Perşembe İskelesinde Çalışmalar Başladı

BÖLGE GÜNDEMİ 08.06.2021 - 11:01, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1368+ kez okundu.
 

Perşembe İskelesinde Çalışmalar Başladı

Ordu Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların güvenliğini tehdit eden Perşembe iskelesinin bakım onarımının yapılması ve aydınlatılması amacıyla çalışmalarına başladı.
      Büyükşehir Belediyesi 19 ilçede sürdürdüğü modern şehircilik yatırımlarına aralıksız devam ediyor. Hayata geçirdiği projelerle ilçelere vizyon kazandıran Büyükşehir Belediyesi, kent estetiğine de büyük önem veriyor.           GÜVENLİ BİR İSKELE OLACAK       Bu kapsamda Perşembe iskelesi için çalışma başlatan Büyükşehir Belediyesi, korkulukları olmayan ve vatandaşlar için tehlike oluşturan iskelenin bakım onarımı ve ışıklandırma çalışmalarına başladı.           Yapım İşleri Dairesi Başkanlığınca yürütülen çalışma ile iskele üzerinde 252 metrelik paslanmaz çelik korkuluk, elektrik hattı, alüminyum aydınlatma direkleri ve şerit LED aydınlatması yapılacak.       MODERN BİR GÖRÜNÜM KAZANACAK       Çalışmaların tamamlanması ile modern bir görünüme kavuşacak olan Perşembe iskelesi Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Vona Park ile birlikte Perşembeli vatandaşların ve Perşembe’yi ziyaret edenlerin gözde mekanlarından bir tanesi olacak.        
Ordu Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların güvenliğini tehdit eden Perşembe iskelesinin bakım onarımının yapılması ve aydınlatılması amacıyla çalışmalarına başladı.

 

 

 

Büyükşehir Belediyesi 19 ilçede sürdürdüğü modern şehircilik yatırımlarına aralıksız devam ediyor. Hayata geçirdiği projelerle ilçelere vizyon kazandıran Büyükşehir Belediyesi, kent estetiğine de büyük önem veriyor.

 

 

 

 

 

GÜVENLİ BİR İSKELE OLACAK

 

 

 

Bu kapsamda Perşembe iskelesi için çalışma başlatan Büyükşehir Belediyesi, korkulukları olmayan ve vatandaşlar için tehlike oluşturan iskelenin bakım onarımı ve ışıklandırma çalışmalarına başladı.

 

 

 

 

 

Yapım İşleri Dairesi Başkanlığınca yürütülen çalışma ile iskele üzerinde 252 metrelik paslanmaz çelik korkuluk, elektrik hattı, alüminyum aydınlatma direkleri ve şerit LED aydınlatması yapılacak.

 

 

 

MODERN BİR GÖRÜNÜM KAZANACAK

 

 

 

Çalışmaların tamamlanması ile modern bir görünüme kavuşacak olan Perşembe iskelesi Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Vona Park ile birlikte Perşembeli vatandaşların ve Perşembe’yi ziyaret edenlerin gözde mekanlarından bir tanesi olacak.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.