"Ünye sahipsiz değildir"

SİYASET 30.11.2019 - 21:59, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 808+ kez okundu.
 

"Ünye sahipsiz değildir"

MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt Ünye Kültür Merkezi ile ilgili gelişmeleri yakından takip ettiğini belirterek, Ünye'nin sahipsiz olmadığını söyledi.
TBMM Bütçe Komisyonu'nda konuyu dile getireceğini belirten Cemal Enginyurt, Ünye Kültür Merkezi ihalesinin 1 yılı aşkın bir süre önce yapıldığını ancak halen kazma vurulmadığını ifade ederek, bütçe görüşmelerinde Kütür ve Turizm Bakanına konuyu aktaracağını ifade etti. "Ünye ilçemiz Kültür Merkezini çoktan hak eden bir ilçemiz" ifadelerinde bulunan Enginyurt, bu zamana kadar Kültür Merkezinin yapılmamış olmasının büyük bir eksiklik olduğunu söyledi. TBMM Bütçe Komisyonunda yer alan Milliyetçi Hareket Partisi Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Ünye Kültür Merkezi konusunu yakından takip ettiğini gösterdi. Enginyurt paylaşımında “Ünye ilçemiz Kültür Merkezini çoktan hak etmiştir. Kültür ve Turizm Bakanına bütçe görüşmelerinde, bu konuyu gündeme getireceğim. Ünye Sahipsiz Değildir” ifadesini kullandı. 1 yıl önce ihale edilen inşaata hala başlanamadı Enginyurt, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Ünye Kültür Merkezi ihalesinin 1 yılı aşkın bir süre önce yapıldığını ancak halen kazma vurulmadığını ifade ederek, bütçe görüşmelerinde Kültür ve Turizm Bakanına konuyu aktaracağını ifade etti.   Enginyurt yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi, “Ünye Kültür Merkezi inşaat ihalesi yapılalı 1 yılı aşkın zaman geçti, hala tek kazma vurulmadı. Ünye ilçemiz Kültür Merkezini çoktan hak etmiştir. Kültür Turizm Bakanına bütçe görüşmelerinde bu konuyu gündeme getireceğim. Bilinsin ki Ünye sahipsiz değildir. Ünye ile ilgili konuların, sorunların yakın takipçisiyim."
MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt Ünye Kültür Merkezi ile ilgili gelişmeleri yakından takip ettiğini belirterek, Ünye'nin sahipsiz olmadığını söyledi.

TBMM Bütçe Komisyonu'nda konuyu dile getireceğini belirten Cemal Enginyurt, Ünye Kültür Merkezi ihalesinin 1 yılı aşkın bir süre önce yapıldığını ancak halen kazma vurulmadığını ifade ederek, bütçe görüşmelerinde Kütür ve Turizm Bakanına konuyu aktaracağını ifade etti.

"Ünye ilçemiz Kültür Merkezini çoktan hak eden bir ilçemiz" ifadelerinde bulunan Enginyurt, bu zamana kadar Kültür Merkezinin yapılmamış olmasının büyük bir eksiklik olduğunu söyledi.

TBMM Bütçe Komisyonunda yer alan Milliyetçi Hareket Partisi Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Ünye Kültür Merkezi konusunu yakından takip ettiğini gösterdi.

Enginyurt paylaşımında “Ünye ilçemiz Kültür Merkezini çoktan hak etmiştir. Kültür ve Turizm Bakanına bütçe görüşmelerinde, bu konuyu gündeme getireceğim. Ünye Sahipsiz Değildir” ifadesini kullandı.

1 yıl önce ihale edilen inşaata hala başlanamadı

Enginyurt, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Ünye Kültür Merkezi ihalesinin 1 yılı aşkın bir süre önce yapıldığını ancak halen kazma vurulmadığını ifade ederek, bütçe görüşmelerinde Kültür ve Turizm Bakanına konuyu aktaracağını ifade etti.

 

Enginyurt yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi, “Ünye Kültür Merkezi inşaat ihalesi yapılalı 1 yılı aşkın zaman geçti, hala tek kazma vurulmadı. Ünye ilçemiz Kültür Merkezini çoktan hak etmiştir. Kültür Turizm Bakanına bütçe görüşmelerinde bu konuyu gündeme getireceğim. Bilinsin ki Ünye sahipsiz değildir. Ünye ile ilgili konuların, sorunların yakın takipçisiyim."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.