Özel Otoparklar 250 TL ORBEL 400 TL

BÖLGE GÜNDEMİ (Ordu Olay ) - Ordu Olay Gazetesi | 07.04.2022 - 21:39, Güncelleme: 07.04.2022 - 21:41 5493+ kez okundu.
 

Özel Otoparklar 250 TL ORBEL 400 TL

Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin (OBB) yan kuruluşlarından olan ORBEL’in otopark ücretlerine uyguladığı yeni ücret tarifesi büyük tepki çekti. Özellikle zor durumda olan esnafların yoğun olarak girip çıktığı otoparklara gelen zam küçük esnafı çileden çıkardı.
400 TL’Yİ DUYUNCA KENDİMDEN GEÇTİM     Dumlupınar Mahallesi Cumartesi pazarında bulunan ORBEL’e ait otoparka yıllarca aracını koyan Yörem Market sahibi Eyüp Dürümlü, “İşyerime yakın bulunan otoparka önceden aylık 150 TL ücret ödüyordum. 4 Nisan günü aylık otopark ücretimi yenilemem gerekiyordu, otopark yetkilisi 400 TL deyince birden kendimden geçtim. Zam olur ama bu kadarda olmaz. Resmen bu soygunculuktur, yazıklar olsun.” dedi     ORBEL SOYGUNCU OLMUŞ     Dürümlü, “Zaten esnafın durumu belli, bu kadar zammı neye göre belirlediler bir türlü aklım ermiyor. Devlet artık soyguncu olmuş. Özel otoparklar bile 250 TL, ORBEL’in bu soygunculuğuna bir türlü anlam veremedim. Bu durumun derhal gözden geçirilerek fiyatların makul bir seviyeye çekilmesini istiyorum. Gelsinler baksınlar ücretin fahiş olmasından otopark boş, ücret durumu yeniden gözden geçirilsin” diye konuştu.  
Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin (OBB) yan kuruluşlarından olan ORBEL’in otopark ücretlerine uyguladığı yeni ücret tarifesi büyük tepki çekti. Özellikle zor durumda olan esnafların yoğun olarak girip çıktığı otoparklara gelen zam küçük esnafı çileden çıkardı.
400 TL’Yİ DUYUNCA KENDİMDEN GEÇTİM
 
 
Dumlupınar Mahallesi Cumartesi pazarında bulunan ORBEL’e ait otoparka yıllarca aracını koyan Yörem Market sahibi Eyüp Dürümlü, “İşyerime yakın bulunan otoparka önceden aylık 150 TL ücret ödüyordum. 4 Nisan günü aylık otopark ücretimi yenilemem gerekiyordu, otopark yetkilisi 400 TL deyince birden kendimden geçtim. Zam olur ama bu kadarda olmaz. Resmen bu soygunculuktur, yazıklar olsun.” dedi
 
 
ORBEL SOYGUNCU OLMUŞ
 
 
Dürümlü, “Zaten esnafın durumu belli, bu kadar zammı neye göre belirlediler bir türlü aklım ermiyor. Devlet artık soyguncu olmuş. Özel otoparklar bile 250 TL, ORBEL’in bu soygunculuğuna bir türlü anlam veremedim. Bu durumun derhal gözden geçirilerek fiyatların makul bir seviyeye çekilmesini istiyorum. Gelsinler baksınlar ücretin fahiş olmasından otopark boş, ücret durumu yeniden gözden geçirilsin” diye konuştu.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.