Ordu İzmir Fuarında Boy Gösterecek

TURİZM 20.11.2018 - 12:07, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2099+ kez okundu.
 

Ordu İzmir Fuarında Boy Gösterecek

Ordu, Ordu Valiliğinin tanıtım faaliyetleri kapsamında Travel Turkey İzmir Fuarı’nda tanıtılacak.
Türkiye'nin turizm alanındaki eni önemli buluşmalarından biri olan Travel Turkey İzmir-Turizm Fuar ve Kongresi, İzmir Fuarcılık Hizmetleri Kültür ve Sanat İşleri A.Ş.(İZFAŞ) ve TÜRSAB Fuarcılık Hizmetleri Ticaret A.Ş. ortaklığıyla 06-08 Aralık 2018 tarihleri arasında Yeni Fuar Merkezi İzmir/Gaziemir'de gerçekleşecektir. Bu yıl 12.’si gerçekleştirilecek olan Travel Turkey İzmir-Turizm Fuar ve Kongresi ile ilgili bilgi veren İl Kültür ve Turizm Müdürü Uğur Toparlak, “Profesyonel düzeyde katılım sağladığımız ‘Travel Turkey İzmir Fuar ve Kongresi’nde standımız yerli ve yabancı ziyaretçiler tarafından ziyaret edilmekte olup, tatil planı yapmakta olanlara gerekli tanıtım ve bilgilendirmeler yapılmaktadır” dedi. Travel Turkey İzmir-Turizm Fuar ve Kongresi’nin turizm sektörünün önem verdiği fuarlardan birisi olduğunu dile getiren Uğur Toparlak, “Sektörün başarılı organizasyonu Travel Turkey İzmir, 2018 senesinde ‘Fuarizmir’ alanında her yıl artan yerli ve yabancı katılımlarıyla büyümeye, katılımcılarına fırsatlar sunmaya ve dünya turizm sektöründe bilinirliğini artırmaya devam ediyor. Türkiye ile çok sayıda ülkenin turizm zenginliklerini, yerli ve yabancı turizm yatırımcılarına, acentelere, satın alıcılara ve tatil planı yapmakta olan son tüketicilere göstermeyi hedefleyen fuar, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da farklı destinasyonlardan çok sayıda katılımcıya ev sahipliği yapacaktır. Kültür ve Turizm Bakanlığı himayesinde düzenlenen Travel Turkey İzmir Turizm Fuar ve Kongresi, geçtiğimiz yıl 36 ülkeden 1284 katılımcı firma ve 63 ülkeden 44.589 kişi tarafından ziyaretçi ile bir kez daha dikkatleri üzerine toplamayı başarmıştır” diye konuştu. Travel Turkey İzmir-Turizm Fuar ve Kongresi’nde, Ordu’nun tarihi, kültürel ve doğal güzelliklerinin yanında ekonomik değerlerinin de tanıtılacağını ifade eden Toparlak, “Ordu Valiliği İl kültür ve Turizm Müdürlüğü ve Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı ile ortaklaşa katılacağımız fuarda standımız B holünde bulunmaktadır. İlimizin tarihi, turistik ve kültürel değerlerinin yanı sıra ekonomik değerlerinin de tanıtımım yapacağımız fuara İlimizde bulunan turizm sektör temsilcileri ile İzmir'de yaşayan hemşerilerimizin katılımını bekleriz” şeklinde konuştu. 
Ordu, Ordu Valiliğinin tanıtım faaliyetleri kapsamında Travel Turkey İzmir Fuarı’nda tanıtılacak.

Türkiye'nin turizm alanındaki eni önemli buluşmalarından biri olan Travel Turkey İzmir-Turizm Fuar ve Kongresi, İzmir Fuarcılık Hizmetleri Kültür ve Sanat İşleri A.Ş.(İZFAŞ) ve TÜRSAB Fuarcılık Hizmetleri Ticaret A.Ş. ortaklığıyla 06-08 Aralık 2018 tarihleri arasında Yeni Fuar Merkezi İzmir/Gaziemir'de gerçekleşecektir.

Bu yıl 12.’si gerçekleştirilecek olan Travel Turkey İzmir-Turizm Fuar ve Kongresi ile ilgili bilgi veren İl Kültür ve Turizm Müdürü Uğur Toparlak, “Profesyonel düzeyde katılım sağladığımız ‘Travel Turkey İzmir Fuar ve Kongresi’nde standımız yerli ve yabancı ziyaretçiler tarafından ziyaret edilmekte olup, tatil planı yapmakta olanlara gerekli tanıtım ve bilgilendirmeler yapılmaktadır” dedi.

Travel Turkey İzmir-Turizm Fuar ve Kongresi’nin turizm sektörünün önem verdiği fuarlardan birisi olduğunu dile getiren Uğur Toparlak, “Sektörün başarılı organizasyonu Travel Turkey İzmir, 2018 senesinde ‘Fuarizmir’ alanında her yıl artan yerli ve yabancı katılımlarıyla büyümeye, katılımcılarına fırsatlar sunmaya ve dünya turizm sektöründe bilinirliğini artırmaya devam ediyor. Türkiye ile çok sayıda ülkenin turizm zenginliklerini, yerli ve yabancı turizm yatırımcılarına, acentelere, satın alıcılara ve tatil planı yapmakta olan son tüketicilere göstermeyi hedefleyen fuar, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da farklı destinasyonlardan çok sayıda katılımcıya ev sahipliği yapacaktır. Kültür ve Turizm Bakanlığı himayesinde düzenlenen Travel Turkey İzmir Turizm Fuar ve Kongresi, geçtiğimiz yıl 36 ülkeden 1284 katılımcı firma ve 63 ülkeden 44.589 kişi tarafından ziyaretçi ile bir kez daha dikkatleri üzerine toplamayı başarmıştır” diye konuştu.

Travel Turkey İzmir-Turizm Fuar ve Kongresi’nde, Ordu’nun tarihi, kültürel ve doğal güzelliklerinin yanında ekonomik değerlerinin de tanıtılacağını ifade eden Toparlak, “Ordu Valiliği İl kültür ve Turizm Müdürlüğü ve Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı ile ortaklaşa katılacağımız fuarda standımız B holünde bulunmaktadır. İlimizin tarihi, turistik ve kültürel değerlerinin yanı sıra ekonomik değerlerinin de tanıtımım yapacağımız fuara İlimizde bulunan turizm sektör temsilcileri ile İzmir'de yaşayan hemşerilerimizin katılımını bekleriz” şeklinde konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.