Pazarcılar Yeni Pazaryerinde!

18.06.2020 - 12:59, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2446+ kez okundu.
 

Pazarcılar Yeni Pazaryerinde!

Ünye’de alınan kararla değiştirilen Pazaryeri yeni yerinde faaliyetine başladı.
  Kaledere Mahallesi’nde bulunan Pazaryeri trafik ve yaya yoğunluğunun çok olması, Belediye tarafından yol çalışmalarının yürütülmesi nedeniyle Liseler Mahallesi Irmak Caddesi üzerine taşınmıştı. Gelinen süreçte pazarcı esnafı pazartesi ve salı günü son düzenlemeyi yaparken bugün de tezgah açtı. Alınan kararla Çarşamba, Cuma ve Pazar günleri kurulan pazarlar Çarşamba ve Pazar günleri Liseler Mahallesi Irmak Caddesi üzerinde kurulacak. Bayramca ve Fevzi Çakmak Mahallesi’nde artık pazar kurulamayacak.
Ünye’de alınan kararla değiştirilen Pazaryeri yeni yerinde faaliyetine başladı.

 

Kaledere Mahallesi’nde bulunan Pazaryeri trafik ve yaya yoğunluğunun çok olması, Belediye tarafından yol çalışmalarının yürütülmesi nedeniyle Liseler Mahallesi Irmak Caddesi üzerine taşınmıştı. Gelinen süreçte pazarcı esnafı pazartesi ve salı günü son düzenlemeyi yaparken bugün de tezgah açtı.

Alınan kararla Çarşamba, Cuma ve Pazar günleri kurulan pazarlar Çarşamba ve Pazar günleri Liseler Mahallesi Irmak Caddesi üzerinde kurulacak. Bayramca ve Fevzi Çakmak Mahallesi’nde artık pazar kurulamayacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.