"Ordu borsalarını şiddetle kınıyorum"

SİYASET 22.08.2019 - 11:18, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2000+ kez okundu.
 

"Ordu borsalarını şiddetle kınıyorum"

Başka il borsalarının fiyat açıklamadığı bir durumda Ordu borsalarının fındık fiyatını 15 TL olarak yazmalarını şiddetle kınadığını belirten CHP Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel, borsalara bu fiyatı kimin verdiğini sordu.
Ordu borsalarının hafta başı açıkladığı fiyatı sorgulayan ve yazılan 15 TL fiyatın nerden alındığını soran CHP Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel, durumu şiddetle kınadığını söyledi. Adıgüzel yaptığı açıklamasında şunları söyledi; "Fındık piyasada 16 küsur liradan alınırken, Ordu borsaları 15 TL gibi bir fiyat açıkladılar. Bunu şiddetle kınıyorum. Başka borsalar fiyat açıklamadı... Hiçbir ilde borsa fiyat açıklamazken, Ordu borsaları böyle bir fiyat açıklıyor. Fiyat ile ilgili beklenen zaman Eylül ayı iken neden şimdi açıkladılar? Ordu Borsası bu fiyatı kimden almıştır? Daha net ifadeyle Ordu Borsası’na bu fiyatı kim söylemiştir? Piyasanın 1.5 TL altında fiyat açıklanıyorsa buna tüm milletin tepki göstermesi lazım. Borsa seçimlerinde bunlara kim arka olduysa bu işin sorumlusu onlardır. Memleketinize ihanet etmeyin. Birileri için değil ülke için hareket edin. Bu normal bir durum değildir." Fındıkta 20 TL’lik beklentimiz vardı. 16.5-17 TL fiyat açıkladılar. TMO fındığı geri çevirmezse, kota vs. gibi bahaneler üretmezse yani hakkıyla alım yaparsa, o zaman bu fındık fiyatı yükselecektir. TMO’yu doğru düzgün bir alım yapmaya davet ediyorum. Biz de yakın takipte olacağız.”
Başka il borsalarının fiyat açıklamadığı bir durumda Ordu borsalarının fındık fiyatını 15 TL olarak yazmalarını şiddetle kınadığını belirten CHP Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel, borsalara bu fiyatı kimin verdiğini sordu.

Ordu borsalarının hafta başı açıkladığı fiyatı sorgulayan ve yazılan 15 TL fiyatın nerden alındığını soran CHP Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel, durumu şiddetle kınadığını söyledi.

Adıgüzel yaptığı açıklamasında şunları söyledi; "Fındık piyasada 16 küsur liradan alınırken, Ordu borsaları 15 TL gibi bir fiyat açıkladılar. Bunu şiddetle kınıyorum.

Başka borsalar fiyat açıklamadı...

Hiçbir ilde borsa fiyat açıklamazken, Ordu borsaları böyle bir fiyat açıklıyor. Fiyat ile ilgili beklenen zaman Eylül ayı iken neden şimdi açıkladılar? Ordu Borsası bu fiyatı kimden almıştır? Daha net ifadeyle Ordu Borsası’na bu fiyatı kim söylemiştir?

Piyasanın 1.5 TL altında fiyat açıklanıyorsa buna tüm milletin tepki göstermesi lazım. Borsa seçimlerinde bunlara kim arka olduysa bu işin sorumlusu onlardır. Memleketinize ihanet etmeyin. Birileri için değil ülke için hareket edin. Bu normal bir durum değildir."

Fındıkta 20 TL’lik beklentimiz vardı. 16.5-17 TL fiyat açıkladılar. TMO fındığı geri çevirmezse, kota vs. gibi bahaneler üretmezse yani hakkıyla alım yaparsa, o zaman bu fındık fiyatı yükselecektir. TMO’yu doğru düzgün bir alım yapmaya davet ediyorum. Biz de yakın takipte olacağız.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.