Ünye'nin her yerindeyiz

BÖLGE GÜNDEMİ 19.05.2018 - 12:50, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1714+ kez okundu.
 

Ünye'nin her yerindeyiz

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, belediye tarafından sürdürülen bazı çalışmaları yerinde inceleyerek, “Ünye’nin her noktasında çalışma var.” dedi.
Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, Nuriye, İpekyolu ve Saraçlı mahallelerinde devam eden yol ve park çalışmaların yanı sıra, Tabakhane Deresi’nde süren ıslah çalışmalarını yerinde inceledi.  -“85 mahallemizde topyekun çalışıyoruz”- Çamyar, Ünye’nin 85 mahallesi de yapılan çalışmalarla topyekûn değişim geçirdiğini söyledi.   Yaz dönemiyle birlikte bu çalışmaların daha da hız kazandığını ifade eden Başkan Çamyar, “Nuriye Mahallemizde yol açma ve yenileme, İpekyolu Mahallemizde çocuk parkı ve spor alanı, Tabakhane Deresi’nde ıslah çalışmalarını, Saraçlı Mahallemizde Fehmi Cerrahoğlu Ortaokulu’nun bulunduğu Menteşe Sokak’ta devam eden yol çalışmalarımızı inceledik. Burada özellikle öğrenci ve ailelerimizin okul çıkışlarında diğer yolun darlığı nedeniyle yaşadıkları bir sıkışıklık söz konusuydu. Buraya yeni ve geniş bir yol açarak hizmete sunmuş olduk. Ünye’mizin her noktasında çalışmalarımız sürüyor. Ünye’miz daha yaşanabilir bir kent olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.” dedi. 
Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, belediye tarafından sürdürülen bazı çalışmaları yerinde inceleyerek, “Ünye’nin her noktasında çalışma var.” dedi.

Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, Nuriye, İpekyolu ve Saraçlı mahallelerinde devam eden yol ve park çalışmaların yanı sıra, Tabakhane Deresi’nde süren ıslah çalışmalarını yerinde inceledi.

 -“85 mahallemizde topyekun çalışıyoruz”-

Çamyar, Ünye’nin 85 mahallesi de yapılan çalışmalarla topyekûn değişim geçirdiğini söyledi.

 

Yaz dönemiyle birlikte bu çalışmaların daha da hız kazandığını ifade eden Başkan Çamyar, “Nuriye Mahallemizde yol açma ve yenileme, İpekyolu Mahallemizde çocuk parkı ve spor alanı, Tabakhane Deresi’nde ıslah çalışmalarını, Saraçlı Mahallemizde Fehmi Cerrahoğlu Ortaokulu’nun bulunduğu Menteşe Sokak’ta devam eden yol çalışmalarımızı inceledik. Burada özellikle öğrenci ve ailelerimizin okul çıkışlarında diğer yolun darlığı nedeniyle yaşadıkları bir sıkışıklık söz konusuydu. Buraya yeni ve geniş bir yol açarak hizmete sunmuş olduk. Ünye’mizin her noktasında çalışmalarımız sürüyor. Ünye’miz daha yaşanabilir bir kent olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.