Polis Haftası Etkinlikleri Ziyaretle Başladı

YAŞAM 07.04.2018 - 12:55, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2212+ kez okundu.
 

Polis Haftası Etkinlikleri Ziyaretle Başladı

Ünye İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Aksu, Polis Haftası Ziyaretleri Kapsamında Farklı Birimlerde Görevli Polis Memurlarıyla Birlikte, Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney’i Ziyaret Etti.
Kaymakam Ümit Hüseyin Güney’i ziyaret eden Emniyet Müdürü Ahmet Aksu, hafta boyunca yapılacak etkinliklerle ilgili bilgi verdi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Ümit Hüseyin Güney, tüm emniyet mensuplarının haftasını kutlayarak, “Öncelikle tüm emniyet personellerimizin Polis Haftası’nı tebrik ediyor ve görevlerinde başarılar diliyoruz. Emniyet teşkilatımız özellikle son yıllarda çok önemli işlere imza attı ve atmaya da devam ediyor. İnşallah bu başarılı çalışmalar bundan sonrada devam edecektir” dedi. Polislik mesleğinin güzel ve kutsal bir meslek olduğuna vurgu yapan Kaymakam Güney, “Polislik mesleği yapılan iş anlamında çok önemli, güzel ve kutsal bir meslek. Bu işin manevi boyutu çok büyük. Bu anlamda emniyet bizim sağ kolumuz. Bu nedenle polisimizin yaptığı işleri önemsiyor ve polisimize sonuna kadar güveniyoruz. Çünkü güven olmadan güvenlik olmaz. Bizim buradaki en büyük amacımız temel hukuki otoriteyi sağlamaktır. Bu açıdan devlete ve polise güven ve önleyici kolluk işleri çok çok önemli. Ben bu vesile ile polis teşkilatımızın 173. kuruluş yılını ve emniyet mensuplarımızın haftasını kutluyor ve meslek hayatlarında ve yaşantılarında huzur, sağlık ve başarılar diliyorum” diye konuştu.  
Ünye İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Aksu, Polis Haftası Ziyaretleri Kapsamında Farklı Birimlerde Görevli Polis Memurlarıyla Birlikte, Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney’i Ziyaret Etti.

Kaymakam Ümit Hüseyin Güney’i ziyaret eden Emniyet Müdürü Ahmet Aksu, hafta boyunca yapılacak etkinliklerle ilgili bilgi verdi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Ümit Hüseyin Güney, tüm emniyet mensuplarının haftasını kutlayarak, “Öncelikle tüm emniyet personellerimizin Polis Haftası’nı tebrik ediyor ve görevlerinde başarılar diliyoruz. Emniyet teşkilatımız özellikle son yıllarda çok önemli işlere imza attı ve atmaya da devam ediyor. İnşallah bu başarılı çalışmalar bundan sonrada devam edecektir” dedi.

Polislik mesleğinin güzel ve kutsal bir meslek olduğuna vurgu yapan Kaymakam Güney, “Polislik mesleği yapılan iş anlamında çok önemli, güzel ve kutsal bir meslek. Bu işin manevi boyutu çok büyük. Bu anlamda emniyet bizim sağ kolumuz. Bu nedenle polisimizin yaptığı işleri önemsiyor ve polisimize sonuna kadar güveniyoruz. Çünkü güven olmadan güvenlik olmaz. Bizim buradaki en büyük amacımız temel hukuki otoriteyi sağlamaktır. Bu açıdan devlete ve polise güven ve önleyici kolluk işleri çok çok önemli. Ben bu vesile ile polis teşkilatımızın 173. kuruluş yılını ve emniyet mensuplarımızın haftasını kutluyor ve meslek hayatlarında ve yaşantılarında huzur, sağlık ve başarılar diliyorum” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.