Perşembe’ye OSKİ Eli Değdi

BÖLGE GÜNDEMİ 27.09.2021 - 11:20, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2600+ kez okundu.
 

Perşembe’ye OSKİ Eli Değdi

Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (OSKİ), Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in göreve geldiği günden bu yana Ordu’nun su ve alt yapı alanında yarınlarını garanti altına alacak yatırımlara imza atıyor.
Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in talimatları ile 19 ilçede alt yapıdan üst yapıya birçok projeyi hayata geçiren OSKİ, gerçekleştirdiği yatırımlarla vatandaşların hayatlarını kolaylaştırırken, diğer yandan modern alt ve üst yapının temellerini atarak verimli bir iki yılı geride bıraktı.   OSKİ’DEN PERŞEMBE’YE EVLADİYELİK YATIRIMLAR   Vatandaşların nitelikli suya kavuşması için önemli çalışmalar gerçekleştiren ve alt yapıdaki sorunları çözen OSKİ Perşembe ilçesinde önemli çalışmalar gerçekleştirdi. 2 yıllık süre zarfı içerisinde OSKİ tarafından Perşembe ilçesine 19,2 km yeni içme suyu ve 3,5 km kanalizasyon hattı yapılırken 1 adette su alma yapısı inşa edildi.   BAŞKAN GÜLER, “19 İLÇEMİZDE ARALIKSIZ ÇALIŞIYORUZ”   Tarımdan, turizme, sanattan spora birçok alanda sıra dışı bir belediyecilik ortaya koyduklarını belirten Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, klasik belediyecilik hizmetleriyle de büyük takdir topladıklarını söyledi.   OSKİ aracılığı ile 19 ilçede önemli yatırımların yapıldığını ifade eden Başkan Güler, “Ordu’muzu geleceğe taşımak adına çalışmalarımıza devam ediyoruz. Modern çağın isteklerini karşılayacak yatırımlarımızı hayata geçirirken klasik belediyecilik hizmetlerimizden de asla ödün vermiyoruz. 19 ilçemizde sürdürdüğümüz çalışmalarla 2 yıl gibi kısa bir sürede önemli işlere imza attık. Bu kapsamda OSKİ ekiplerimizde önemli yatırımları hayata geçirdi. Perşembe ilçemiz de bu yatırımların aralıksız sürdüğü ilçelerimizden bir tanesi. OSKİ ekiplerimiz 2 yılda Perşembe’de 19,2 km içme suyu ve 3,5 km kanalizasyon hattı çalışması yaparak vatandaşların hizmetine sundu. Ekiplerimiz ayrıca vatandaşlarımızın içme suyu problemlerini ortadan kaldıracak bir adette su alma yapısı inşa etti. Hayata geçirilen tüm bu yatırımların yanı sıra planlanan çalışmalara da aralıksız devam ediyoruz. İlçemize hayırlı olsun” dedi.        
Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (OSKİ), Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in göreve geldiği günden bu yana Ordu’nun su ve alt yapı alanında yarınlarını garanti altına alacak yatırımlara imza atıyor.

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in talimatları ile 19 ilçede alt yapıdan üst yapıya birçok projeyi hayata geçiren OSKİ, gerçekleştirdiği yatırımlarla vatandaşların hayatlarını kolaylaştırırken, diğer yandan modern alt ve üst yapının temellerini atarak verimli bir iki yılı geride bıraktı.

 

OSKİ’DEN PERŞEMBE’YE EVLADİYELİK YATIRIMLAR

 

Vatandaşların nitelikli suya kavuşması için önemli çalışmalar gerçekleştiren ve alt yapıdaki sorunları çözen OSKİ Perşembe ilçesinde önemli çalışmalar gerçekleştirdi. 2 yıllık süre zarfı içerisinde OSKİ tarafından Perşembe ilçesine 19,2 km yeni içme suyu ve 3,5 km kanalizasyon hattı yapılırken 1 adette su alma yapısı inşa edildi.

 

BAŞKAN GÜLER, “19 İLÇEMİZDE ARALIKSIZ ÇALIŞIYORUZ”

 

Tarımdan, turizme, sanattan spora birçok alanda sıra dışı bir belediyecilik ortaya koyduklarını belirten Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, klasik belediyecilik hizmetleriyle de büyük takdir topladıklarını söyledi.

 

OSKİ aracılığı ile 19 ilçede önemli yatırımların yapıldığını ifade eden Başkan Güler, “Ordu’muzu geleceğe taşımak adına çalışmalarımıza devam ediyoruz. Modern çağın isteklerini karşılayacak yatırımlarımızı hayata geçirirken klasik belediyecilik hizmetlerimizden de asla ödün vermiyoruz. 19 ilçemizde sürdürdüğümüz çalışmalarla 2 yıl gibi kısa bir sürede önemli işlere imza attık. Bu kapsamda OSKİ ekiplerimizde önemli yatırımları hayata geçirdi. Perşembe ilçemiz de bu yatırımların aralıksız sürdüğü ilçelerimizden bir tanesi. OSKİ ekiplerimiz 2 yılda Perşembe’de 19,2 km içme suyu ve 3,5 km kanalizasyon hattı çalışması yaparak vatandaşların hizmetine sundu. Ekiplerimiz ayrıca vatandaşlarımızın içme suyu problemlerini ortadan kaldıracak bir adette su alma yapısı inşa etti. Hayata geçirilen tüm bu yatırımların yanı sıra planlanan çalışmalara da aralıksız devam ediyoruz. İlçemize hayırlı olsun” dedi.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.