Şubat Ayı İl Güvenlik Asayiş ve Koordinasyon Toplantısı Yapıldı
Şubat Ayı İl Güvenlik Asayiş ve Koordinasyon Toplantısı Yapıldı
Her ay düzenli olarak yapılan ve ilin genel güvenlik, asayiş ve trafik durumunun değerlendirildiği İl Güvenlik Asayiş ve Koordinasyon Toplantısı yapıldı.
Vali Muammer Erol’un başkanlığında Valilik Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıya, Vali Yardımcısı Ayhan Durmuş, İlçe Kaymakamları, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Sadi Akman, İl Emniyet Müdür Vekili Murat Petek, Ordu Sahil Güvenlik Karakol Komutan Vekili SG Üsteğmen Berkay Eren ile güvenlik birimlerinin yetkilileri katıldı.
Her ay farklı bir konunun ele alındığı ve değerlendirildiği İl Güvenlik Asayiş ve Koordinasyon Toplantısında, İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığının Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü yetkilileri tarafından Ordu’da yürütülen çalışmalar hakkında sunum yapıldı.
İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürü Emniyet Amiri Mehmet Yarlıgaç ve İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube Müdürü Jandarma Teğmen Tolga İnci tarafından kaçakçılık ve organize suçlarla mücadelede ilimizin durumu, olayların ilçelere göre dağılımı, ele geçirilen malzeme durumu, icra edilen operasyonlar ve faaliyetler ile planlanan çalışmalar hakkında Vali Muammer Erol’a ve toplantıya katılanlara bilgilendirmede bulunuldu.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.