Yürek yakan fuar!

BÖLGE GÜNDEMİ (Web Sitesi) - Web Sitesi | 17.05.2018 - 09:18, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1736+ kez okundu.
 

Yürek yakan fuar!

Geçtiğimiz günlerde Perşembe’de okul çıkışı kamyonetin çarpması sonucu hayatını kaybeden Atatürk Ortaokulu öğrencisi Dilan Nazlı Topal’ın yarım kalan projesini arkadaşları tamamlayarak, fuarda sahneledi.
Dilan henüz 14 yaşındaydı. Okul çıkışı eve gitmek için yola çıktı ancak karşıdan karşıya geçerken ticari bir aracın altında kaldı. Olay yerine çağırılan ambulansla hastaneye kaldırılan Perşembe Atatürk Ortaokulu 7/A sınıfı öğrencisi Dilan Nazlı Topal, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.  Küçük kızın ölümü ilçede yasa neden olurken, arkadaşları ise Dilan’a son görevlerini yerine getirdiler. TÜBİTAK 4006 Bilim Teknik Fuarı için ‘Misketler Yarışıyor’ isimli proje çalışması içerisinde olan Dilan’ın ölümüyle yarım kalan projesini sınıf arkadaşları tamamladı. O fuar ise önceki gün okul bahçesinde sergilenmeye başladı. Fuarın içerisinde Dilan’ın ‘Misketler Yarışıyor’ projesi de yer aldı. Proje standına gelen misafirler duygusal anlar yaşadı. Vefa örneği Atatürk Ortaokulu Müdürü Bayram Avcı, projeyi tamamlayan öğrencilerine teşekkür ederek, “Merhum kızımızın 7/A sınıfındaki arkadaşları bu projeyi okul bitiminden sonra her gün bir saat okulda çalışarak tamamladılar. Sınıf arkadaşları Dilan’a karşı büyük bir vefa örneği göstermişlerdir. Ben öğrencilerimin bu duyarlı davranışlarından dolayı hepsinin gözlerinden öpüyorum” dedi.  
Geçtiğimiz günlerde Perşembe’de okul çıkışı kamyonetin çarpması sonucu hayatını kaybeden Atatürk Ortaokulu öğrencisi Dilan Nazlı Topal’ın yarım kalan projesini arkadaşları tamamlayarak, fuarda sahneledi.

Dilan henüz 14 yaşındaydı. Okul çıkışı eve gitmek için yola çıktı ancak karşıdan karşıya geçerken ticari bir aracın altında kaldı. Olay yerine çağırılan ambulansla hastaneye kaldırılan Perşembe Atatürk Ortaokulu 7/A sınıfı öğrencisi Dilan Nazlı Topal, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.  Küçük kızın ölümü ilçede yasa neden olurken, arkadaşları ise Dilan’a son görevlerini yerine getirdiler. TÜBİTAK 4006 Bilim Teknik Fuarı için ‘Misketler Yarışıyor’ isimli proje çalışması içerisinde olan Dilan’ın ölümüyle yarım kalan projesini sınıf arkadaşları tamamladı.

O fuar ise önceki gün okul bahçesinde sergilenmeye başladı. Fuarın içerisinde Dilan’ın ‘Misketler Yarışıyor’ projesi de yer aldı. Proje standına gelen misafirler duygusal anlar yaşadı.

Vefa örneği

Atatürk Ortaokulu Müdürü Bayram Avcı, projeyi tamamlayan öğrencilerine teşekkür ederek, “Merhum kızımızın 7/A sınıfındaki arkadaşları bu projeyi okul bitiminden sonra her gün bir saat okulda çalışarak tamamladılar. Sınıf arkadaşları Dilan’a karşı büyük bir vefa örneği göstermişlerdir. Ben öğrencilerimin bu duyarlı davranışlarından dolayı hepsinin gözlerinden öpüyorum” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.