Ünye’ye 10 milyon liralık yol yatırımı

BÖLGE GÜNDEMİ 04.06.2018 - 23:21, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1204+ kez okundu.
 

Ünye’ye 10 milyon liralık yol yatırımı

Ordu Büyükşehir Belediyesi, geride bırakılan 4 yılda 36 milyon TL’lik yol yatırımı yaptığı Ünye’de bu yıl 10 milyon lira daha çalışma yapacak.
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, 2018 yılı asfalt programına alınan ve ilçenin önemli güzergâhlarından biri olan Göbü-Killik Mahallesi grup yolunda sıcak asfalt çalışmalarının başladığını ve 5,6 km’lik yolun yılsonuna kadar sıcak asfaltla buluşturulacağını söyledi. -“Göbü-Killik Mahallesi grup yolu sıcak asfalta kavuşuyor”- Göbü-Killik Mahallesi grup yolunda sıcak asfalt çalışmalarının başladığını ifade eden Başkan Yılmaz, “Toplam uzunluğu 5,6 km olan yolun 2,4 km’sinde sıcak asfalt çalışmalarımızı tamamladık. Kalan kısımlarda ise işlerimiz aralıksız devam ediyor. Yapılan hizmetlerden vatandaşlarımız mutlu, bizler mutluyuz. Tüm Ünyelilere hayırlı olsun.” dedi. -“Ünye’ye 36 milyon liralık yol yatırımı yapıldı”- Büyükşehir Belediyesinin Ünye’de yol çalışmalarını yoğun olarak sürdürdüğünü ifade eden Başkan Yılmaz, “Geride kalan 4 yıllık sürede 36 milyon liralık yatırımla Ünye ilçemizde 48 km sıcak, 99 km sathi asfalt ve 1.3 km beton yol çalışması yaptık. Amacımız bu çalışmalarla Ünye’mizi daha da şahlandırmak dolayısıyla çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz.” şeklinde konuştu. -“Yollarıyla model ve modern bir Ünye inşa ediliyor”- Altyapının ardından Ünye’de de sağlam temeller üzerinde yol inşası yapmayı sürdürdüklerini belirten Başkan Yılmaz, “İlçemize bu yıl ise 10 milyon lira daha yol yatırımı yaparak 28 km sıcak asfalt ve 60 km sathi asfalt yolu vatandaşımızın hizmetine sunacağız. Bütün çalışmalarımızdaki hedefimiz, konumuna yakışır yollarıyla modern ve model bir Ünye inşa etmek.” diye konuştu.  
Ordu Büyükşehir Belediyesi, geride bırakılan 4 yılda 36 milyon TL’lik yol yatırımı yaptığı Ünye’de bu yıl 10 milyon lira daha çalışma yapacak.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, 2018 yılı asfalt programına alınan ve ilçenin önemli güzergâhlarından biri olan Göbü-Killik Mahallesi grup yolunda sıcak asfalt çalışmalarının başladığını ve 5,6 km’lik yolun yılsonuna kadar sıcak asfaltla buluşturulacağını söyledi.

-“Göbü-Killik Mahallesi grup yolu sıcak asfalta kavuşuyor”-

Göbü-Killik Mahallesi grup yolunda sıcak asfalt çalışmalarının başladığını ifade eden Başkan Yılmaz, “Toplam uzunluğu 5,6 km olan yolun 2,4 km’sinde sıcak asfalt çalışmalarımızı tamamladık. Kalan kısımlarda ise işlerimiz aralıksız devam ediyor. Yapılan hizmetlerden vatandaşlarımız mutlu, bizler mutluyuz. Tüm Ünyelilere hayırlı olsun.” dedi.

-“Ünye’ye 36 milyon liralık yol yatırımı yapıldı”-

Büyükşehir Belediyesinin Ünye’de yol çalışmalarını yoğun olarak sürdürdüğünü ifade eden Başkan Yılmaz, “Geride kalan 4 yıllık sürede 36 milyon liralık yatırımla Ünye ilçemizde 48 km sıcak, 99 km sathi asfalt ve 1.3 km beton yol çalışması yaptık. Amacımız bu çalışmalarla Ünye’mizi daha da şahlandırmak dolayısıyla çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

-“Yollarıyla model ve modern bir Ünye inşa ediliyor”-

Altyapının ardından Ünye’de de sağlam temeller üzerinde yol inşası yapmayı sürdürdüklerini belirten Başkan Yılmaz, “İlçemize bu yıl ise 10 milyon lira daha yol yatırımı yaparak 28 km sıcak asfalt ve 60 km sathi asfalt yolu vatandaşımızın hizmetine sunacağız. Bütün çalışmalarımızdaki hedefimiz, konumuna yakışır yollarıyla modern ve model bir Ünye inşa etmek.” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.