Potanın U16 Yıldızları Ordu’da Boy Gösterdi

SPOR 03.04.2022 - 14:02, Güncelleme: 03.04.2022 - 14:02 2715+ kez okundu.
 

Potanın U16 Yıldızları Ordu’da Boy Gösterdi

Ordu’da U16 Kızlar Bölge Şampiyonası Yükselme Grubu müsabakaları tamamlandı.
Ordu Başpehlivan Recep Kara Spor Salonu’nda 8 takım eşleşmeler sonucu İzmir’de yapılacak olan Türkiye Şampiyonasına gitmek için parkeye çıktılar. Şampiyona  nefes kesen maçlara sahne oldu. 4 Takım İzmir Yolcusu ! Oynanan 4 karşılaşma sonuçlarına göre Timur Arslan Koleji  Sk ve Botaş Sk Nağmalup beyaz grubu tamamlarken, Merkez Efendi Belediye GSK ve Eskişehir Çağdaş Kolejliler Sk Türkiye Şampiyonası için İzmir bileti alan takımlar oldular. Türkiye Şampiyonasına gitmeye hak kazanan takımlara ödüllerini Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç takdim etti. İzmir ev sahipliğinde düzenlenecek u16 kızlar Türkiye Şampiyonası 9 Mayıs 2022 tarihinde başlayacak. 15 Mayıs 2022 tarihinde tamamlanacak ve şampiyon takım belli olacak Final Maçlarının Sonuçları şu şekilde oluştu;   TİMUR ARSLAN KOLEJİ SK         67 – 61            HATAY TELEKOM SK İZMİR EGE GELİŞİM SK    32 - 81    ESKİŞEHİR ÇAĞDAŞ KOLEJLİLER SK İSTANBUL YILDIZLARI BASKETBOL 51 – 57 MERKEZEFENDİ BELEDİYESİ GSK BOTAŞ SK     58 – 24            ÇAYKUR RİZE GSK              
Ordu’da U16 Kızlar Bölge Şampiyonası Yükselme Grubu müsabakaları tamamlandı.

Ordu Başpehlivan Recep Kara Spor Salonu’nda 8 takım eşleşmeler sonucu İzmir’de yapılacak olan Türkiye Şampiyonasına gitmek için parkeye çıktılar. Şampiyona  nefes kesen maçlara sahne oldu.

4 Takım İzmir Yolcusu !

Oynanan 4 karşılaşma sonuçlarına göre Timur Arslan Koleji  Sk ve Botaş Sk Nağmalup beyaz grubu tamamlarken, Merkez Efendi Belediye GSK ve Eskişehir Çağdaş Kolejliler Sk Türkiye Şampiyonası için İzmir bileti alan takımlar oldular.

Türkiye Şampiyonasına gitmeye hak kazanan takımlara ödüllerini Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç takdim etti.

İzmir ev sahipliğinde düzenlenecek u16 kızlar Türkiye Şampiyonası 9 Mayıs 2022 tarihinde başlayacak. 15 Mayıs 2022 tarihinde tamamlanacak ve şampiyon takım belli olacak

Final Maçlarının Sonuçları şu şekilde oluştu;

 

TİMUR ARSLAN KOLEJİ SK         67 – 61            HATAY TELEKOM SK

İZMİR EGE GELİŞİM SK    32 - 81    ESKİŞEHİR ÇAĞDAŞ KOLEJLİLER SK

İSTANBUL YILDIZLARI BASKETBOL 51 – 57 MERKEZEFENDİ BELEDİYESİ GSK

BOTAŞ SK     58 – 24            ÇAYKUR RİZE GSK            

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.