Ünye Sanayi Kavşağına Sinyalizasyon Sistemi

BÖLGE GÜNDEMİ 23.03.2021 - 11:30, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1817+ kez okundu.
 

Ünye Sanayi Kavşağına Sinyalizasyon Sistemi

Bugüne kadar çok sayıda kişinin ölümü ve yaralanmasına neden olduğu için “ölüm kavşağı” olarak anılan Ünye Sanayi Kavşağı, Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen kavşak düzenleme çalışmasının ardından güvenli hale getirildi.
Ordu’nun ulaşım ağını güvenli ve konforlu hale getirmek için önemli yatırımlar gerçekleştiren Ordu Büyükşehir Belediyesi, bir yandan da trafik akışını sağlamak ve kavşakların güvenliğini artırmak amacıyla başlattığı kavşak düzenlemeleriyle şehir içi trafiğinin rahatlamasına büyük katkı sunuyor.     Altınordu ve Fatsa ilçesinde hayata geçirilen çalışmaların ardından Ünye ilçesinde de kavşak düzenlenmesi gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi, ilçenin önemli bölgelerinden biri olan ve geçmişte kazalarla anılan Ünye Sanayi Kavşağı’ndaki çalışmaları tamamlayarak hizmete aldı.   “ÖLÜM KAVŞAĞI ARTIK DAHA GÜVENLİ”     Kent genelindeki trafik sorunlarını çözüme kavuşturmak için planlı bir çalışma yürüttüklerini belirten Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Coşkun Alp, ilçelerde hayata geçirilen kavşak düzenleme çalışmaları ile trafikte gözle görülür bir rahatlama sağladıklarını belirtti.     Genel Sekreter Coşkun Alp yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi.     “Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Dr. Mehmet Hilmi Güler’in yakından takip ettiği bir çalışmayı daha tamamlamış bulunuyoruz. Ünye Sanayi Kavşağı’ndaki çalışmalar Fen İşleri Dairesi Başkanlığımız ile Toplu Taşıma Dairesi Başkanlığımız tarafından kısa süre içinde tamamlanarak vatandaşlarımızın hizmetine sunuldu. Daha önce birçok ölümlü ve yaralamalı kazaların yaşandığı kavşak artık konforun ve sükûnetin söz edildiği bir yer olacak. Çalışmalar kapsamından kavşak sil baştan yenilendi. Giriş çıkış yolları olmak üzere yön levhaları ve sinyalizasyon ile donatıldı. Ayrıca yeni dökülen sıcak asfalt ile kavşak daha modern hale getirildi. Yenilenmiş yüzü ile Ünye Sanayi Kavşağı’nın ilimiz başta olmak üzere Ünye ilçemize hayırlı olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.   KAVŞAK ÇALIŞMALARI 19 İLÇEDE OLACAK     Kentteki araç sayısının artması ile birlikte oluşan trafik yoğunluğuna karşı yeni tedbirler alan Ordu Büyükşehir Belediyesi Altınordu ilçesinde Sivas Kavşağı, Rus Pazarı Kavşağı, Mevlâna Kavşağı, Dörtyol Kavşağı, Belediye Kavşağı ve Fındıklı Kavşak’ta düzenleme çalışması yaptı. Bu çalışmaları ilçelere de yayan Büyükşehir Belediyesi, Ünye ilçesindeki Sanayi Kavşağı düzenlemesinin ardından diğer ilçelerdeki sorunlu kavşaklarda da çalışmalar belirlenen program dahilinde sürdürülecek.    
Bugüne kadar çok sayıda kişinin ölümü ve yaralanmasına neden olduğu için “ölüm kavşağı” olarak anılan Ünye Sanayi Kavşağı, Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen kavşak düzenleme çalışmasının ardından güvenli hale getirildi.

Ordu’nun ulaşım ağını güvenli ve konforlu hale getirmek için önemli yatırımlar gerçekleştiren Ordu Büyükşehir Belediyesi, bir yandan da trafik akışını sağlamak ve kavşakların güvenliğini artırmak amacıyla başlattığı kavşak düzenlemeleriyle şehir içi trafiğinin rahatlamasına büyük katkı sunuyor.

 

 

Altınordu ve Fatsa ilçesinde hayata geçirilen çalışmaların ardından Ünye ilçesinde de kavşak düzenlenmesi gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi, ilçenin önemli bölgelerinden biri olan ve geçmişte kazalarla anılan Ünye Sanayi Kavşağı’ndaki çalışmaları tamamlayarak hizmete aldı.

 

“ÖLÜM KAVŞAĞI ARTIK DAHA GÜVENLİ”

 

 

Kent genelindeki trafik sorunlarını çözüme kavuşturmak için planlı bir çalışma yürüttüklerini belirten Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Coşkun Alp, ilçelerde hayata geçirilen kavşak düzenleme çalışmaları ile trafikte gözle görülür bir rahatlama sağladıklarını belirtti.

 

 

Genel Sekreter Coşkun Alp yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi.

 

 

“Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Dr. Mehmet Hilmi Güler’in yakından takip ettiği bir çalışmayı daha tamamlamış bulunuyoruz. Ünye Sanayi Kavşağı’ndaki çalışmalar Fen İşleri Dairesi Başkanlığımız ile Toplu Taşıma Dairesi Başkanlığımız tarafından kısa süre içinde tamamlanarak vatandaşlarımızın hizmetine sunuldu. Daha önce birçok ölümlü ve yaralamalı kazaların yaşandığı kavşak artık konforun ve sükûnetin söz edildiği bir yer olacak. Çalışmalar kapsamından kavşak sil baştan yenilendi. Giriş çıkış yolları olmak üzere yön levhaları ve sinyalizasyon ile donatıldı. Ayrıca yeni dökülen sıcak asfalt ile kavşak daha modern hale getirildi. Yenilenmiş yüzü ile Ünye Sanayi Kavşağı’nın ilimiz başta olmak üzere Ünye ilçemize hayırlı olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.

 

KAVŞAK ÇALIŞMALARI 19 İLÇEDE OLACAK

 

 

Kentteki araç sayısının artması ile birlikte oluşan trafik yoğunluğuna karşı yeni tedbirler alan Ordu Büyükşehir Belediyesi Altınordu ilçesinde Sivas Kavşağı, Rus Pazarı Kavşağı, Mevlâna Kavşağı, Dörtyol Kavşağı, Belediye Kavşağı ve Fındıklı Kavşak’ta düzenleme çalışması yaptı. Bu çalışmaları ilçelere de yayan Büyükşehir Belediyesi, Ünye ilçesindeki Sanayi Kavşağı düzenlemesinin ardından diğer ilçelerdeki sorunlu kavşaklarda da çalışmalar belirlenen program dahilinde sürdürülecek.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.