Vali Sonel, 2 Evladımızın Daha İsteklerini Yerine Getirdi

YAŞAM 07.02.2021 - 16:58, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2022+ kez okundu.
 

Vali Sonel, 2 Evladımızın Daha İsteklerini Yerine Getirdi

Ordu genelindeki 2 Bin 112 yetim ve öksüz evladımızı tespit ettirip, onlara birer mektup gönderen ve mektubunun sonuna da, ‘‘Sevgili çocuğum, satırlarıma son vermeden sana bir sorum olacak. Eğer baban hayatta olsaydı özlemini çektiğin ve babandan isteyeceğin şey ne olurdu? Bunu da bana yazarsan çok memnun olacağım’ diye yazan ve isteklerini de kendisine bildiren yetim ve öksüz çocuklarımızın isteğini ve hayalini gerçekleştiren Vali Tuncay Sonel, bu defa bir gencimizin Kapadokya gezisi, bir başka gencimizin de İstanbul’a giderek, BKM’de çekimleri yapılan “Güldür Güldür” programına katılma isteklerini yerine getirdi.
Görev yaptığı her yerde yetim ve öksüz çocuklarımıza ayrı bir önem veren, devletin şefkat elini çocuklara uzatan Vali Tuncay Sonel, Ordu genelinde tespit ettirdiği 2 Bin 112 yetim ve öksüz çocuğa gönderdiği mektuba cevap veren yetim ve öksüz çocuklarımızın bilgisayar, bisiklet, telefon, tablet, genç odası, televizyon, çamaşır makinası, oyuncak, gitar, kitap seti ve yavru köpek gibi birçok taleplerinin yanında, onların hayallerinin gerçeğe dönüşmesini sağlıyor. Vali Tuncay Sonel’e gönderdiği cevabi mektubunda, en büyük hayalinin Kapadokya’yı görmek ve gezmek olduğunu belirten bir çocuğumuzun isteğini anında yerine getiren Vali Tuncay Sonel, çocuğumuzu annesi ile birlikte Kapadokya gezisine göndererek, hayalinin gerçekleşmesini sağladı.   Vali Sonel, bir başka çocuğumuzun da İstanbul’a giderek, Show TV’nin sevilen eğlence programı “Güldür Güldür”ün BKM’de yapılan çekimlerine katılma isteğini yerine getirdi. Çocuğumuzu annesi ile birlikte uçakla İstanbul’a gönderen Vali Tuncay Sonel, hayırsever dostlarının yardımı ve desteği ile çocuğumuzun BKM’de çekimleri yapılan “Güldür Güldür” programını yerinde izleme imkanı sağladı. Hem isteği yerine gelen, hem de annesi ile birlikte İstanbul’u gezme imkanı olan çocuğumuz, kendilerine hayatında unutamayacağı bir anı yaşatan Vali Tuncay Sonel’e teşekkür etti. Vali Tuncay Sonel, “Ordu ili genelinde tespit ettiğimiz 2.112 yetim ve öksüz çocuğumuza gönderdiğimiz mektuba cevap vererek, isteklerini bizimle paylaşan yavrularımızın isteklerini yerine getirdikçe hem onlar mutlu oluyor, hem de bizler mutlu oluyoruz. Geçtiğimiz hafta sonu da iki çocuğumuzun isteğini yerine getirdik. Bir yavrumuz mektubunda, Kapadokya’yı gezip, görmek istediğini yazmıştı. Bu yavrumuzun isteğini, Nevşehir Valimizin ve Avanos Kaymakamımızın da katkılarıyla gerçekleştirdik. Bir diğer yavrumuz da, Show TV’de yayınlanan ‘Güldür Güldür’ programının İstanbul BKM’de yapılan çekimlerini yerinde izleme isteğinde bulunmuştu. Bu yavrumuzun da isteğini yerine getirdik. Annesi ile birlikte uçakla İstanbul’a göndererek, ‘Güldür Güldür’ programının çekimlerini yerinde izlemesini sağladık. Bu iki yavrumuzun isteğini, arzusunu yerine getirmekten dolayı son derece mutlu olduk. Onlar da yaşadıkları mutluluğu bizlerle paylaştı. Bu iki yavrumuzun isteğinin yerine getirilmesinde bizlere yardımcı olan Nevşehir Valisi Sayın İnci Sezer Becel’e, Avanos Kaymakamı Sayın Olgun Öner’e ve İstanbul’daki dostlarımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.  
Ordu genelindeki 2 Bin 112 yetim ve öksüz evladımızı tespit ettirip, onlara birer mektup gönderen ve mektubunun sonuna da, ‘‘Sevgili çocuğum, satırlarıma son vermeden sana bir sorum olacak. Eğer baban hayatta olsaydı özlemini çektiğin ve babandan isteyeceğin şey ne olurdu? Bunu da bana yazarsan çok memnun olacağım’ diye yazan ve isteklerini de kendisine bildiren yetim ve öksüz çocuklarımızın isteğini ve hayalini gerçekleştiren Vali Tuncay Sonel, bu defa bir gencimizin Kapadokya gezisi, bir başka gencimizin de İstanbul’a giderek, BKM’de çekimleri yapılan “Güldür Güldür” programına katılma isteklerini yerine getirdi.

