Kuyumcu Taburcu Oldu

YAŞAM 27.05.2020 - 00:07, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1878+ kez okundu.
 

Kuyumcu Taburcu Oldu

Geçirdiği kalp krizi sonucu hastaneye kaldırılan ve dört damarına stent takılan Ünye Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Aydın Kuyumcu, taburcu oldu.
Ünye’de 2012 yılından itibaren Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü görevini yürüten Aydın Kuyumcu, 22 Mayıs Cuma akşam saatlerinde geçirdiği kalp krizi sonucu önce Özel Ünye Çakırtepe Hastanesi’ne kaldırılmış, ardından Altınordu’da özel bir hastaneye sevk edilerek tedavi altına alınmıştı. Yapılan anjiyoda kalbinde dört damarının tıkalı olduğu tespit edilen Kuyumcu, ameliyata alınarak kapalı damarlara stent takıldı. Sağlık durumu iyiye giden Kuyumcu, zor gününde yanında olan tüm dostlarına teşekkür etti. Sağlık durumunun iyi olduğunu ifade eden Kuyumcu, “Zor günümde yanımda olduğunuz için hepinize teşekkür ederim. Her zaman olduğu gibi beni yalnız bırakmadınız. İyi dileklerinizi aldım. ‘Daha yapılacak, takip edilecek projelerimiz var, nerede kalmıştık?’ diyerek çarşamba günü tekrar işimizin başına döneceğiz inşallah. Bugün taburcu oluyorum. Sağlıcakla kalın.”dedi.
Geçirdiği kalp krizi sonucu hastaneye kaldırılan ve dört damarına stent takılan Ünye Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Aydın Kuyumcu, taburcu oldu.


Ünye’de 2012 yılından itibaren Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü görevini yürüten Aydın Kuyumcu, 22 Mayıs Cuma akşam saatlerinde geçirdiği kalp krizi sonucu önce Özel Ünye Çakırtepe Hastanesi’ne kaldırılmış, ardından Altınordu’da özel bir hastaneye sevk edilerek tedavi altına alınmıştı.

Yapılan anjiyoda kalbinde dört damarının tıkalı olduğu tespit edilen Kuyumcu, ameliyata alınarak kapalı damarlara stent takıldı.

Sağlık durumu iyiye giden Kuyumcu, zor gününde yanında olan tüm dostlarına teşekkür etti.

Sağlık durumunun iyi olduğunu ifade eden Kuyumcu, “Zor günümde yanımda olduğunuz için hepinize teşekkür ederim. Her zaman olduğu gibi beni yalnız bırakmadınız. İyi dileklerinizi aldım. ‘Daha yapılacak, takip edilecek projelerimiz var, nerede kalmıştık?’ diyerek çarşamba günü tekrar işimizin başına döneceğiz inşallah. Bugün taburcu oluyorum. Sağlıcakla kalın.”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.