Dost Fındık’tan kadınlara özel program

BÖLGE GÜNDEMİ 08.03.2022 - 13:48, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1438+ kez okundu.
 

Dost Fındık’tan kadınlara özel program

Ordu’nun en büyük fındık işleme tesislerinden olan Atik Grup Dost Fındık Şirketi 8 Mart Dünya Kadınlar dolayısıyla bir etkinlik gerçekleştirdi.
8 Mart Salı günü Atik Grup Dost Fındık Fabrikası’nda şirketin kadın personelleri için gerçekleştirilen etkinlikte, Göğüs Hastalıkları Uzmanı Dr. Ebru Çelik, Girişimci Demet Öztürk ve filenin sultanları Ünye Gücü Kadın Voleybol takımı yer alarak şirketin kadın personellerine gelecek hayatlarına dair sunumlar gerçekleştirdi.     Organizasyon Atik Grup Yönetim Kurulu Üyesi Sinan Atik yaptığı konuşmada, “Atik Grup ailesi olarak, ülkemizin demokraside, büyümede ve sosyal kalkınmada hedeflerine ulaşması için toplumsal cinsiyet eşitliğinin sağlanmasının en kritik konulardan birisi olduğuna inanıyoruz. Kadın ve erkeğin hak ve özgürlüklerde, fırsatlara erişimde ve temsilde eşitliğinin esas olduğuna inanıyoruz. Kadınların eğitim, alışma hayatı ve yönetim kademeleri başta olmak üzere hayatın her alanına eşit katılımını sağlamamız gerekiyor. Kadına yönelik şiddeti ise “sıfır tolerans” anlayışıyla hayatımızdan tamamen  çıkarmak zorundayız. Bunun için toplumun tüm kesimlerinin harekete geçmesi gereklidir.” ifadelerini kullandı.     Atik konuşmasında, kız çocukların eğitiminin ve kadın personellerin potansiyellerinin önemine de vurgu yaparak, “İstihdamın yanı sıra kız çocuklarının eğitiminin kadınların hem potansiyelini gerçekleştirmesinin hem de çalışma hayatına giden yolun anahtarı niteliğinde olduğunun farkındayız. Bu yüzden kız öğrencilerimiz için burs programları düzenliyor, bilimsel yarışmalara katılan proje gruplarına destekler veriyoruz. Tüm kadın personellerimizin daha sonra ise tüm emekçi dünya kadınlarının ve siz değerli misafirlerin 8 Mart dünya emekçi kadınlar günü kutluyor, katılımlarınız için tekrar teşekkür ediyoruz.” dedi.     Organizasyon davetlilere hediyelerinin takdim edilmesinin ardından sona erdi.
Ordu’nun en büyük fındık işleme tesislerinden olan Atik Grup Dost Fındık Şirketi 8 Mart Dünya Kadınlar dolayısıyla bir etkinlik gerçekleştirdi.

8 Mart Salı günü Atik Grup Dost Fındık Fabrikası’nda şirketin kadın personelleri için gerçekleştirilen etkinlikte, Göğüs Hastalıkları Uzmanı Dr. Ebru Çelik, Girişimci Demet Öztürk ve filenin sultanları Ünye Gücü Kadın Voleybol takımı yer alarak şirketin kadın personellerine gelecek hayatlarına dair sunumlar gerçekleştirdi.

 

 



Organizasyon Atik Grup Yönetim Kurulu Üyesi Sinan Atik yaptığı konuşmada, “Atik Grup ailesi olarak, ülkemizin demokraside, büyümede ve sosyal kalkınmada hedeflerine ulaşması için toplumsal cinsiyet eşitliğinin sağlanmasının en kritik konulardan birisi olduğuna inanıyoruz. Kadın ve erkeğin hak ve özgürlüklerde, fırsatlara erişimde ve temsilde eşitliğinin esas olduğuna inanıyoruz. Kadınların eğitim, alışma hayatı ve yönetim kademeleri başta olmak üzere hayatın her alanına eşit katılımını sağlamamız gerekiyor. Kadına yönelik şiddeti ise “sıfır tolerans” anlayışıyla hayatımızdan tamamen  çıkarmak zorundayız. Bunun için toplumun tüm kesimlerinin harekete geçmesi gereklidir.” ifadelerini kullandı.

 

 



Atik konuşmasında, kız çocukların eğitiminin ve kadın personellerin potansiyellerinin önemine de vurgu yaparak, “İstihdamın yanı sıra kız çocuklarının eğitiminin kadınların hem potansiyelini gerçekleştirmesinin hem de çalışma hayatına giden yolun anahtarı niteliğinde olduğunun farkındayız. Bu yüzden kız öğrencilerimiz için burs programları düzenliyor, bilimsel yarışmalara katılan proje gruplarına destekler veriyoruz. Tüm kadın personellerimizin daha sonra ise tüm emekçi dünya kadınlarının ve siz değerli misafirlerin 8 Mart dünya emekçi kadınlar günü kutluyor, katılımlarınız için tekrar teşekkür ediyoruz.” dedi.

 

 



Organizasyon davetlilere hediyelerinin takdim edilmesinin ardından sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.