Turizm için önemli bir tesis olacak

TURİZM 08.02.2019 - 08:52, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1627+ kez okundu.
 

Turizm için önemli bir tesis olacak

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Ordu’nun şehir terası Boztepe’de projelendirilen “Dört Mevsim Bulutlara Dokunun Projesi”nde inşaat çalışmaları tamamlandı.
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş, “Projemiz sayesinde özel orman alanını koruyup kollayarak bu alanı vatandaşlarımızın ve turizmin istifadesine sunacağız” dedi. Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı (DOKA), tarafından desteklenen ve tamamen doğayla uyumlu olacak şekilde gerçekleştirilen proje kapsamında 11 bin 159 m2 alan üzerinde 11 dairelik 5 adet villa tipi otel ve 1 adette restoran inşa edildi. KARADENİZ’İN ÖNEMLİ TURİZM MERKEZİ OLACAK Ordu’da turizmi artırmak ve Boztepe’yi cazibe merkezi haline dönüştürmek adına çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini söyleyen Başkan Tekintaş, “Boztepe sadece Ordu’nun değil Karadeniz’in de önemli turizm merkezlerinden biri haline gelmeye başladı. Coğrafi konum itibariyle dünya üzerinde kente hâkim olma noktasında ender zirvelerden biri olarak gösterilen Boztepe, gerçekleştirdiğimiz çeşitli projelerimizle turistik değerine değer katmaya devam ediyor. Tamamen doğayla uyumlu olarak gerçekleştirdiğimiz “Dört Mevsim Bulutlara Dokunun Projemizde her katı ayrı daire olacak şekilde 227 m²lik 3 adet 3 katlı A tipi villa ve 228 m²lik 2 adet tek daireli dubleks B tipi villa yapıldı. 2 kat olarak projelendirilen 603 m² toplam büyüklüğündeki restoran binasında ise restoran bölümüyle birlikte balkon, teras ve çocuk oyun alanları da yer alıyor” diye konuştu. ORDU’MUZA YAKIŞIR BİR BOZTEPE ORTAYA ÇIKARACAĞIZ Peyzaj çalışmaları sonlandırıldığında projenin tamamen biterek hizmete hazır hale geleceğini belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş, “Projemiz sayesinde hem özel orman alanını koruyup kollayacağız hem de bu alanı vatandaşlarımızın ve turizmin istifadesine sunacağız. Yapılan çalışmalarla birlikte Ordu’muza yakışır bir Boztepe’yi ortaya çıkaracağız. Bu tip irili ufaklı dokunuşlarla Boztepe, adından sıkça söz ettiren ve merak uyandıran bir görünüme kavuşacak” ifadelerini kullandı.
Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Ordu’nun şehir terası Boztepe’de projelendirilen “Dört Mevsim Bulutlara Dokunun Projesi”nde inşaat çalışmaları tamamlandı.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş, “Projemiz sayesinde özel orman alanını koruyup kollayarak bu alanı vatandaşlarımızın ve turizmin istifadesine sunacağız” dedi.

Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı (DOKA), tarafından desteklenen ve tamamen doğayla uyumlu olacak şekilde gerçekleştirilen proje kapsamında 11 bin 159 m2 alan üzerinde 11 dairelik 5 adet villa tipi otel ve 1 adette restoran inşa edildi.

KARADENİZ’İN ÖNEMLİ TURİZM MERKEZİ OLACAK

Ordu’da turizmi artırmak ve Boztepe’yi cazibe merkezi haline dönüştürmek adına çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini söyleyen Başkan Tekintaş, “Boztepe sadece Ordu’nun değil Karadeniz’in de önemli turizm merkezlerinden biri haline gelmeye başladı. Coğrafi konum itibariyle dünya üzerinde kente hâkim olma noktasında ender zirvelerden biri olarak gösterilen Boztepe, gerçekleştirdiğimiz çeşitli projelerimizle turistik değerine değer katmaya devam ediyor. Tamamen doğayla uyumlu olarak gerçekleştirdiğimiz “Dört Mevsim Bulutlara Dokunun Projemizde her katı ayrı daire olacak şekilde 227 m²lik 3 adet 3 katlı A tipi villa ve 228 m²lik 2 adet tek daireli dubleks B tipi villa yapıldı. 2 kat olarak projelendirilen 603 m² toplam büyüklüğündeki restoran binasında ise restoran bölümüyle birlikte balkon, teras ve çocuk oyun alanları da yer alıyor” diye konuştu.

ORDU’MUZA YAKIŞIR BİR BOZTEPE ORTAYA ÇIKARACAĞIZ

Peyzaj çalışmaları sonlandırıldığında projenin tamamen biterek hizmete hazır hale geleceğini belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş, “Projemiz sayesinde hem özel orman alanını koruyup kollayacağız hem de bu alanı vatandaşlarımızın ve turizmin istifadesine sunacağız. Yapılan çalışmalarla birlikte Ordu’muza yakışır bir Boztepe’yi ortaya çıkaracağız. Bu tip irili ufaklı dokunuşlarla Boztepe, adından sıkça söz ettiren ve merak uyandıran bir görünüme kavuşacak” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.