Tavlı, büyüklerin duasını aldı

SİYASET 28.03.2019 - 17:44, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1888+ kez okundu.
 

Tavlı, büyüklerin duasını aldı

AK Parti Ünye Belediye Başkan Adayı Hüseyin Tavlı, seçim çalışmaları kapsamında gittiği Yenikent Mahallesi’nde ziyaret ettiği yaşlı vatandaşların hayır duasını aldı.
AK Parti Ünye Belediye Başkan Adayı Hüseyin Tavlı, Yenikent Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Mahalle ziyareti sırasında yaşlı vatandaşların evlerine giden ve hayır duasını alan Tavlı, yaşlı vatandaşların başlarının tacı olduğunu söyledi. -“Sorun olmadan yürüyeceğinize inanıyorum”- Pehlül Hatipoğlu (Fehmi Hoca) adlı 87 yaşındaki vatandaşı evinde ziyaret eden Tavlı, Hatipoğlu’yla bir süre sohbet etti. Tavlı’ya ve ekibine çıktığı yolda başarılar dileyen Hatipoğlu, “Hizmet için yola çıktınız. En güzel yoldasınız. İnşallah muvaffak olacaksınız. Sorun olmadan yürüyeceğinize inanıyorum. Allah sizin gibi gençleri vatana faydalı kılsın. Sizin gibi İnsanların gönlünü yapan, hizmet eden kişilerin Allah sayısını arttırsın ve bu inançla yaşamayı da nasip etsin.” dedi.  -“Halk partisi zamanında çarık göremiyorduk”- Pehlül Hatipoğlu’nun eşi 87 yaşındaki Ayşe Hatipoğlu, Türkiye’nin çok zor dönemlerden geçtiğini ifade ederek, “Allah, çıktığınız hizmet yolunda sizlere güç kuvvet versin. Biz Halk Partisi zamanında çarık göremiyorduk, onu da düşünmek lazım, o kadar kötü haldeydik. Şimdi bolluktan neyi yiyelim diye düşünüyoruz. Bu parti bırakılır mı? Tayyip Erdoğan’a acıyorum. Tüm mitinglere yağmur çamur demeden katılıyor. Allah ona güç versin. Soğukta üşümüyor mu? Biz sıcak soba başında otururken o soğukta milleti için meydan meydan dolaşıyor. Allah, onu ve sizi kuş gibi uçursun.” diye konuştu. -“Halk Partililer Menderes’i astı”- Yenikent Mahallesi’nde yalnız yaşayan 100 yaşındaki Hanım Öztürk, Recep Tayyip Erdoğan ve Türkiye için gece gündüz dua ettiğini belirterek, şöyle konuştu: “Allah sizlere uzun ömürler versin. Allah Türkiye’mizin yüzünü güldürsün. Halk Parti zamanı açlık vardı. Bohça parası, vergi parası, sırkat parası vardı. Türkiye’mize şimdi yan bakıyorlar. Allah gençlere huzur versin, devletimize kuvvet versin. Allah yardımcınız olsun. Gece gündüz Allah’tan dileğim Türkiye’mizin yüzünü güldürmesidir. Recep Tayyip Erdoğan’ı Allah güldürsün, Allah’a emanet olsun. Menderes hükümeti geldi, buğdayları bize ucuza yedirdi, karnımızı doyurdu, ayağımızı örttü. Halk Partililer onu idam etti. Türkiye’nin ileri gitmesini istemiyorlar. Allah’a emanet olsun Tayyip Erdoğan. Ona Allah yardımcı olsun. Allah, pazar akşamı yüzünüzü güldürsün hepinizin.” Ülkenin halk partisi zamanında geriye gittiğini söyleyen vatandaşlar, “Allah Recep Tayyip Erdoğan’a ve arkadaşlarına güç ve kuvvet versin.” diye dua ettiler.
AK Parti Ünye Belediye Başkan Adayı Hüseyin Tavlı, seçim çalışmaları kapsamında gittiği Yenikent Mahallesi’nde ziyaret ettiği yaşlı vatandaşların hayır duasını aldı.

AK Parti Ünye Belediye Başkan Adayı Hüseyin Tavlı, Yenikent Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Mahalle ziyareti sırasında yaşlı vatandaşların evlerine giden ve hayır duasını alan Tavlı, yaşlı vatandaşların başlarının tacı olduğunu söyledi.

-“Sorun olmadan yürüyeceğinize inanıyorum”-

Pehlül Hatipoğlu (Fehmi Hoca) adlı 87 yaşındaki vatandaşı evinde ziyaret eden Tavlı, Hatipoğlu’yla bir süre sohbet etti. Tavlı’ya ve ekibine çıktığı yolda başarılar dileyen Hatipoğlu, “Hizmet için yola çıktınız. En güzel yoldasınız. İnşallah muvaffak olacaksınız. Sorun olmadan yürüyeceğinize inanıyorum. Allah sizin gibi gençleri vatana faydalı kılsın. Sizin gibi İnsanların gönlünü yapan, hizmet eden kişilerin Allah sayısını arttırsın ve bu inançla yaşamayı da nasip etsin.” dedi. 

-“Halk partisi zamanında çarık göremiyorduk”-

Pehlül Hatipoğlu’nun eşi 87 yaşındaki Ayşe Hatipoğlu, Türkiye’nin çok zor dönemlerden geçtiğini ifade ederek, “Allah, çıktığınız hizmet yolunda sizlere güç kuvvet versin. Biz Halk Partisi zamanında çarık göremiyorduk, onu da düşünmek lazım, o kadar kötü haldeydik. Şimdi bolluktan neyi yiyelim diye düşünüyoruz. Bu parti bırakılır mı? Tayyip Erdoğan’a acıyorum. Tüm mitinglere yağmur çamur demeden katılıyor. Allah ona güç versin. Soğukta üşümüyor mu? Biz sıcak soba başında otururken o soğukta milleti için meydan meydan dolaşıyor. Allah, onu ve sizi kuş gibi uçursun.” diye konuştu.

-“Halk Partililer Menderes’i astı”-

Yenikent Mahallesi’nde yalnız yaşayan 100 yaşındaki Hanım Öztürk, Recep Tayyip Erdoğan ve Türkiye için gece gündüz dua ettiğini belirterek, şöyle konuştu:

“Allah sizlere uzun ömürler versin. Allah Türkiye’mizin yüzünü güldürsün. Halk Parti zamanı açlık vardı. Bohça parası, vergi parası, sırkat parası vardı. Türkiye’mize şimdi yan bakıyorlar. Allah gençlere huzur versin, devletimize kuvvet versin. Allah yardımcınız olsun. Gece gündüz Allah’tan dileğim Türkiye’mizin yüzünü güldürmesidir. Recep Tayyip Erdoğan’ı Allah güldürsün, Allah’a emanet olsun. Menderes hükümeti geldi, buğdayları bize ucuza yedirdi, karnımızı doyurdu, ayağımızı örttü. Halk Partililer onu idam etti. Türkiye’nin ileri gitmesini istemiyorlar. Allah’a emanet olsun Tayyip Erdoğan. Ona Allah yardımcı olsun. Allah, pazar akşamı yüzünüzü güldürsün hepinizin.”

Ülkenin halk partisi zamanında geriye gittiğini söyleyen vatandaşlar, “Allah Recep Tayyip Erdoğan’a ve arkadaşlarına güç ve kuvvet versin.” diye dua ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.