ORDU BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NDEN HER GÜN YÜZLERCE VATANDAŞA ÜCRETSİZ İFTAR

BÖLGE GÜNDEMİ 23.02.2026 - 23:40, Güncelleme: 23.02.2026 - 23:40 111 kez okundu.
 

ORDU BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NDEN HER GÜN YÜZLERCE VATANDAŞA ÜCRETSİZ İFTAR

Ordu Büyükşehir Belediyesi, kentin farklı noktalarında kurduğu ücretsiz iftar sofralarıyla vatandaşları her gün aynı bereketli sofrada buluşturuyor.
      Büyükşehir Belediyesi’nin Durugöl Yerleşkesi’nde bulunan alanda kurulan iftar çadırında yüzlerce vatandaşa her gün iftar ikramı yapılıyor.   KÜLTÜR ÇADIRINDA İFTAR YEMEĞİ   Ramazan ayında dezavantajlı vatandaşları da unutmayan Büyükşehir Belediyesi onlar için Melet’te bulunan Kültür çadırında iftarlık ikramında bulunuyor.   DOĞANKÖY’DE GÜNLÜK 500 KİŞİLİK İFTARLIK   Ayrıca Perşembe ilçesi Doğanköy sapağında stant kuran Ordu Büyükşehir Belediyesi uzun yol şoförlerine veya yolda olup evine yetişemeyen vatandaşlara her gün 500 kişilik yemek ikramı yapıyor. İftar saatinde trafikte olan sürücüler Büyükşehri Belediyesinin ikramı ile oruçlarını açıyor.   HER GÜN AŞEVİ’NDEN 1000 KİŞİNİN KAPISINA YEMEK GİDİYOR   Bütün bunların yanı sıra ihtiyaç sahibi 1000 vatandaşa aşeviden her gün 1000 kişinin kapısına sıcak yemek götürülüyor.
Ordu Büyükşehir Belediyesi, kentin farklı noktalarında kurduğu ücretsiz iftar sofralarıyla vatandaşları her gün aynı bereketli sofrada buluşturuyor.

 

 

 

Büyükşehir Belediyesi’nin Durugöl Yerleşkesi’nde bulunan alanda kurulan iftar çadırında yüzlerce vatandaşa her gün iftar ikramı yapılıyor.

 

KÜLTÜR ÇADIRINDA İFTAR YEMEĞİ

 

Ramazan ayında dezavantajlı vatandaşları da unutmayan Büyükşehir Belediyesi onlar için Melet’te bulunan Kültür çadırında iftarlık ikramında bulunuyor.

 

DOĞANKÖY’DE GÜNLÜK 500 KİŞİLİK İFTARLIK

 

Ayrıca Perşembe ilçesi Doğanköy sapağında stant kuran Ordu Büyükşehir Belediyesi uzun yol şoförlerine veya yolda olup evine yetişemeyen vatandaşlara her gün 500 kişilik yemek ikramı yapıyor. İftar saatinde trafikte olan sürücüler Büyükşehri Belediyesinin ikramı ile oruçlarını açıyor.

 

HER GÜN AŞEVİ’NDEN 1000 KİŞİNİN KAPISINA YEMEK GİDİYOR

 

Bütün bunların yanı sıra ihtiyaç sahibi 1000 vatandaşa aşeviden her gün 1000 kişinin kapısına sıcak yemek götürülüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.