Ordu genelinde DEAŞ Operasyonları Sürüyor

ASAYİŞ 07.03.2021 - 00:28, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2265+ kez okundu.
 

Ordu genelinde DEAŞ Operasyonları Sürüyor

Ordu Cumhuriyet Başsavcılığının yürütmüş olduğu soruşturmalar kapsamında yapılan operasyonda 6 kişi göz altına alındı.
Ordu Valiliğinden yapılan açıklamada şöyle denildi:       Ordu Cumhuriyet Başsavcılığının yürütmüş olduğu soruşturmalar kapsamında; 2018 yılında Irak/Musul’da ele geçirilen DEAŞ terör örgütü mensuplarına ait olduğu değerlendirilen listede isimleri bulunan, Irak uyruklu 7 şahsa yönelik, 03.03.2021 günü saat 06:00’da İlimiz Altınordu, Ünye ve Ulubey İlçelerinde eş zamanlı operasyon düzenlenmiş, operasyonlarda 6 şahıs yakalanmış, şahısların ikametlerinde ve eklentilerinde yapılan aramalarda dijital malzeme ve dökümanlar ele geçirilmiş, yakalanan şahıslar adli işlemlerin ardından sınırdışı edilmek üzere ilgili birimlere teslim edilmiş, firari olan 1 şahsın yakalanmasına yönelik çalışmalar devam etmektedir.                      Kamuoyuna saygıyla duyurulur.   ORDU VALİLİĞİ  
Ordu Cumhuriyet Başsavcılığının yürütmüş olduğu soruşturmalar kapsamında yapılan operasyonda 6 kişi göz altına alındı.

Ordu Valiliğinden yapılan açıklamada şöyle denildi:

 

 

 

Ordu Cumhuriyet Başsavcılığının yürütmüş olduğu soruşturmalar kapsamında; 2018 yılında Irak/Musul’da ele geçirilen DEAŞ terör örgütü mensuplarına ait olduğu değerlendirilen listede isimleri bulunan, Irak uyruklu 7 şahsa yönelik, 03.03.2021 günü saat 06:00’da İlimiz Altınordu, Ünye ve Ulubey İlçelerinde eş zamanlı operasyon düzenlenmiş, operasyonlarda 6 şahıs yakalanmış, şahısların ikametlerinde ve eklentilerinde yapılan aramalarda dijital malzeme ve dökümanlar ele geçirilmiş, yakalanan şahıslar adli işlemlerin ardından sınırdışı edilmek üzere ilgili birimlere teslim edilmiş, firari olan 1 şahsın yakalanmasına yönelik çalışmalar devam etmektedir.

 

                   Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

 

ORDU VALİLİĞİ

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.