6 BİN 481 METRELİK KOLLEKTÖR VE TERFİ HATTININ 5 BİN 150 METRESİ TAMAMLANDI

DÜNYA 15.09.2026 - 10:10, Güncelleme: 15.09.2026 - 22:32 41 kez okundu.
 

6 BİN 481 METRELİK KOLLEKTÖR VE TERFİ HATTININ 5 BİN 150 METRESİ TAMAMLANDI

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Perşembe ilçesinde hayata geçirilen Atık Su Arıtma Tesisi ve Altyapı Projesi’nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. İlçenin atık su altyapısını modernize edecek proje ile Perşembe’nin uzun yıllar boyunca oluşacak altyapı ihtiyacının karşılanması hedefleniyor.
          Proje kapsamında toplam 6 bin 481 metre kollektör ve terfi hattı inşa edilecek. Çalışmaların 5 bin 150 metrelik bölümü tamamlanırken, kalan hatlarda çalışmalar sürdürülüyor.   2 TERFİ MERKEZİ VE MODERN ARITMA TESİSİ   OSKİ ekipleri tarafından yürütülen proje kapsamında ayrıca 2 adet terfi merkezi ile ileri teknoloji sistemlerinin kullanılacağı modern bir Atık Su Arıtma Tesisi inşa ediliyor. Atık su arıtma tesisinde yer alan ünitelerin kaba inşaat çalışmalarında ise yüzde 80 seviyesine ulaşıldı.   YAKLAŞIK 400 MİLYON TL’LİK YATIRIM   Yaklaşık 400 milyon TL yatırım bedeliyle hayata geçirilen proje, tamamlandığında Perşembe ilçesinin atık su altyapısını önemli ölçüde güçlendirecek. Proje sayesinde ilçenin mevcut altyapısının modernize edilmesi ve gelecekte oluşabilecek ihtiyaçlara daha güçlü şekilde cevap verilmesi amaçlanıyor.   ÇEVRE DOSTU VE SÜRDÜRÜLEBİLİR ALTYAPI   “Sakin şehir” kimliğiyle öne çıkan Perşembe’de hayata geçirilen proje ile atık suların modern ve çevre dostu yöntemlerle arıtılması sağlanacak. Projenin tamamlanmasıyla birlikte çevrenin korunmasına, altyapı hizmetlerinin sürdürülebilir hale getirilmesine ve ilçede yaşam kalitesinin artırılmasına önemli katkı sunması bekleniyor.  
Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Perşembe ilçesinde hayata geçirilen Atık Su Arıtma Tesisi ve Altyapı Projesi’nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. İlçenin atık su altyapısını modernize edecek proje ile Perşembe’nin uzun yıllar boyunca oluşacak altyapı ihtiyacının karşılanması hedefleniyor.

 

 

 

 

 

Proje kapsamında toplam 6 bin 481 metre kollektör ve terfi hattı inşa edilecek. Çalışmaların 5 bin 150 metrelik bölümü tamamlanırken, kalan hatlarda çalışmalar sürdürülüyor.

 

2 TERFİ MERKEZİ VE MODERN ARITMA TESİSİ

 

OSKİ ekipleri tarafından yürütülen proje kapsamında ayrıca 2 adet terfi merkezi ile ileri teknoloji sistemlerinin kullanılacağı modern bir Atık Su Arıtma Tesisi inşa ediliyor. Atık su arıtma tesisinde yer alan ünitelerin kaba inşaat çalışmalarında ise yüzde 80 seviyesine ulaşıldı.

 

YAKLAŞIK 400 MİLYON TL’LİK YATIRIM

 

Yaklaşık 400 milyon TL yatırım bedeliyle hayata geçirilen proje, tamamlandığında Perşembe ilçesinin atık su altyapısını önemli ölçüde güçlendirecek. Proje sayesinde ilçenin mevcut altyapısının modernize edilmesi ve gelecekte oluşabilecek ihtiyaçlara daha güçlü şekilde cevap verilmesi amaçlanıyor.

 

ÇEVRE DOSTU VE SÜRDÜRÜLEBİLİR ALTYAPI

 

“Sakin şehir” kimliğiyle öne çıkan Perşembe’de hayata geçirilen proje ile atık suların modern ve çevre dostu yöntemlerle arıtılması sağlanacak. Projenin tamamlanmasıyla birlikte çevrenin korunmasına, altyapı hizmetlerinin sürdürülebilir hale getirilmesine ve ilçede yaşam kalitesinin artırılmasına önemli katkı sunması bekleniyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.