Saraçlı Mahallesi Halk Pazarının Günü Değişti

BÖLGE GÜNDEMİ 10.12.2020 - 22:25, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1891+ kez okundu.
 

Saraçlı Mahallesi Halk Pazarının Günü Değişti

Ünye’de beton yol mevkiinde tezgâh açan pazar esnaflarına, gün değişikliği uygulaması geliyor.
  Bildiğimiz üzere, artan virüs vaka sayıları doğrultusunda geri getirilen kısıtlamalar, en fazla esnaf ve pazarcılar etkiledi. Cumartesi günleri Ünye’de Niksar Caddesi beton yolu mevkiinde tezgâh açan pazarcılar,  Pandemi kısıtlamaları doğrultusunda getirilen hafta sonu yasaklarından ötürü mağdur olmamaları adına, satış günleri cumartesiden cumaya alındı.
Ünye’de beton yol mevkiinde tezgâh açan pazar esnaflarına, gün değişikliği uygulaması geliyor.

 

Bildiğimiz üzere, artan virüs vaka sayıları doğrultusunda geri getirilen kısıtlamalar, en fazla esnaf ve pazarcılar etkiledi.

Cumartesi günleri Ünye’de Niksar Caddesi beton yolu mevkiinde tezgâh açan pazarcılar,  Pandemi kısıtlamaları doğrultusunda getirilen hafta sonu yasaklarından ötürü mağdur olmamaları adına, satış günleri cumartesiden cumaya alındı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.