Yaşlı kadını kim neden öldürdü?

ASAYİŞ 15.11.2020 - 22:54, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1988+ kez okundu.
 

Yaşlı kadını kim neden öldürdü?

Ordu Korgan’da işlenen vahşi cinayeti konuşuyor. Yaşlı kadın önce domuz bağı ile öldürdüler sonrada evindeki parası ve değeri eşyalarını alıp kaçtılar.
Olay Korgan’a bağlı Saraaliç Mahallesi’nde meydana geldi.Tek yaşayan 74 yaşındaki Makbule Sarı’dan haber alınamaması üzerine jandarmaya haber verildi.   Kapıyı açıp içeri girenler korkunç manzara ile karşılaştı.Yaşlı kadının elleri ve ayaklarının domuz bağı ile bağlanarak çuvala konuldu ve çuvaında ağızının dikilerek üzerinin örtüldüğü belirlendi.   Katil veya katillerin evi talan ettiği yaşlı kadına ait bir miktar parayı da aldığı bildirildi.   Makbule Sarı’nın cesedi üzerinde Adli Tıp Kurumu elemanlarınca detaylı otopsi yapılacak.   Güvenlik güçleri olayı aydınlatmak için özel ekip kurdu. Katil veya katillerin yakalanması için geniş çaplı soruşturma başlattı.  
Ordu Korgan’da işlenen vahşi cinayeti konuşuyor. Yaşlı kadın önce domuz bağı ile öldürdüler sonrada evindeki parası ve değeri eşyalarını alıp kaçtılar.


Olay Korgan’a bağlı Saraaliç Mahallesi’nde meydana geldi.Tek yaşayan 74 yaşındaki Makbule Sarı’dan haber alınamaması üzerine jandarmaya haber verildi.

 


Kapıyı açıp içeri girenler korkunç manzara ile karşılaştı.Yaşlı kadının elleri ve ayaklarının domuz bağı ile bağlanarak çuvala konuldu ve çuvaında ağızının dikilerek üzerinin örtüldüğü belirlendi.

 


Katil veya katillerin evi talan ettiği yaşlı kadına ait bir miktar parayı da aldığı bildirildi.

 


Makbule Sarı’nın cesedi üzerinde Adli Tıp Kurumu elemanlarınca detaylı otopsi yapılacak.

 


Güvenlik güçleri olayı aydınlatmak için özel ekip kurdu. Katil veya katillerin yakalanması için geniş çaplı soruşturma başlattı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.