Müge Anlı, yaşlı çiftin ölümünü araştırıyor

ASAYİŞ 17.06.2018 - 12:17, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2595+ kez okundu.
 

Müge Anlı, yaşlı çiftin ölümünü araştırıyor

Ünye’de karı-kocanın yanarak ölmesinin ardından cinayet şüphesi çıkması üzerine aile yakınları olayı ATV’de yayınlanan Müge Anlı’nın programına taşındı.
Ünye’nin Yüceler Mahallesi Kalafat Mevkii’nde 2018 yılı şubat ayında yaşanan olayda Nuri (59) ve Lütfiye Usluoğlu'nun (57) cansız bedenleri yanmış halde evlerinde bulunmuştu. Yapılan incelemede cinayet şüphesi üzerine cesetler İstanbul Adli Tıp Kurumuna gönderilerek incelenmiş, cesetler yapılan otopsinin ardından iki hafta sonra defnedilmişti.  Nuri Usluoğlu’nun yakınları yaşlı çiftin ölümündeki şüpheler üzerine olayı ATV’de yayınlanan Müge Anlı’nın programına taşıyıp programda şüphelerini anlatırken, olay yeri görüntüleri de programda gösterildi. Yaşlı çiftin katil ya da katillerinin bulunması için soruşturma sürerken, olay yerinde bulunan kanlı berenin kime ait olduğu da araştırılıyor.  
Ünye’de karı-kocanın yanarak ölmesinin ardından cinayet şüphesi çıkması üzerine aile yakınları olayı ATV’de yayınlanan Müge Anlı’nın programına taşındı.

Ünye’nin Yüceler Mahallesi Kalafat Mevkii’nde 2018 yılı şubat ayında yaşanan olayda Nuri (59) ve Lütfiye Usluoğlu'nun (57) cansız bedenleri yanmış halde evlerinde bulunmuştu. Yapılan incelemede cinayet şüphesi üzerine cesetler İstanbul Adli Tıp Kurumuna gönderilerek incelenmiş, cesetler yapılan otopsinin ardından iki hafta sonra defnedilmişti. 

Nuri Usluoğlu’nun yakınları yaşlı çiftin ölümündeki şüpheler üzerine olayı ATV’de yayınlanan Müge Anlı’nın programına taşıyıp programda şüphelerini anlatırken, olay yeri görüntüleri de programda gösterildi.

Yaşlı çiftin katil ya da katillerinin bulunması için soruşturma sürerken, olay yerinde bulunan kanlı berenin kime ait olduğu da araştırılıyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.