştığım,İlçelerde olduğu gibi Ordu da bir demokrasi şöleni yapacağız. İl başkanlığı sürecinde adaylık açıklaması  yapan adaylarla el ele kol kola olacağız ,tüm partili  arkadaşlarımızla gönülleri fetedeceğiz insanlara dokunacağız dertlerine derman olmak için Haziran ayında yapılacak genel seçimlerde partimizi birinci parti olarak çıkartacağız Ordu da seçilecek olan 6 milletvekilinin millet ittifakı olarak 6 sınada talibiz.Bu yolda hiç durmadan tüm ilçelerimizle istişare ederek,çalışacağız ..Maddi manevi hiç bir tüketimden ben ve oluşturacağımız yönetim kurulu arkadaşlarım partimizi iktidar partisi yapana dek bu fedakarlıktan kaçınmayacağız.. Kazananın İYİ PARTİ olacağı demokrasi şölenimiz olan il başkanlığı kongremizin bir adım öncesinde Ordu iyi parti il başkanlığımı açıklamak üzere tüm basın mensuplarını ve Ordu İyi parti ailesini 31 ARALIK 2022 CUMARTESİ saat 13.00 da il binasına beklediğimi belirtiyor yeni yılın ülkemize adalet, barış huzur getirmesini Yüce Allah'tan temenni ediyorum" dileğini belirtti.Bizde basın emekçileri olarak çıktığı bu yolda başarılar diliyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.