İl Güvenlik ve Asayiş Koordinasyon Toplantısı Yapıldı

ASAYİŞ 05.09.2023 - 10:55, Güncelleme: 10.09.2023 - 14:14 3894+ kez okundu.
 

İl Güvenlik ve Asayiş Koordinasyon Toplantısı Yapıldı

Her ay düzenli olarak yapılan ve il’in genel güvenlik, asayiş ve trafik durumunun değerlendirildiği İl Güvenlik ve Asayiş Koordinasyon Toplantısı, Vali Muammer Erol’un başkanlığında gerçekleştirildi.
Yeni Valilik Binası Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıya, Vali Yardımcıları Ayhan Durmuş, Hacı Mehmet Kara, Turgay Ergin, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Numan Öksüz, İl Emniyet Müdürü Atilla Aksoy, Sahil Güvenlik 97. Bot Komutanı Üsteğmen Semih Gümrükçü, ilçe kaymakamları ile güvenlik birimlerinin yetkilileri katıldı.   Her ay farklı bir konunun ele alındığı ve değerlendirildiği İl Güvenlik ve Asayiş Koordinasyon Toplantısının bu ayki konusu terörle mücadele oldu. Toplantıda, terörle mücadele konusunda ilimizde yürütülen çalışmalar, önleyici faaliyetler ve vatandaşlarımıza yönelik bilinçlendirme faaliyetleri hakkında İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı yetkililerince sunum yapılarak, Vali Muammer Erol’a ve toplantıya katılanlara bilgilendirmede bulunuldu. Yapılan sunumları dikkatlice dinleyen Vali Muammer Erol, önümüzdeki hafta başlayacak yeni eğitim-öğretim yılı ile yeni akademik yılın, ilimizde huzur ve güven ortamı içerisinde sürdürülebilmesi için gerekli tedbirlerin alınmasını ve Ordu Üniversitesini kazanıp, kayıt yaptıran öğrencilerin barınma sorunu yaşamamaları için şimdiden gerekli planlamaların yapılmasını istedi. Toplantıda ayrıca, önümüzdeki hafta sonu itibariyle başlayacak spor karşılaşmaları, balıkçıların 1 Eylül tarihinde başlayan yeni av sezonunda alınması gereken tedbirler ele alınarak, karşılıklı görüş alışverişinde ve değerlendirmelerde bulunuldu.
Her ay düzenli olarak yapılan ve il’in genel güvenlik, asayiş ve trafik durumunun değerlendirildiği İl Güvenlik ve Asayiş Koordinasyon Toplantısı, Vali Muammer Erol’un başkanlığında gerçekleştirildi.




Yeni Valilik Binası Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıya, Vali Yardımcıları Ayhan Durmuş, Hacı Mehmet Kara, Turgay Ergin, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Numan Öksüz, İl Emniyet Müdürü Atilla Aksoy, Sahil Güvenlik 97. Bot Komutanı Üsteğmen Semih Gümrükçü, ilçe kaymakamları ile güvenlik birimlerinin yetkilileri katıldı.
 
Her ay farklı bir konunun ele alındığı ve değerlendirildiği İl Güvenlik ve Asayiş Koordinasyon Toplantısının bu ayki konusu terörle mücadele oldu.

Toplantıda, terörle mücadele konusunda ilimizde yürütülen çalışmalar, önleyici faaliyetler ve vatandaşlarımıza yönelik bilinçlendirme faaliyetleri hakkında İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı yetkililerince sunum yapılarak, Vali Muammer Erol’a ve toplantıya katılanlara bilgilendirmede bulunuldu.

Yapılan sunumları dikkatlice dinleyen Vali Muammer Erol, önümüzdeki hafta başlayacak yeni eğitim-öğretim yılı ile yeni akademik yılın, ilimizde huzur ve güven ortamı içerisinde sürdürülebilmesi için gerekli tedbirlerin alınmasını ve Ordu Üniversitesini kazanıp, kayıt yaptıran öğrencilerin barınma sorunu yaşamamaları için şimdiden gerekli planlamaların yapılmasını istedi.

Toplantıda ayrıca, önümüzdeki hafta sonu itibariyle başlayacak spor karşılaşmaları, balıkçıların 1 Eylül tarihinde başlayan yeni av sezonunda alınması gereken tedbirler ele alınarak, karşılıklı görüş alışverişinde ve değerlendirmelerde bulunuldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.