HAMARAT, “HALKIN TEVECCÜHÜNÜ KAZANMAK HER SİYASİYE NASİP OLMAZ”

BÖLGE GÜNDEMİ 20.04.2023 - 16:09, Güncelleme: 20.04.2023 - 16:09 2323+ kez okundu.
 

HAMARAT, “HALKIN TEVECCÜHÜNÜ KAZANMAK HER SİYASİYE NASİP OLMAZ”

Seçim çalışmalarını Ünye İlçesi ile sürdüren AK Parti Ordu Milletvekili Adayı Mustafa Hamarat gördüğü sıcak ilgiden memnuniyetini dile getirerek “Halkımız her gittiğimiz yerde partimize olan sevgilerini bizlere iletiyor. Zaman zaman duygu dolu anlar yaşıyoruz. Halkımızın teveccühünü kazanmak her siyasiye nasip olmaz” dedi.
AK Parti Ordu Milletvekili Adayı Av. Mustafa Hamarat seçim çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Bu kapsamda Ünye’de köylü pazarı, kapalı Pazar ve pazaryerinde esnafları ziyaret eden Hamarat, AK Parti’ye ilgi ve sevginin her geçen gün arttığını söyledi.   Seçim çalışmaları sırasında yağmur yağması ise AK Parti’nin seçim şarkılarından olan “Beraber yürüdük biz bu yollarda, beraber ıslandık yağan yağmurda” sözlerini hatırlattı.   HAMARAT, “MİLLETİMİZ BİZE ÜLKEMİZİN SELAMETİ İÇİN DAHA FAZLA ÇALIŞIN DİYOR” Hamarat yaptığı açıklamada, “Milletimize çok teşekkür ediyoruz. Çok duygu dolu anlar yaşıyoruz. Bazen ağlamamak için kendimi zor tutuyorum. İnsanlar bizi görür görmez dua ediyorlar. Bu sevginin 20 yıldır artarak devam etmesi müthiş bir şey. Bu sevgi her siyasiye nasip olmaz. 20 yıl sonra şunu gördük bu zamana kadar çalıştığımızdan daha fazla çalışmamız gerekiyor. Milletimiz bize gönlünü açmış. Milletimiz bize ülkemizin selameti için daha fazla çalışın diyor. Ziyaretlerden aldığımız olumlu enerji ile çalışmalarımız hız kesmeden sürecek” dedi.   TAVLI, “HEMŞEHRİLERİMİZİN SAMİMİYETİ SORUMLULUĞUMUZU ARTTIYOR” Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı ise “Ünyemizin haftası olan Çarşamba Pazarını Ramazan Bayramı’nın da yoğunluk ve bereketiyle ziyaret ettik. Ziyaret ettiğimiz esnaf ve vatandaşlarımızdan güzel enerji aldık. Sayın Cumhurbaşkanımızın selamını ilettiğimizde yüzlerde oluşan o sevgiyi görünce duygulanmamak elde değil. Allah hemşehrilerimizden, vatandaşlarımızdan razı olsun. Onların bu samimiyetini gördükçe sorumluluğumuzun gerçekten çok daha fazla olduğunu görüyoruz. Onların güvenini boşa çıkarmayacağız” diye konuştu.   AK Parti İlçe Başkanı Hasan Fahri Alparslan ise vatandaşların AK Parti’ye olan teveccühlerinin her geçen gün arttığına şahit olduklarını belirterek teşekkür etti.   Hamarat Pazar ziyaretinin ardından Denizbükü Mahallesi’nde düzenlenen iftar programına katıldı.
Seçim çalışmalarını Ünye İlçesi ile sürdüren AK Parti Ordu Milletvekili Adayı Mustafa Hamarat gördüğü sıcak ilgiden memnuniyetini dile getirerek “Halkımız her gittiğimiz yerde partimize olan sevgilerini bizlere iletiyor. Zaman zaman duygu dolu anlar yaşıyoruz. Halkımızın teveccühünü kazanmak her siyasiye nasip olmaz” dedi.

AK Parti Ordu Milletvekili Adayı Av. Mustafa Hamarat seçim çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Bu kapsamda Ünye’de köylü pazarı, kapalı Pazar ve pazaryerinde esnafları ziyaret eden Hamarat, AK Parti’ye ilgi ve sevginin her geçen gün arttığını söyledi.

 

Seçim çalışmaları sırasında yağmur yağması ise AK Parti’nin seçim şarkılarından olan “Beraber yürüdük biz bu yollarda, beraber ıslandık yağan yağmurda” sözlerini hatırlattı.

 

HAMARAT, “MİLLETİMİZ BİZE ÜLKEMİZİN SELAMETİ İÇİN DAHA FAZLA ÇALIŞIN DİYOR”

Hamarat yaptığı açıklamada, “Milletimize çok teşekkür ediyoruz. Çok duygu dolu anlar yaşıyoruz. Bazen ağlamamak için kendimi zor tutuyorum. İnsanlar bizi görür görmez dua ediyorlar. Bu sevginin 20 yıldır artarak devam etmesi müthiş bir şey. Bu sevgi her siyasiye nasip olmaz. 20 yıl sonra şunu gördük bu zamana kadar çalıştığımızdan daha fazla çalışmamız gerekiyor. Milletimiz bize gönlünü açmış. Milletimiz bize ülkemizin selameti için daha fazla çalışın diyor. Ziyaretlerden aldığımız olumlu enerji ile çalışmalarımız hız kesmeden sürecek” dedi.

 

TAVLI, “HEMŞEHRİLERİMİZİN SAMİMİYETİ SORUMLULUĞUMUZU ARTTIYOR”

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı ise “Ünyemizin haftası olan Çarşamba Pazarını Ramazan Bayramı’nın da yoğunluk ve bereketiyle ziyaret ettik. Ziyaret ettiğimiz esnaf ve vatandaşlarımızdan güzel enerji aldık. Sayın Cumhurbaşkanımızın selamını ilettiğimizde yüzlerde oluşan o sevgiyi görünce duygulanmamak elde değil. Allah hemşehrilerimizden, vatandaşlarımızdan razı olsun. Onların bu samimiyetini gördükçe sorumluluğumuzun gerçekten çok daha fazla olduğunu görüyoruz. Onların güvenini boşa çıkarmayacağız” diye konuştu.

 

AK Parti İlçe Başkanı Hasan Fahri Alparslan ise vatandaşların AK Parti’ye olan teveccühlerinin her geçen gün arttığına şahit olduklarını belirterek teşekkür etti.

 

Hamarat Pazar ziyaretinin ardından Denizbükü Mahallesi’nde düzenlenen iftar programına katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.