Ordu Tabipler Odası Seçimini Coşkun Kazandı

BÖLGE GÜNDEMİ 14.07.2020 - 10:41, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1369+ kez okundu.
 

Ordu Tabipler Odası Seçimini Coşkun Kazandı

Ordu Tabipler Odası seçimini Özel Ünye Çakırtepe Hastanesi Genel Koordinatörü, Biyokimya ve Klinik Biyokimya Uzmanı Dr. Ali Coşkun kazandı.
    Ordu’da yapılan Ordu Tabipler Odası seçimini Özel Ünye Çakırtepe Hastanesi Genel Koordinatörü, Biyokimya ve Klinik Biyokimya Uzmanı Dr. Ali Coşkun kazandı.   Seçim sonuçlarına göre 4 kişi Ali Coşkun’un  listesinden, 3 kişi Özgür Enginyurt’un listesinden yönetime girdi . En çok oyu ise Ali hocanın listesindeki Mukadder Korkmaz aldı.   Seçimlerde 2 ayrı liste yarıştı. Seçim sonucunda yönetim çarşaf listeden oluştu. Dr. Ali Coşkun’un listesinden kendisiyle birlikte Dr. Mukkedder Korkmaz, Dr. Emre Gül ve Dr. Serkan Abay, Dr. Özgür Enginyurt’un listesinden kendisiyle birlikte Dr. Tahir Can Türkeli ve Dr. Tansel Okan yönetime seçildi.   Seçimi kazanan Dr. Ali Coşkun  “Bugün seçimimizi yaptık. Benim başkanlığını yaptığım kurulumuz seçimi 16 oy farkla kazandı” dedi.
Ordu Tabipler Odası seçimini Özel Ünye Çakırtepe Hastanesi Genel Koordinatörü, Biyokimya ve Klinik Biyokimya Uzmanı Dr. Ali Coşkun kazandı.


   
Ordu’da yapılan Ordu Tabipler Odası seçimini Özel Ünye Çakırtepe Hastanesi Genel Koordinatörü, Biyokimya ve Klinik Biyokimya Uzmanı Dr. Ali Coşkun kazandı.

 

Seçim sonuçlarına göre 4 kişi Ali Coşkun’un  listesinden, 3 kişi Özgür Enginyurt’un listesinden yönetime girdi . En çok oyu ise Ali hocanın listesindeki Mukadder Korkmaz aldı.

 

Seçimlerde 2 ayrı liste yarıştı. Seçim sonucunda yönetim çarşaf listeden oluştu. Dr. Ali Coşkun’un listesinden kendisiyle birlikte Dr. Mukkedder Korkmaz, Dr. Emre Gül ve Dr. Serkan Abay, Dr. Özgür Enginyurt’un listesinden kendisiyle birlikte Dr. Tahir Can Türkeli ve Dr. Tansel Okan yönetime seçildi.

 

Seçimi kazanan Dr. Ali Coşkun  “Bugün seçimimizi yaptık. Benim başkanlığını yaptığım kurulumuz seçimi 16 oy farkla kazandı” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.