BAŞKAN TAVLI, “SÖZ VERDİĞİMİZ GİBİ SORUNLARI TEK TEK ÇÖZÜYORUZ”

BÖLGE GÜNDEMİ 09.06.2022 - 01:18, Güncelleme: 09.06.2022 - 01:18 6509+ kez okundu.
 

BAŞKAN TAVLI, “SÖZ VERDİĞİMİZ GİBİ SORUNLARI TEK TEK ÇÖZÜYORUZ”

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı alt yapı ve yol çalışmalarında Ünye’de önemli mesafe kat ettiklerini belirterek, “Söz verdiğimiz gibi imkânlarımızı zorlayarak sorunları tek tek çözüyoruz” dedi.
        Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı Cumhur İttifakı ortakları AK Parti ve MHP Ünye İlçe Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte kentin uzun yıllar yol yapım ihtiyacının karşılanacağı Konkasör Şantiyesi ve Beton Santrali’nde incelemelerde bulundu. AK Parti İlçe Başkanı Kenan Selim Argan, MHP İlçe Başkanı Murtaza Hacıimamoğlu, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Neşe Akgül Tiyaloğlu, AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Abdulkadir Demir ile AK Parti ve MHP Ünye İlçe yönetim kurulu üyelerinin katıldığı incelemelerde Başkan Tavlı Ünye’de gerçekleştirilen ve planlanan çalışmalara ilişkin değerlendirmelerde bulundu.   Başkan Tavlı “Önemli Projelere İmza Attık”   Konkasör Şantiyesi ve Beton Santrali’nin hız kesmeden üretime devam ettiğini belirten Başkan Tavlı, “Cumhur İttifakı döneminde çok önemli projelere imza attığımızı belirtmek istiyorum. Göreve geldiğimizde iş makineleri olmayan bir beton santrali ve 6 taksiti ödenmiş şekilde duruyordu. Allah’a şükürler olsun hem borcunu hem ödedik, hem de işlevsel anlamda yeterli olmayan santrali konkasör şantiyesi ile birlikte yeni alanına taşıyarak Ünye’ye kazandırdık. Yaklaşık 55 bin metrekarelik alanı kamulaştırdıktan sonra aldığımız iş makineleriyle yol sorunumuza kalıcı neşter vurmuş olduk” dedi.   Başkan Tavlı “Sorunlara Kalıcı Çözümler Ürettik”   Başkan Tavlı Ünye’de alt yapı çalışmaları ile ilgili ise “Tüm ekibimizle şehrimizin her köşesinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Şiddetli yağmurlarda sorun teşkil eden bölgelerde ise yaptığımız çalışmalarda kalıcı çözümler ürettik. Saraçlı Mahallesi Derya Sokak’ta her yağmur yağdığında yaşanan sorunlar artık aldığımız önlemlerle tekrarlanmıyor. 2 bin metreküplük Derebaksın karayolu geçişine konulan 800 metreküplük büz ile yaşanan tıkanıklık Derya Sokak’ta su baskınlarına neden oluyordu. O günlerde o bölgede yaşayan vatandaşlarımıza sorunun çözümü için söz verdik. Yaptığımız incelemeler sonucunda Ordu Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte yaptığımız çalışmalarla o sorunu çözdük. Aynı şekilde Fevzi Çakmak Mahallesi İpekyolu Caddesi’nde incelemelerde bulunduğumuz sırada vatandaşlarımızın her yağmurda su baskını yaşamaktan bıktığını ifade etmesi üzerine Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte çalışarak o bölgeyi de bu sorundan kalıcı olarak kurtardık. Üst yapı çalışmasında ise yine o bölgeyi asfalta hazır hale getirdik. Alt yapısını sağlamlaştırsak da asfalt çalışması yapılmadıktan sonra görülmüyor. Bu nedenle en kısa sürede o caddeyi asfaltlayarak vatandaşlarımızın hizmetine sunmuş olacağız. Atatürk Mahallesi ve Gölevi Mahallesi’nde de çalışmalarımız sürüyor. Şehir merkezinde bulunan Ortayılmazlar Mahallesi Türbe Caddesi’nde Ünye Belediyesi olarak kendimize düşen kısımları tamamladık. Şimdi Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte o bölgede de çalışmalarımızı tamamladıktan sonra şehrimiz görsel olarak da güzelliğe kavuşacaktır. O bölgelerdeki şikâyetlerin sonlandığı döneme çok yakın zamanda gireceğiz” diye konuştu.
Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı alt yapı ve yol çalışmalarında Ünye’de önemli mesafe kat ettiklerini belirterek, “Söz verdiğimiz gibi imkânlarımızı zorlayarak sorunları tek tek çözüyoruz” dedi.

