ÜNYE’DE ASFALT SEFERBERLİĞİ

BÖLGE GÜNDEMİ 08.06.2022 - 00:29, Güncelleme: 08.06.2022 - 00:29 6670+ kez okundu.
 

ÜNYE’DE ASFALT SEFERBERLİĞİ

ÜNYE’NİN 3 MAHALLESİ DAHA ASFALT İLE BULUŞUYOR
            Ordu Büyükşehir Belediyesi, Ünye’nin üç mahallesini asfalt konforuyla birbirine bağlamak için çalışma başlattı. Yıllar süren toz ve çamur çilesinden kurtulan mahalle sakinleri Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’e teşekkür etti.   Ordu’da, Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan asfalt seferberliği sürüyor. Mahalle ve grup yollarını asfalt ve beton yollarla buluşturan Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, on yılların sorunlarını bir bir çözüme kavuşturuyor. 19 ilçede belirli bir program çerçevesinde devam eden çalışmalarla, vatandaşlara standardı yüksek bir ulaşımın kapıları aralanıyor.   ÜNYE’DE ÜÇ MAHALLE YOLU ASFALTA KAVUŞUYOR   Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından Ünye ilçesinde başlatılan çalışmalar kapsamında, Sarıhalil merkezde emülsiyon asfalt çalışması başladı. Güzergahın tamamlanmasıyla birlikte, Kaledibi ve Erenyurt mahallerini birbirine bağlayan yol emülsiyon asfalt ile buluşacak. Toplam uzunluğu 4 bin 700 kilometre olan güzergâhta, 4 km’lik bölümde çalışmalar tamamlandı. 700 metrelik kısımdaki asfalt çalışmaları ise sürüyor.   VATANDAŞLARDAN BAŞKAN GÜLER’E TEŞEKKÜR   Mahallelerinde yapılan yol yatırımlarından dolayı memnuniyetlerini ifade eden vatandaşlar, “Asfalt ile birlikte yıllardır özlemini çektiğimiz bir yatırıma kavuşmuş olduk. Desteklerinden dolayı başta Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Dr. Mehmet Hilmi Güler olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederiz” dediler.  
ÜNYE’NİN 3 MAHALLESİ DAHA ASFALT İLE BULUŞUYOR

 

 

 

 

 

 

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Ünye’nin üç mahallesini asfalt konforuyla birbirine bağlamak için çalışma başlattı. Yıllar süren toz ve çamur çilesinden kurtulan mahalle sakinleri Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’e teşekkür etti.

 

Ordu’da, Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan asfalt seferberliği sürüyor. Mahalle ve grup yollarını asfalt ve beton yollarla buluşturan Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, on yılların sorunlarını bir bir çözüme kavuşturuyor. 19 ilçede belirli bir program çerçevesinde devam eden çalışmalarla, vatandaşlara standardı yüksek bir ulaşımın kapıları aralanıyor.

 

ÜNYE’DE ÜÇ MAHALLE YOLU ASFALTA KAVUŞUYOR

 

Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından Ünye ilçesinde başlatılan çalışmalar kapsamında, Sarıhalil merkezde emülsiyon asfalt çalışması başladı. Güzergahın tamamlanmasıyla birlikte, Kaledibi ve Erenyurt mahallerini birbirine bağlayan yol emülsiyon asfalt ile buluşacak. Toplam uzunluğu 4 bin 700 kilometre olan güzergâhta, 4 km’lik bölümde çalışmalar tamamlandı. 700 metrelik kısımdaki asfalt çalışmaları ise sürüyor.

 

VATANDAŞLARDAN BAŞKAN GÜLER’E TEŞEKKÜR

 

Mahallelerinde yapılan yol yatırımlarından dolayı memnuniyetlerini ifade eden vatandaşlar, “Asfalt ile birlikte yıllardır özlemini çektiğimiz bir yatırıma kavuşmuş olduk. Desteklerinden dolayı başta Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Dr. Mehmet Hilmi Güler olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederiz” dediler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.