Ölüm kavşağı değişiyor

ASAYİŞ 08.07.2018 - 23:09, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2238+ kez okundu.
 

Ölüm kavşağı değişiyor

Karayolları 15 yıl sonra hatasını kabul edip Fatsa Dolunay kavşağında yeniden çalışma başlattı. Kazaya davetiye çıkartan kavşak onlarca cana mal oldu
. Tepkiler üzerine harekete geçen Karayolları bölgede çalışma başlattı. Konuya ilişkin Ordu Valiliğinden şu açıklama yapıldı; Karayolları 7. Bölge Müdürlüğünce bölünmüş olarak yapılan Samsun-Ordu Devlet Yolunun Dolunay Kavşağını içine alan kesimi, projeli olarak 2003 tarihinde tamamlanarak trafiğe açılmıştır. Ancak, trafik yoğunluğunun artmasına bağlı olarak trafik kazalarının meydana geldiği bu kavşakta revize proje yapılarak, kavşak yerinin değiştirilmesi ve yan yollar yapılması planlanmıştır. Bu doğrultuda söz konusu kavşak, görüş mesafesinin daha rahat sağlandığı 250 metre Fatsa şehir merkezi yönüne doğru kaydırılmıştır. Dolunay Kavşağı yapım işi, 04.05.2018 tarihinde ihalesi yapılmış olan “Ordu İli Devlet ve İl Yollarında BSK, BSK Onarım ve Kavşak Tanzimi İşlerinin Yapılması İşi” kapsamına alınmış olup, 11.06.2018 tarihinde işe başlanmış ve arazide gerekli etüt ve aplikasyon çalışmaları yapılmıştır. 05.07.2018 tarihi  itibariyle ilk etapta kavşak kolu olmak üzere Dolunay Kavşağı’nın yapım çalışmalarına başlanmıştır. Dolunay Kavşağı’nın yapım çalışmalarının 2018 yılı çalışma sezonu içerisinde ödenekler çerçevesinde revize projesine göre tamamlanması ve trafiğe açılması hedeflenmektedir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.    
Karayolları 15 yıl sonra hatasını kabul edip Fatsa Dolunay kavşağında yeniden çalışma başlattı. Kazaya davetiye çıkartan kavşak onlarca cana mal oldu

.

Tepkiler üzerine harekete geçen Karayolları bölgede çalışma başlattı.

Konuya ilişkin Ordu Valiliğinden şu açıklama yapıldı;

Karayolları 7. Bölge Müdürlüğünce bölünmüş olarak yapılan Samsun-Ordu Devlet Yolunun Dolunay Kavşağını içine alan kesimi, projeli olarak 2003 tarihinde tamamlanarak trafiğe açılmıştır.

Ancak, trafik yoğunluğunun artmasına bağlı olarak trafik kazalarının meydana geldiği bu kavşakta revize proje yapılarak, kavşak yerinin değiştirilmesi ve yan yollar yapılması planlanmıştır. Bu doğrultuda söz konusu kavşak, görüş mesafesinin daha rahat sağlandığı 250 metre Fatsa şehir merkezi yönüne doğru kaydırılmıştır.

Dolunay Kavşağı yapım işi, 04.05.2018 tarihinde ihalesi yapılmış olan “Ordu İli Devlet ve İl Yollarında BSK, BSK Onarım ve Kavşak Tanzimi İşlerinin Yapılması İşi” kapsamına alınmış olup, 11.06.2018 tarihinde işe başlanmış ve arazide gerekli etüt ve aplikasyon çalışmaları yapılmıştır.

05.07.2018 tarihi  itibariyle ilk etapta kavşak kolu olmak üzere Dolunay Kavşağı’nın yapım çalışmalarına başlanmıştır.

Dolunay Kavşağı’nın yapım çalışmalarının 2018 yılı çalışma sezonu içerisinde ödenekler çerçevesinde revize projesine göre tamamlanması ve trafiğe açılması hedeflenmektedir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.