 

 

 

 

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı Cumhur İttifakı ortakları AK Parti ve MHP Ünye İlçe Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte kentin uzun yıllar yol yapım ihtiyacının karşılanacağı Konkasör Şantiyesi ve Beton Santrali’nde incelemelerde bulundu. AK Parti İlçe Başkanı Kenan Selim Argan, MHP İlçe Başkanı Murtaza Hacıimamoğlu, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Neşe Akgül Tiyaloğlu, AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Abdulkadir Demir ile AK Parti ve MHP Ünye İlçe yönetim kurulu üyelerinin katıldığı incelemelerde Başkan Tavlı Ünye’de gerçekleştirilen ve planlanan çalışmalara ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

 

Başkan Tavlı “Önemli Projelere İmza Attık”

 

Konkasör Şantiyesi ve Beton Santrali’nin hız kesmeden üretime devam ettiğini belirten Başkan Tavlı, “Cumhur İttifakı döneminde çok önemli projelere imza attığımızı belirtmek istiyorum. Göreve geldiğimizde iş makineleri olmayan bir beton santrali ve 6 taksiti ödenmiş şekilde duruyordu. Allah’a şükürler olsun hem borcunu hem ödedik, hem de işlevsel anlamda yeterli olmayan santrali konkasör şantiyesi ile birlikte yeni alanına taşıyarak Ünye’ye kazandırdık. Yaklaşık 55 bin metrekarelik alanı kamulaştırdıktan sonra aldığımız iş makineleriyle yol sorunumuza kalıcı neşter vurmuş olduk” dedi.

 

Başkan Tavlı “Sorunlara Kalıcı Çözümler Ürettik”

 

Başkan Tavlı Ünye’de alt yapı çalışmaları ile ilgili ise “Tüm ekibimizle şehrimizin her köşesinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Şiddetli yağmurlarda sorun teşkil eden bölgelerde ise yaptığımız çalışmalarda kalıcı çözümler ürettik. Saraçlı Mahallesi Derya Sokak’ta her yağmur yağdığında yaşanan sorunlar artık aldığımız önlemlerle tekrarlanmıyor. 2 bin metreküplük Derebaksın karayolu geçişine konulan 800 metreküplük büz ile yaşanan tıkanıklık Derya Sokak’ta su baskınlarına neden oluyordu. O günlerde o bölgede yaşayan vatandaşlarımıza sorunun çözümü için söz verdik. Yaptığımız incelemeler sonucunda Ordu Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte yaptığımız çalışmalarla o sorunu çözdük. Aynı şekilde Fevzi Çakmak Mahallesi İpekyolu Caddesi’nde incelemelerde bulunduğumuz sırada vatandaşlarımızın her yağmurda su baskını yaşamaktan bıktığını ifade etmesi üzerine Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte çalışarak o bölgeyi de bu sorundan kalıcı olarak kurtardık. Üst yapı çalışmasında ise yine o bölgeyi asfalta hazır hale getirdik. Alt yapısını sağlamlaştırsak da asfalt çalışması yapılmadıktan sonra görülmüyor. Bu nedenle en kısa sürede o caddeyi asfaltlayarak vatandaşlarımızın hizmetine sunmuş olacağız. Atatürk Mahallesi ve Gölevi Mahallesi’nde de çalışmalarımız sürüyor. Şehir merkezinde bulunan Ortayılmazlar Mahallesi Türbe Caddesi’nde Ünye Belediyesi olarak kendimize düşen kısımları tamamladık. Şimdi Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte o bölgede de çalışmalarımızı tamamladıktan sonra şehrimiz görsel olarak da güzelliğe kavuşacaktır. O bölgelerdeki şikâyetlerin sonlandığı döneme çok yakın zamanda gireceğiz” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.