Niran Ünsal Ünyelileri coşturdu

SANAT 02.06.2018 - 01:04, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1976+ kez okundu.
 

Niran Ünsal Ünyelileri coşturdu

Niran Ünsal Ünyelileri coşturdu
Geleneksel Ramazan etkinlikleri kapsamında sahne alan ünlü şarkıcı Niran Ünsal, kendisini dinlemeye gelen vatandaşları coşturdu. Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştirilen konserde vatandaşlarla sıcak diyaloglar kuran Niran Ünsal, “Benim eşim de Giresunludur. Ünye'nin benim için özel bir yeri var. Karadeniz insanının Türkiye'de ayrı bir yeri var. Biliyorsunuz ki 15 Temmuz olayında yüzlerce şehit verdik. Sizler burada, bizler ise İstanbul'da o kara geceyi birlikte yaşadık. O günlerde yeni çıkardığım 'Eyvallah' isimli albümümü sizlerle paylaşacağım." dedi. Seslendirdiği şarkılarla binlerce kişiyi mest eden Ünsal, sahne performansıyla dikkat çekti. Albümünde yer alan şarkıları seslendiren Ünsal, Ünyelilerden uzun süre alkış aldı. Konser sonunda ise Ünye Belediye Başkan Yardımcıları Erhan Eren ve Emrah Yılmaz, ünlü şarkıcıya plaket ve çiçek hediye etti. Başkan Yardımcısı Eren, meydanı dolduran Ünyelilere teşekkür etti.  
Niran Ünsal Ünyelileri coşturdu

Geleneksel Ramazan etkinlikleri kapsamında sahne alan ünlü şarkıcı Niran Ünsal, kendisini dinlemeye gelen vatandaşları coşturdu.

Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştirilen konserde vatandaşlarla sıcak diyaloglar kuran Niran Ünsal,

“Benim eşim de Giresunludur. Ünye'nin benim için özel bir yeri var. Karadeniz insanının Türkiye'de ayrı bir yeri var. Biliyorsunuz ki 15 Temmuz olayında yüzlerce şehit verdik. Sizler burada, bizler ise İstanbul'da o kara geceyi birlikte yaşadık. O günlerde yeni çıkardığım 'Eyvallah' isimli albümümü sizlerle paylaşacağım." dedi.

Seslendirdiği şarkılarla binlerce kişiyi mest eden Ünsal, sahne performansıyla dikkat çekti.

Albümünde yer alan şarkıları seslendiren Ünsal, Ünyelilerden uzun süre alkış aldı.

Konser sonunda ise Ünye Belediye Başkan Yardımcıları Erhan Eren ve Emrah Yılmaz, ünlü şarkıcıya plaket ve çiçek hediye etti.

Başkan Yardımcısı Eren, meydanı dolduran Ünyelilere teşekkür etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.