Anlamlı Güne Anlamlı Etkinlik

BÖLGE GÜNDEMİ 10.03.2022 - 13:59, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1357+ kez okundu.
 

Anlamlı Güne Anlamlı Etkinlik

8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından “Büyükşehir ile Daha Güçlü Kadınlar” adı altında özel bir etkinlik gerçekleştirdi.
DAVET Girişimcilik Merkezi’nde düzenlenen programa Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler ve çok sayıda kadın katıldı.     Gerçekleştirilen etkinlikte günün anlam ve önemine binaen kısa film gösterimleri yapıldı, kadın girişimcilerin örnek olunacak hikayeleri anlatıldı. Kadın hakları ve Kadın Destekleme Uygulaması (KADES) hakkında bilgilendirmelerinde yapıldığı etkinlik, şiir ve müzik dinletisi ile devam etti.     “365 GÜN SİZ BİZİM BAŞIMIZIN TACISINIZ” Tüm kadınların Kadınlar Günü’nü kutlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, kadınların her zaman baş tacı olduğunu söyledi.     Başkan Güler sözlerine şöyle devam etti: “8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nüzü tebrik ediyorum. Sizler bizim için son derece değerlisiniz. Hem önemlisiniz hem değerlisiniz. Hayatımızın vazgeçilmez unsurlarısınız. Anamız, eşimiz, kardeşimizsiniz ve aynı zamanda tüm bu medeniyetleri oluşturan kişilersiniz. Dolayısıyla sadece bir gün değil, 365 siz bizim başımızın tacısınız. Bugün tek bir güne sığdırılıp kutlanacak bir gün değil. Siz çocuklarımızın aynı zamanda bundan sonraki toplumu yönetecek kişilerin de mimarlarısınız. O bakımdan sizlere saygımız sonsuz. Hem geçmişteki yaptıklarınız hem gelecekteki yapacaklarınızla ilgili olarak da sizlere herkes adına teşekkür ediyorum.”     19 İLÇEDE KADINLAR UNUTULMADI Ordu Büyükşehir Belediyesi, DAVET Girişimcilik Merkezi’nde düzenlediği programının yanı sıra il genelinde de etkinliklere imza attı. Büyükşehir Belediyesine bağlı ekipler, 19 ilçede cadde ve sokaklarda kadınlara karanfil dağıtarak 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı. Yapılan etkinlik dolayısıyla çok mutlu olduklarını belirten kadınlar çiçekler dolayısıyla Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’e teşekkürlerini iletti.  
8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından “Büyükşehir ile Daha Güçlü Kadınlar” adı altında özel bir etkinlik gerçekleştirdi.

DAVET Girişimcilik Merkezi’nde düzenlenen programa Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler ve çok sayıda kadın katıldı.

 

 

Gerçekleştirilen etkinlikte günün anlam ve önemine binaen kısa film gösterimleri yapıldı, kadın girişimcilerin örnek olunacak hikayeleri anlatıldı. Kadın hakları ve Kadın Destekleme Uygulaması (KADES) hakkında bilgilendirmelerinde yapıldığı etkinlik, şiir ve müzik dinletisi ile devam etti.

 

 

“365 GÜN SİZ BİZİM BAŞIMIZIN TACISINIZ”

Tüm kadınların Kadınlar Günü’nü kutlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, kadınların her zaman baş tacı olduğunu söyledi.

 

 

Başkan Güler sözlerine şöyle devam etti:

“8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nüzü tebrik ediyorum. Sizler bizim için son derece değerlisiniz. Hem önemlisiniz hem değerlisiniz. Hayatımızın vazgeçilmez unsurlarısınız. Anamız, eşimiz, kardeşimizsiniz ve aynı zamanda tüm bu medeniyetleri oluşturan kişilersiniz. Dolayısıyla sadece bir gün değil, 365 siz bizim başımızın tacısınız. Bugün tek bir güne sığdırılıp kutlanacak bir gün değil. Siz çocuklarımızın aynı zamanda bundan sonraki toplumu yönetecek kişilerin de mimarlarısınız. O bakımdan sizlere saygımız sonsuz. Hem geçmişteki yaptıklarınız hem gelecekteki yapacaklarınızla ilgili olarak da sizlere herkes adına teşekkür ediyorum.”

 

 

19 İLÇEDE KADINLAR UNUTULMADI

Ordu Büyükşehir Belediyesi, DAVET Girişimcilik Merkezi’nde düzenlediği programının yanı sıra il genelinde de etkinliklere imza attı. Büyükşehir Belediyesine bağlı ekipler, 19 ilçede cadde ve sokaklarda kadınlara karanfil dağıtarak 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı. Yapılan etkinlik dolayısıyla çok mutlu olduklarını belirten kadınlar çiçekler dolayısıyla Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’e teşekkürlerini iletti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.