ODÜ Online Mezuniyet Törenleri Gerçekleştirildi

EĞİTİM 11.07.2021 - 17:46, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 6423+ kez okundu.
 

ODÜ Online Mezuniyet Törenleri Gerçekleştirildi

Üniversitemiz eğitim birimlerinin 2020-2021 Eğitim Öğretim Dönemi online mezuniyet törenleri gerçekleştirildi.
Youtube oduzem kanalı üzerinden canlı olarak yayınlanan mezuniyet törenlerine Rektör Prof. Dr. Ali Akdoğan başta olmak üzere, Fakülte Dekanları, Yüksekokul ve Meslek Yüksekokulu Müdürleri ile akademik personel ve öğrenciler katıldı.       Tören programında video kayıt ile mezun öğrencilere seslenen Rektör Prof. Dr. Ali Akdoğan, “Bugün, emek ve gayretlerinizle elde ettiğiniz başarılarınız neticesinde uzun ve meşakkatli bir eğitim yolculuğunu geride bırakarak mezun oluyorsunuz. Öncelikle içerisinden geçtiğimiz bu zor süreçte yılmadan, yorulmadan çalışarak mezuniyeti hak eden siz kıymetli öğrencilerimizi tebrik ediyor; sizlerin en iyi şekilde yetişmesi için özverili çalışmalar yürüten değerli öğretim elemanlarımızı ve evlatları için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan değerli ailelerinizi kutluyorum. Ordu Üniversitesi olarak hedefimiz, bilgiye dayalı sistemlerle donatılmış bir toplum oluşturmanın mücadelesini vererek hem bilimsel çalışmalarımızın niteliğini ve çeşitliğini artırmak hem de eğitim öğretim faaliyetlerimizin kalitesini her dönem yükselterek siz gençlerimizi bilimin ışığında geleceğe hazırlamak, bu bağlamda ülke kalkınmasına katkı sağlamayı sürdürmektir. Bu hedefler doğrultusunda araştıran, sorgulayan, bilgi üreten ve üretilen bilgiyi toplumun yararına kullanmayı öngören ve en önemlisi de nitelikli insan gücü yetiştiren eğitim kurumları olarak bizler, ülkemizin ihtiyaç duyduğu çağdaş ve nitelikli insan gücüne sizler gibi yeni bireyler kazandırdığımız için mutlu ve huzurluyuz.” dedi.       Rektör Akdoğan, “Geleceğiniz için sürekli öğrenen bireyler olmayı ilke edinmeli ve kendinizi her alanda sürekli geliştirme gayretiyle hareket etmelisiniz. Alanınız ne olursa olsun, öğrenmede sürdürülebilirliği ön planda tutarak daha donanımlı olmaya ve farklılık oluşturmaya çalışınız. Unutmayın, kendinizi sürekli geliştirmeniz ve yenilemeniz, diğerlerinden her zaman bir adım önde olduğunuzun en önemli göstergesidir. Almış olduğunuz diploma sizi hedeflerinize götürecek bir araç niteliğindedir, fakat gelecekteki yaşamınız için yeterli bir belge olmadığını bilmenizi isterim. Akıl ve bilimin gösterdiği yolda, yeniliklere açık, temel insani değerlere bağlı, eleştirel düşünceye sahip, toplum sorunlarına duyarlı bireyler olarak ülkemizi bir adım daha öteye taşıma sorumluluğu içinde hareket ederek Ordu Üniversitesini en iyi şekilde temsil edeceğinize yürekten inanıyorum. Bu duygu ve düşüncelerle mezuniyetlerinizi tebrik ediyor; ailelerinizle birlikte sağlıklı, mutlu ve başarılı bir yaşam diliyorum.” şeklinde konuştu.       Programın devamında Fakülte Dekanları, Yüksekokul ve Meslek Yüksekokulu Müdürleri ve dönem birincileri mezuniyet konuşması gerçekleştirdi.  ODÜ Basın
Üniversitemiz eğitim birimlerinin 2020-2021 Eğitim Öğretim Dönemi online mezuniyet törenleri gerçekleştirildi.

Youtube oduzem kanalı üzerinden canlı olarak yayınlanan mezuniyet törenlerine Rektör Prof. Dr. Ali Akdoğan başta olmak üzere, Fakülte Dekanları, Yüksekokul ve Meslek Yüksekokulu Müdürleri ile akademik personel ve öğrenciler katıldı.

 

 

 

Tören programında video kayıt ile mezun öğrencilere seslenen Rektör Prof. Dr. Ali Akdoğan, “Bugün, emek ve gayretlerinizle elde ettiğiniz başarılarınız neticesinde uzun ve meşakkatli bir eğitim yolculuğunu geride bırakarak mezun oluyorsunuz. Öncelikle içerisinden geçtiğimiz bu zor süreçte yılmadan, yorulmadan çalışarak mezuniyeti hak eden siz kıymetli öğrencilerimizi tebrik ediyor; sizlerin en iyi şekilde yetişmesi için özverili çalışmalar yürüten değerli öğretim elemanlarımızı ve evlatları için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan değerli ailelerinizi kutluyorum. Ordu Üniversitesi olarak hedefimiz, bilgiye dayalı sistemlerle donatılmış bir toplum oluşturmanın mücadelesini vererek hem bilimsel çalışmalarımızın niteliğini ve çeşitliğini artırmak hem de eğitim öğretim faaliyetlerimizin kalitesini her dönem yükselterek siz gençlerimizi bilimin ışığında geleceğe hazırlamak, bu bağlamda ülke kalkınmasına katkı sağlamayı sürdürmektir. Bu hedefler doğrultusunda araştıran, sorgulayan, bilgi üreten ve üretilen bilgiyi toplumun yararına kullanmayı öngören ve en önemlisi de nitelikli insan gücü yetiştiren eğitim kurumları olarak bizler, ülkemizin ihtiyaç duyduğu çağdaş ve nitelikli insan gücüne sizler gibi yeni bireyler kazandırdığımız için mutlu ve huzurluyuz.” dedi.

 

 

 

Rektör Akdoğan, “Geleceğiniz için sürekli öğrenen bireyler olmayı ilke edinmeli ve kendinizi her alanda sürekli geliştirme gayretiyle hareket etmelisiniz. Alanınız ne olursa olsun, öğrenmede sürdürülebilirliği ön planda tutarak daha donanımlı olmaya ve farklılık oluşturmaya çalışınız. Unutmayın, kendinizi sürekli geliştirmeniz ve yenilemeniz, diğerlerinden her zaman bir adım önde olduğunuzun en önemli göstergesidir. Almış olduğunuz diploma sizi hedeflerinize götürecek bir araç niteliğindedir, fakat gelecekteki yaşamınız için yeterli bir belge olmadığını bilmenizi isterim. Akıl ve bilimin gösterdiği yolda, yeniliklere açık, temel insani değerlere bağlı, eleştirel düşünceye sahip, toplum sorunlarına duyarlı bireyler olarak ülkemizi bir adım daha öteye taşıma sorumluluğu içinde hareket ederek Ordu Üniversitesini en iyi şekilde temsil edeceğinize yürekten inanıyorum. Bu duygu ve düşüncelerle mezuniyetlerinizi tebrik ediyor; ailelerinizle birlikte sağlıklı, mutlu ve başarılı bir yaşam diliyorum.” şeklinde konuştu.

 

 

 

Programın devamında Fakülte Dekanları, Yüksekokul ve Meslek Yüksekokulu Müdürleri ve dönem birincileri mezuniyet konuşması gerçekleştirdi. 

ODÜ Basın

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.