Kuzey Yıldızı yine zirvede

SANAT (Web Sitesi) - Web Sitesi | 07.10.2019 - 23:09, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1923+ kez okundu.
 

Kuzey Yıldızı yine zirvede

Süreç Film’in, Show TV’de severek izlenen dizisi Kuzey Yıldızı İlk Aşk, cumartesi akşam ekrana gelen eğlenceli bölümüyle izleyenleri ekran başına kilitledi.
Kuzey Yıldız’ı İlk Aşk ABC1’de yüzde 6.02 rating ve yüzde 16.60 izlenme payı, AB’de yüzde 4.75 rating ve 13.54 izlenme payı ve Total’da 7.37 rating ve yüzde 20.48 izlenme payıyla tüm kategorilerde birinci oldu. Dizinin heyecanla beklenen yeni bölümünün başlamasıyla birlikte izleyiciler #halaaşıkmısın etiketi ile Twitter’da yorumlarını paylaştı. #halaaşıkmısın etiketi Twitter'ın Türkiye gündeminde 10 saat 45 dakika TT listesinde kaldı. apımcılığını Süreç Film’in üstlendiği, yönetmen koltuğuna Ersoy Güler’in oturduğu Kuzey Yıldızı-İlk Aşk’ın başrollerini Aslıhan Güner ve İsmail Demirci paylaşırken, dizide Toygan Avanoğlu, Cezmi Baskın, Zeynep Kankonde, Hüseyin Soysalan, Uğur Demirpehlivan gibi birçok başarılı isim de rol alıyor. Kuzey Yıldızı İlk Aşk’ın yeni bölümü Cumartesi akşamı saat 20.00'de Show TV'de!
Süreç Film’in, Show TV’de severek izlenen dizisi Kuzey Yıldızı İlk Aşk, cumartesi akşam ekrana gelen eğlenceli bölümüyle izleyenleri ekran başına kilitledi.

Kuzey Yıldız’ı İlk Aşk ABC1’de yüzde 6.02 rating ve yüzde 16.60 izlenme payı, AB’de yüzde 4.75 rating ve 13.54 izlenme payı ve Total’da 7.37 rating ve yüzde 20.48 izlenme payıyla tüm kategorilerde birinci oldu. Dizinin heyecanla beklenen yeni bölümünün başlamasıyla birlikte izleyiciler #halaaşıkmısın etiketi ile Twitter’da yorumlarını paylaştı. #halaaşıkmısın etiketi Twitter'ın Türkiye gündeminde 10 saat 45 dakika TT listesinde kaldı.

apımcılığını Süreç Film’in üstlendiği, yönetmen koltuğuna Ersoy Güler’in oturduğu Kuzey Yıldızı-İlk Aşk’ın başrollerini Aslıhan Güner ve İsmail Demirci paylaşırken, dizide Toygan Avanoğlu, Cezmi Baskın, Zeynep Kankonde, Hüseyin Soysalan, Uğur Demirpehlivan gibi birçok başarılı isim de rol alıyor. Kuzey Yıldızı İlk Aşk’ın yeni bölümü Cumartesi akşamı saat 20.00'de Show TV'de!

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.