Tarihi Mahallede Altyapı Sorunu Tarihe Karışıyor

BÖLGE GÜNDEMİ 28.02.2021 - 17:18, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1468+ kez okundu.
 

Tarihi Mahallede Altyapı Sorunu Tarihe Karışıyor

Eskipazar’da İlk Kez Başlayan Çalışmalar Büyük Sevinç Yaşattı
Altınordu’nun en eski yerleşim yeri Eskipazar Mahallesi’nde büyük bir sevinç yaşanıyor. Tarihi mirasıyla şehrin göz bebeği konumunda olan mahalle bugüne kadar alamadığı altyapı hizmetine şimdi Aşkın Tören ile kavuşuyor.   Cadde ve sokaklarıyla daha modern bir Altınordu için en ücra alanlara kadar hizmet ulaştıran Altınordu Belediyesi Eskipazar’da da yılların sorununa neşter vuruyor.   Eskipazar Mahallesi'nde değişim için mesai başladı. Altınordu Belediyesine bağlı fen işleri müdürlüğü ekiplerince bölgeye ilk kez yağmur suyu hattı çekilerek sıcak asfalt serilecek.   Belediye tarafından yürütülen geniş kapsamlı alt yapı çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Aşkın Tören’e ilgi ise yoğun oldu. Mahalle sakinleri bir ilki yaşadıklarını belirterek Başkan Tören’e teşekkür ettiler. Sıcak ve samimi tavırlarıyla her bir vatandaşla tek tek ilgilenen Başkan Tören’in Eskipazar’ın minik sakinleriyle diyalogları ise renkli görüntüler oluşturdu.   Ekiplerden bilgi alan Başkan Tören mahalle esnafını da ziyaret etti; sorun ve talepleri dinledi. 1821,1822,1823,1824,1825,1826,1831,1833 No’lu sokakları kapsayan çalışmalarla mahalle ilk defa alt yapı ile buluşacak.  Alt yapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından yollar asfaltlanarak daha konforlu bir ulaşım sağlanacak. Asfaltla birlikte baskı beton kaldırım çalışmaları da tamamlanacak. Yapılacak çalışmaların ardından tarihi mahalle bambaşka bir görünüme kavuşacak.    ‘BAŞKAN AŞKIN TÖREN SÖZÜNÜ TUTTU ÇOK MEMNUNUZ’ Eskipazar Mahalle Muhtarı İlhan Karaağaç, “Eskipazar yıllardır âtıl vaziyette kaldı. Burası şehrin merkezi olan bir yer. Fındık bahçesinin olduğu yollar bile hep asfalt oldu. Bizim mahallemize yıllardır bakılmadı. Altınordu Belediyemiz burada çalıştığı andan itibaren telefonum gece gündüz hiç susmadı. Vatandaşımız çok sevinçli. Çalışmalardan dolayı memnun. Altınordu Belediye Başkanımız Aşkın Tören bize söz vermişti. Verdiği sözünü yerine getirdi. Altınordu Belediye Başbakanımız Aşkın Tören’e mahallem adına çok teşekkür ederim. Başkanımızdan Allah razı olsun’ dedi.    
Eskipazar’da İlk Kez Başlayan Çalışmalar Büyük Sevinç Yaşattı

Altınordu’nun en eski yerleşim yeri Eskipazar Mahallesi’nde büyük bir sevinç yaşanıyor. Tarihi mirasıyla şehrin göz bebeği konumunda olan mahalle bugüne kadar alamadığı altyapı hizmetine şimdi Aşkın Tören ile kavuşuyor.

 

Cadde ve sokaklarıyla daha modern bir Altınordu için en ücra alanlara kadar hizmet ulaştıran Altınordu Belediyesi Eskipazar’da da yılların sorununa neşter vuruyor.

 

Eskipazar Mahallesi'nde değişim için mesai başladı. Altınordu Belediyesine bağlı fen işleri müdürlüğü ekiplerince bölgeye ilk kez yağmur suyu hattı çekilerek sıcak asfalt serilecek.

 

Belediye tarafından yürütülen geniş kapsamlı alt yapı çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Aşkın Tören’e ilgi ise yoğun oldu. Mahalle sakinleri bir ilki yaşadıklarını belirterek Başkan Tören’e teşekkür ettiler. Sıcak ve samimi tavırlarıyla her bir vatandaşla tek tek ilgilenen Başkan Tören’in Eskipazar’ın minik sakinleriyle diyalogları ise renkli görüntüler oluşturdu.

 

Ekiplerden bilgi alan Başkan Tören mahalle esnafını da ziyaret etti; sorun ve talepleri dinledi.

1821,1822,1823,1824,1825,1826,1831,1833 No’lu sokakları kapsayan çalışmalarla mahalle ilk defa alt yapı ile buluşacak.  Alt yapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından yollar asfaltlanarak daha konforlu bir ulaşım sağlanacak. Asfaltla birlikte baskı beton kaldırım çalışmaları da tamamlanacak. Yapılacak çalışmaların ardından tarihi mahalle bambaşka bir görünüme kavuşacak.

 

 ‘BAŞKAN AŞKIN TÖREN SÖZÜNÜ TUTTU ÇOK MEMNUNUZ’

Eskipazar Mahalle Muhtarı İlhan Karaağaç, “Eskipazar yıllardır âtıl vaziyette kaldı. Burası şehrin merkezi olan bir yer. Fındık bahçesinin olduğu yollar bile hep asfalt oldu. Bizim mahallemize yıllardır bakılmadı. Altınordu Belediyemiz burada çalıştığı andan itibaren telefonum gece gündüz hiç susmadı. Vatandaşımız çok sevinçli. Çalışmalardan dolayı memnun. Altınordu Belediye Başkanımız Aşkın Tören bize söz vermişti. Verdiği sözünü yerine getirdi. Altınordu Belediye Başbakanımız Aşkın Tören’e mahallem adına çok teşekkür ederim. Başkanımızdan Allah razı olsun’ dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.