Görev yaptığı her yerde yetim ve öksüz çocuklarımıza ayrı bir önem veren, devletin şefkat elini çocuklara uzatan Vali Tuncay Sonel, Ordu genelinde tespit ettirdiği 2 Bin 112 yetim ve öksüz çocuğa gönderdiği mektuba cevap veren yetim ve öksüz çocuklarımızın bilgisayar, bisiklet, telefon, tablet, genç odası, televizyon, çamaşır makinası, oyuncak, gitar, kitap seti ve yavru köpek gibi birçok taleplerinin yanında, onların hayallerinin gerçeğe dönüşmesini sağlıyor.

Vali Tuncay Sonel’e gönderdiği cevabi mektubunda, en büyük hayalinin Kapadokya’yı görmek ve gezmek olduğunu belirten bir çocuğumuzun isteğini anında yerine getiren Vali Tuncay Sonel, çocuğumuzu annesi ile birlikte Kapadokya gezisine göndererek, hayalinin gerçekleşmesini sağladı.  

Vali Sonel, bir başka çocuğumuzun da İstanbul’a giderek, Show TV’nin sevilen eğlence programı “Güldür Güldür”ün BKM’de yapılan çekimlerine katılma isteğini yerine getirdi.

Çocuğumuzu annesi ile birlikte uçakla İstanbul’a gönderen Vali Tuncay Sonel, hayırsever dostlarının yardımı ve desteği ile çocuğumuzun BKM’de çekimleri yapılan “Güldür Güldür” programını yerinde izleme imkanı sağladı.

Hem isteği yerine gelen, hem de annesi ile birlikte İstanbul’u gezme imkanı olan çocuğumuz, kendilerine hayatında unutamayacağı bir anı yaşatan Vali Tuncay Sonel’e teşekkür etti.

Vali Tuncay Sonel, “Ordu ili genelinde tespit ettiğimiz 2.112 yetim ve öksüz çocuğumuza gönderdiğimiz mektuba cevap vererek, isteklerini bizimle paylaşan yavrularımızın isteklerini yerine getirdikçe hem onlar mutlu oluyor, hem de bizler mutlu oluyoruz. Geçtiğimiz hafta sonu da iki çocuğumuzun isteğini yerine getirdik. Bir yavrumuz mektubunda, Kapadokya’yı gezip, görmek istediğini yazmıştı. Bu yavrumuzun isteğini, Nevşehir Valimizin ve Avanos Kaymakamımızın da katkılarıyla gerçekleştirdik. Bir diğer yavrumuz da, Show TV’de yayınlanan ‘Güldür Güldür’ programının İstanbul BKM’de yapılan çekimlerini yerinde izleme isteğinde bulunmuştu. Bu yavrumuzun da isteğini yerine getirdik. Annesi ile birlikte uçakla İstanbul’a göndererek, ‘Güldür Güldür’ programının çekimlerini yerinde izlemesini sağladık. Bu iki yavrumuzun isteğini, arzusunu yerine getirmekten dolayı son derece mutlu olduk. Onlar da yaşadıkları mutluluğu bizlerle paylaştı. Bu iki yavrumuzun isteğinin yerine getirilmesinde bizlere yardımcı olan Nevşehir Valisi Sayın İnci Sezer Becel’e, Avanos Kaymakamı Sayın Olgun Öner’e ve İstanbul’daki dostlarımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.