HASAN FAHRİ ALPARSLAN’IN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

BÖLGE GÜNDEMİ 20.04.2023 - 11:38, Güncelleme: 20.04.2023 - 11:38 1827+ kez okundu.
 

HASAN FAHRİ ALPARSLAN’IN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

AK Parti Ünye İlçe Başkanı Hasan Fahri Alparslan, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
      Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ebedi azaptan kurtuluş olan bir Ramazan Ayı’nın daha geride kaldığını ifade eden İlçe Başkanımız Hasan Fahri Alparslan, “Bizleri, umutların tazelendiği, yüreklerin heyecanla çarptığı bir bayrama daha ulaştırdığı için Rabbimize hamd ediyorum” dedi. Alparslan yayımladığı mesajında şu ifadeleri kullandı: “Kuran-ı Kerim’in nazil olduğu mübarek bir ay olan Ramazan, Müslüman coğrafyasının kendine mahsus bir zaman dilimidir. Müslümanlar olarak hepimiz Ramazan’ın irade eğitiminden geçtik, onun şifa veren, gönülleri zenginleştiren günlerini yaşadık. Şimdi sevincimizi, mutluluğumuzu paylaşarak çoğaltma zamanıdır. Bayramlar toplum şuurumuzun derinleştiği, zamanın en kıymetli duraklarıdır. Bayram coşkusuyla manevi bilincimiz yenilenir,  birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularımız pekişir. Bayram sevincini gönlümüzün derinliklerine kadar hissetmeli ve o sevinci ailemize, yakın çevremize, hatta bütün insanlığa yaymalıyız. Farklı coğrafyalardan, dillerden, ırklardan ve kültürlerden milyonlarca Müslüman bu kutlu günlerde aynı sevinç etrafında halkalanmalı ihtimam, sevgi ve şefkat bekleyenlere, insanı insana sığınak bilen bir irfanla umut olmalıdır. Rabbimizin gönüllerimizi yumuşattığı bu özel günler, aynı zamanda kırgınlıkların giderilmesi, küskünlerin barışması için de önemli fırsatlardır. Bu duygu ve düşüncelerle hemşerilerimizin, aziz milletimizin ve tüm İslam âleminin Ramazan Bayramı’nı en kalbi duygularımla kutluyorum. Ramazan Bayramımız mübarek olsun.”
AK Parti Ünye İlçe Başkanı Hasan Fahri Alparslan, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

 

 

 

Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ebedi azaptan kurtuluş olan bir Ramazan Ayı’nın daha geride kaldığını ifade eden İlçe Başkanımız Hasan Fahri Alparslan, “Bizleri, umutların tazelendiği, yüreklerin heyecanla çarptığı bir bayrama daha ulaştırdığı için Rabbimize hamd ediyorum” dedi.

Alparslan yayımladığı mesajında şu ifadeleri kullandı: “Kuran-ı Kerim’in nazil olduğu mübarek bir ay olan Ramazan, Müslüman coğrafyasının kendine mahsus bir zaman dilimidir. Müslümanlar olarak hepimiz Ramazan’ın irade eğitiminden geçtik, onun şifa veren, gönülleri zenginleştiren günlerini yaşadık. Şimdi sevincimizi, mutluluğumuzu paylaşarak çoğaltma zamanıdır. Bayramlar toplum şuurumuzun derinleştiği, zamanın en kıymetli duraklarıdır. Bayram coşkusuyla manevi bilincimiz yenilenir,  birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularımız pekişir. Bayram sevincini gönlümüzün derinliklerine kadar hissetmeli ve o sevinci ailemize, yakın çevremize, hatta bütün insanlığa yaymalıyız.

Farklı coğrafyalardan, dillerden, ırklardan ve kültürlerden milyonlarca Müslüman bu kutlu günlerde aynı sevinç etrafında halkalanmalı ihtimam, sevgi ve şefkat bekleyenlere, insanı insana sığınak bilen bir irfanla umut olmalıdır. Rabbimizin gönüllerimizi yumuşattığı bu özel günler, aynı zamanda kırgınlıkların giderilmesi, küskünlerin barışması için de önemli fırsatlardır. Bu duygu ve düşüncelerle hemşerilerimizin, aziz milletimizin ve tüm İslam âleminin Ramazan Bayramı’nı en kalbi duygularımla kutluyorum. Ramazan Bayramımız mübarek olsun.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.