Genel Sağlık-İş üyeleri kahvaltıda biraraya geldi.

BÖLGE GÜNDEMİ 12.11.2022 - 17:00, Güncelleme: 13.11.2022 - 21:51 1868+ kez okundu.
 

Genel Sağlık-İş üyeleri kahvaltıda biraraya geldi.

Genel Sağlık-İş Sendikası Ordu İl Temsilciliği Fatsa Koru Hünkar’da tanışma kahvaltısı etkinliği düzenledi.
Etkinliğe Genel Sağlık İş Sendikası Merkez Yönetim Kurulu üyeleri, Sadık Doğrul ve Yalçın Çiftçi; Birleşik Kamu İş Konfederasyonu ve Eğitim İş Ordu Şube Başkanı Neşet Sayman ve Eğitim İş Şube Yönetimi, ADD Fatsa ve Ünye Şube Yöneticileri, Ordu Hemşireler Derneği Başkan Yardımcısı Münevver Kılıç, Ordu Tabip Odası Başkan Yardımcısı ve Ordu Aile Hekimleri Derneği Başkan Yardımcısı Dr. Hazar CIRIK ve çok sayıda sendika üyesi katıldı.  Genel Sağlık İş Ordu Temsilciği adına konuşma yapan Seydahmet Kayhan katılımcılara teşekkür ederek duygularını şöyle dile getirdi: “Genel Sağlık-İş Sendikası olarak ‘biz bir ekibiz.’ felsefesi ile sağlığın bir ekip işi olduğunu ilke edinmiş bulunmaktayız. Bugün burada olan sağlığın her branşında çalışan, emek veren arkadaşlarla bir arada olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Bölünmeden, ayrışmadan, daha güzel yarınlarda birlikte olmak dileği ile herkesi selamlıyorum.” Etkinlikte Söz alan, Genel Sağlık İş MYK üyesi Sadık Doğrul şunları dile getirdi: “Bizim felsefemiz emek açısından sağlık çalışanlarının hekimiyle, hemşiresiyle, odacısıyla, sekreteriyle bir bütün olduğudur. Ayrıca Atatürk İlke ve Devrimlerine, Çağdaş Cumhuriyetimizin değerlerine bağlı bir sendikayız. Atatürk aydınlığını ve kamucu sağlık anlayışımızı yaymak ve savunmak ve de sağlık çalışanlarının ayrıştırılmasına neden olan farklılaştırılmış ücret politikasını değil tek kalem maaş talebimizi yükseltmek için Ordu ilimizde de bir araya gelerek bize destek olan sizlere teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum.
Genel Sağlık-İş Sendikası Ordu İl Temsilciliği Fatsa Koru Hünkar’da tanışma kahvaltısı etkinliği düzenledi.

Etkinliğe Genel Sağlık İş Sendikası Merkez Yönetim Kurulu üyeleri, Sadık Doğrul ve Yalçın Çiftçi; Birleşik Kamu İş Konfederasyonu ve Eğitim İş Ordu Şube Başkanı Neşet Sayman ve Eğitim İş Şube Yönetimi, ADD Fatsa ve Ünye Şube Yöneticileri, Ordu Hemşireler Derneği Başkan Yardımcısı Münevver Kılıç, Ordu Tabip Odası Başkan Yardımcısı ve Ordu Aile Hekimleri Derneği Başkan Yardımcısı Dr. Hazar CIRIK ve çok sayıda sendika üyesi katıldı.  Genel Sağlık İş Ordu Temsilciği adına konuşma yapan Seydahmet Kayhan katılımcılara teşekkür ederek duygularını şöyle dile getirdi: “Genel Sağlık-İş Sendikası olarak ‘biz bir ekibiz.’ felsefesi ile sağlığın bir ekip işi olduğunu ilke edinmiş bulunmaktayız. Bugün burada olan sağlığın her branşında çalışan, emek veren arkadaşlarla bir arada olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Bölünmeden, ayrışmadan, daha güzel yarınlarda birlikte olmak dileği ile herkesi selamlıyorum.”

Etkinlikte Söz alan, Genel Sağlık İş MYK üyesi Sadık Doğrul şunları dile getirdi: “Bizim felsefemiz emek açısından sağlık çalışanlarının hekimiyle, hemşiresiyle, odacısıyla, sekreteriyle bir bütün olduğudur. Ayrıca Atatürk İlke ve Devrimlerine, Çağdaş Cumhuriyetimizin değerlerine bağlı bir sendikayız. Atatürk aydınlığını ve kamucu sağlık anlayışımızı yaymak ve savunmak ve de sağlık çalışanlarının ayrıştırılmasına neden olan farklılaştırılmış ücret politikasını değil tek kalem maaş talebimizi yükseltmek için Ordu ilimizde de bir araya gelerek bize destek olan sizlere teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.