Ordu 'ya 11 Yeni Doktor Atandı

SAĞLIK 03.07.2018 - 15:06, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1736+ kez okundu.
 

Ordu 'ya 11 Yeni Doktor Atandı

Sağlık Bakanlığı 81.Dönem Devlet Hizmeti Yükümlülüğü Kurasında Ordu’ya, 11 yeni Uzman Doktor ataması yaptı
Sağlık Bakanlığı, Ordu Eğitim Araştırma Hastanesi’ne neonataloji, enfeksiyon hastalıkları ve klinik mikrobiyoloji, Fatsa Devlet Hastanesine radyoloji, Ordu Devlet Hastanesine nefroloji, deri ve zührevi hastalıklar, Ünye Devlet Hastanesine göz hastalıkları, Aybastı Devlet Hastanesine anestezi ve reanimasyon,  genel cerrahi, iç hastalıkları, Akkuş Devlet Hastanesine iç hastalıkları, Mesudiye İlçe Devlet Hastanesine aile hekimliği branşlarında uzman doktor ataması yaptı. İl Sağlık Müdürü Dr. Ergün Yanmaz, Ordu’ya yeni atanan uzman hekimler konusunda açıklamalarda bulundu. Yanmaz yaptığı açıklamada şunları kaydetti; “Planlamalarımızda bulunan Ordu İlimizin uzman hekim ihtiyacının giderilmesi amacıyla Bakanlığımız ile sürekli bir diyalog içerisindeyiz. Ordu ili olarak, Bakanlığımızın bizlere büyük bir ayrıcalık tanıdığını yapılan atamalar gösterdi. Sağlık Bakanımıza can-ı  gönülden teşekkür ediyorum. Yeni atamalar ilimize hayırlı olsun.  
Sağlık Bakanlığı 81.Dönem Devlet Hizmeti Yükümlülüğü Kurasında Ordu’ya, 11 yeni Uzman Doktor ataması yaptı

Sağlık Bakanlığı, Ordu Eğitim Araştırma Hastanesi’ne neonataloji, enfeksiyon hastalıkları ve klinik mikrobiyoloji, Fatsa Devlet Hastanesine radyoloji, Ordu Devlet Hastanesine nefroloji, deri ve zührevi hastalıklar, Ünye Devlet Hastanesine göz hastalıkları, Aybastı Devlet Hastanesine anestezi ve reanimasyon,  genel cerrahi, iç hastalıkları, Akkuş Devlet Hastanesine iç hastalıkları, Mesudiye İlçe Devlet Hastanesine aile hekimliği branşlarında uzman doktor ataması yaptı.

İl Sağlık Müdürü Dr. Ergün Yanmaz, Ordu’ya yeni atanan uzman hekimler konusunda açıklamalarda bulundu. Yanmaz yaptığı açıklamada şunları kaydetti;

“Planlamalarımızda bulunan Ordu İlimizin uzman hekim ihtiyacının giderilmesi amacıyla Bakanlığımız ile sürekli bir diyalog içerisindeyiz. Ordu ili olarak, Bakanlığımızın bizlere büyük bir ayrıcalık tanıdığını yapılan atamalar gösterdi. Sağlık Bakanımıza can-ı  gönülden teşekkür ediyorum. Yeni atamalar ilimize hayırlı olsun.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.