Oski Sahayı Boş Bırakmıyor

BÖLGE GÜNDEMİ 23.05.2021 - 15:58, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2621+ kez okundu.
 

Oski Sahayı Boş Bırakmıyor

Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (OSKİ), ilçelerdeki içme suyu ihtiyaç ve talepleri yerinde görerek sahada tespit çalışmaları gerçekleştiriyor.
Ordu’nun 19 ilçesinde altyapı yatırımlarını kesintisiz sürdürerek vatandaşları sağlıklı içme suyu ile buluşturan OSKİ ekipleri, gelen talepler doğrultusunda tespit çalışmaları gerçekleştiriyor, devam eden çalışmaları da yerinde inceliyor. Bu kapsamda OSKİ Genel Müdürü Murat Us, beraberindeki teknik heyetle birlikte yapılan ve planlanan çalışmaları yerinde incelemek için Çamaş ve Çatalpınar ilçelerinde incelemelerde bulundu. “GECE GÜNDÜZ ÇALIŞMALARIMIZI SÜRDÜRÜYORUZ” OSKİ’nin 19 ilçede sahada olduğuna vurgu yapan Genel Müdür Murat Us “Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler’in talimatlarıyla ilçelerimizde yapılan ve planlanan çalışmaları yerinde takip ediyoruz” dedi. OSKİ Genel Müdürü Murat Us şöyle konuştu: “Şehrimiz genelinde vatandaşlarımızı sağlıklı içme suyuna kavuşturmaya devam ediyoruz. Bu kapsamda 19 ilçemizde devam eden projelerimizi tek tek gezerek yapılan çalışmalar hakkında teknik ekipten bilgi alıyoruz. Diğer yandan vatandaşlarımızın bizlerden içme suyu talepleri oluyor. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler’in talimatlarıyla vatandaşlarımızın tüm bu isteklerini değerlendirerek yapılması istenen bölgelerde teknik ekiplerimiz ile tespit çalışması gerçekleştiriyoruz. Yerinde ve görerek yaptığımız değerlendirmeler çalışmalarımızın daha da hızlanmasına vesile oluyor. OSKİ olarak 19 ilçemizde vatandaşlarımızın bütün isteklerine cevap vermek için yoğun şekilde çalışmalarımıza devam ediyoruz” diye konuştu.    
Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (OSKİ), ilçelerdeki içme suyu ihtiyaç ve talepleri yerinde görerek sahada tespit çalışmaları gerçekleştiriyor.

Ordu’nun 19 ilçesinde altyapı yatırımlarını kesintisiz sürdürerek vatandaşları sağlıklı içme suyu ile buluşturan OSKİ ekipleri, gelen talepler doğrultusunda tespit çalışmaları gerçekleştiriyor, devam eden çalışmaları da yerinde inceliyor.

Bu kapsamda OSKİ Genel Müdürü Murat Us, beraberindeki teknik heyetle birlikte yapılan ve planlanan çalışmaları yerinde incelemek için Çamaş ve Çatalpınar ilçelerinde incelemelerde bulundu.

“GECE GÜNDÜZ ÇALIŞMALARIMIZI SÜRDÜRÜYORUZ”

OSKİ’nin 19 ilçede sahada olduğuna vurgu yapan Genel Müdür Murat Us “Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler’in talimatlarıyla ilçelerimizde yapılan ve planlanan çalışmaları yerinde takip ediyoruz” dedi.

OSKİ Genel Müdürü Murat Us şöyle konuştu:

“Şehrimiz genelinde vatandaşlarımızı sağlıklı içme suyuna kavuşturmaya devam ediyoruz. Bu kapsamda 19 ilçemizde devam eden projelerimizi tek tek gezerek yapılan çalışmalar hakkında teknik ekipten bilgi alıyoruz. Diğer yandan vatandaşlarımızın bizlerden içme suyu talepleri oluyor. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler’in talimatlarıyla vatandaşlarımızın tüm bu isteklerini değerlendirerek yapılması istenen bölgelerde teknik ekiplerimiz ile tespit çalışması gerçekleştiriyoruz. Yerinde ve görerek yaptığımız değerlendirmeler çalışmalarımızın daha da hızlanmasına vesile oluyor. OSKİ olarak 19 ilçemizde vatandaşlarımızın bütün isteklerine cevap vermek için yoğun şekilde çalışmalarımıza devam ediyoruz” diye konuştu.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.