Vali Sonel, Basın Mensuplarımız, ‘Ordu Ailesi’nin Bir Parçasıdır

BÖLGE GÜNDEMİ 11.01.2021 - 22:06, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1775+ kez okundu.
 

Vali Sonel, Basın Mensuplarımız, ‘Ordu Ailesi’nin Bir Parçasıdır

Vali Tuncay Sonel, Altınordu ilçemizde yayın hayatını sürdüren ve daha önce ziyaret edemediği gazetelere ziyarette bulundu.
  Daha önce TV52, Altaş TV, ORT TV, BTV, Kanal Ordu TV, Hayat Gazetesi ve Ordu Yeni Haber Gazetelerini ziyaret eden Vali Tuncay Sonel, bugün de Yorum, Hürses, Afiş, İstikbal, Yeni Dönem, Vizyon ve Ordu Olay gazetelerini ziyaret ederek, gazetelerin sahip ve çalışanlarının 10 Ocak Gazeteciler Günü’nü kutladı.   Ziyarette bulunduğu gazetelerin sahip ve çalışanlarıyla, Ordu’nun ekonomik, sosyal, kültürel hayatına sohbette bulundu. Şehrin daha çok gelişmesi ve kalkınması için yapılması gereken yatırımlar, projeler üzerine fikir alış verişinde bulundu.  Bir şehrin ekonomik yönden kalkınmasında, sanatsal ve kültürel alanda gelişmesinde, sportif başarılarda, basının öncü ve önemli bir rolü olduğunu belirten Vali Tuncay Sonel, “Basın mensuplarımız, şehrin dinamikleridir. ‘Ordu Ailesi’nin bir parçasıdır. Yaptıkları haberlerle, yazılarıyla, fikir ve önerileri ile bizlere ışık tutmaktadır. İstişare kültürüne önem veren bir yönetici olarak, ilimizde gerçekleştireceğimiz hizmet ve çalışmalarda, basın mensuplarımızın görüş, öneri ve düşüncelerinden istifade edeceğiz” diye konuştu.   Basın mensuplarıyla daha çok bir araya gelmeyi arzu ettiğini, ancak Covid-19 salgını nedeniyle bunun mümkün olmadığını ifade eden Vali Sonel, yakın bir zamanda basın mensuplarıyla bir araya gelerek, Ordu’da göreve başladığı günden bugüne kadar yapılan çalışmalar, hizmetler ve projelerle ilgili bilgilendirmede bulunacağını söyledi.   Vali Tuncay Sonel, basın-yayın kuruluşlarının sahip ve çalışanlarını daha yakından tanımak amacıyla yapmakta olduğu ziyaretlerini sürdüreceğini sözlerine ekledi.   Öte yandan, ilimizde faaliyet gösteren ve medya mensuplarının üyesi olduğu dernek başkanlarını telefonla arayan Vali Tuncay Sonel, hem dernek başkanlarının, hem de onların şahsında dernek üyesi gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladı.    Vali Tuncay Sonel, il genelinde faaliyet gösteren basın-yayın kuruluşlarına yaş pasta da göndererek, tüm medya çalışanlarının bu özel gününü kutlamayı da ihmal etmedi.  
Vali Tuncay Sonel, Altınordu ilçemizde yayın hayatını sürdüren ve daha önce ziyaret edemediği gazetelere ziyarette bulundu.

 

Daha önce TV52, Altaş TV, ORT TV, BTV, Kanal Ordu TV, Hayat Gazetesi ve Ordu Yeni Haber Gazetelerini ziyaret eden Vali Tuncay Sonel, bugün de Yorum, Hürses, Afiş, İstikbal, Yeni Dönem, Vizyon ve Ordu Olay gazetelerini ziyaret ederek, gazetelerin sahip ve çalışanlarının 10 Ocak Gazeteciler Günü’nü kutladı.

 

Ziyarette bulunduğu gazetelerin sahip ve çalışanlarıyla, Ordu’nun ekonomik, sosyal, kültürel hayatına sohbette bulundu. Şehrin daha çok gelişmesi ve kalkınması için yapılması gereken yatırımlar, projeler üzerine fikir alış verişinde bulundu. 

Bir şehrin ekonomik yönden kalkınmasında, sanatsal ve kültürel alanda gelişmesinde, sportif başarılarda, basının öncü ve önemli bir rolü olduğunu belirten Vali Tuncay Sonel, “Basın mensuplarımız, şehrin dinamikleridir. ‘Ordu Ailesi’nin bir parçasıdır. Yaptıkları haberlerle, yazılarıyla, fikir ve önerileri ile bizlere ışık tutmaktadır. İstişare kültürüne önem veren bir yönetici olarak, ilimizde gerçekleştireceğimiz hizmet ve çalışmalarda, basın mensuplarımızın görüş, öneri ve düşüncelerinden istifade edeceğiz” diye konuştu.

 

Basın mensuplarıyla daha çok bir araya gelmeyi arzu ettiğini, ancak Covid-19 salgını nedeniyle bunun mümkün olmadığını ifade eden Vali Sonel, yakın bir zamanda basın mensuplarıyla bir araya gelerek, Ordu’da göreve başladığı günden bugüne kadar yapılan çalışmalar, hizmetler ve projelerle ilgili bilgilendirmede bulunacağını söyledi.

 

Vali Tuncay Sonel, basın-yayın kuruluşlarının sahip ve çalışanlarını daha yakından tanımak amacıyla yapmakta olduğu ziyaretlerini sürdüreceğini sözlerine ekledi.

 

Öte yandan, ilimizde faaliyet gösteren ve medya mensuplarının üyesi olduğu dernek başkanlarını telefonla arayan Vali Tuncay Sonel, hem dernek başkanlarının, hem de onların şahsında dernek üyesi gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladı. 

 

Vali Tuncay Sonel, il genelinde faaliyet gösteren basın-yayın kuruluşlarına yaş pasta da göndererek, tüm medya çalışanlarının bu özel gününü kutlamayı da ihmal etmedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.